Şimdi Ara

FS x için full ayarlarda iyi bir ekran kartı tavsiyeniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. FS x oynayabilmek için iyi bir ekran kartı arıyorum arkadaşlar. Bana verebileceğiniz bir tavsiye varmı? Oyunun tüm ayarlarını açabildiğimde rahatlıkla oynayabilmek istiyorum. Denizdeki yatların hareketi, kuşlar, ve otobandaki arabalar gibi. Bunun için ayırdığım bütçe 500 YTL. teşekkür ederim.

• Core Quad 2.44
    2 Gb Ram
    8600Gt Ddr3 Ekran Kartıyla
    Bozonun Sistemi Böle
    Eğer Sadece Ekran Kartı Düşünüyorsan Zotac 8800Gt Ekran Kartı Gayet Kullanışlı Performanslı
    Atinin 2900Xt Olabilir Yada 9800Gtx Yanlış Hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 6 Mayıs 2008; 11:44:32 >
  • bildiğim kadarıyla FSX e o kadar iyi bir ekrankartına gerek yok ramın ve işlmecin iyi olsun
  • bende ZOTAC 9800GTX var gayet memnunum....
  • ben nasıl oynarım acaba kurmak lazımnedersin arda
  • Koray Sende Bir Problem Olacağını Zannetmem Sistemin Gayet Güzel Ve İyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzadArda

Koray Sende Bir Problem Olacağını Zannetmem Sistemin Gayet Güzel Ve İyi

okul kapansın kuracam yardım edersin artık kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

quote:

Orjinalden alıntı: AzadArda

Koray Sende Bir Problem Olacağını Zannetmem Sistemin Gayet Güzel Ve İyi

okul kapansın kuracam yardım edersin artık kardeşim

• bende core duo2 sistem var. 2.7 ydi galiba. 2 gb ram var ama o kasılmaları ekrankartı etkilemezmi yoksa sadece işlemcinin mi bir fonsiyonu var acaba?

Teşekkürler.
  • 8800gt de alt+tab sorunu var kesin fsx te problem olur bu durum o kadar geniş bir alan textureler falan işin içine girince bellek dolar kesin.
  • ALT+TAB sorunu nedir.bende de 8800 var ölye bi sorun yok ? ne olduğunu bilmiyorum ama . oyundan çıkıp tekrar alt+tab la girme olayı mı ?
  • usta sağlam makina fsx i hiç tınlamıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

ALT+TAB sorunu nedir.bende de 8800 var ölye bi sorun yok ? ne olduğunu bilmiyorum ama . oyundan çıkıp tekrar alt+tab la girme olayı mı ?

senin dediğin alt-tab sorununa çözüm sorun ekran kartının hafızasının kaplamalarla dolması ve bunu boşaltamaması sonucunda takılmalar donmalar meydana geliyor ve fps düşüyor sorun bu işte ama kesin olarak yaşamadığım için bilmiyorum hangi oyunda olur ne kadar sürede ram dolar hiç bir fikrim yok ama testi yapan arkadaş 3 ila 4 saatte dolduğunu söylemiş crysiste.
  • Peki bunun için bir yama yokmu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.