Şimdi Ara

FSİ ARACIMA LPG TAKTIRICAM KULLANANLAR YARDIM BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 passat fsi aracıma lpg taktırıcam kullanan arkadaş varsa memnun olmayanda olabilir telefonla görüşme şansım olursa çok mutlu olurum.özel msj atarsa telefondan ararım kendisini büyük sevap işlemiş olur

• 2008 yılından bu yana montaj devam ediyoruz; sorunsuz bir şekilde tasarruf garantisiyle!

Yaptığımız montajlar hakkında bilgi almak için;
    http://forum.donanimhaber.com/m_43338912/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Referans numaraları için irtibata geçebilirsiniz.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu_ca

2007 passat fsi aracıma lpg taktırıcam kullanan arkadaş varsa memnun olmayanda olabilir telefonla görüşme şansım olursa çok mutlu olurum.özel msj atarsa telefondan ararım kendisini büyük sevap işlemiş olur

Engine code Nedir ?
  • blf ile başlıyor.ücret ne kadar?? ve ben daha çok kullanıcı yorumlarını duymak istiyorum.şu sıvılaştırılmış sistemide beklemiyor değilim ama sanırım çıkamicak o sistem.onun için kullanıcılardan olumlu yorumlar alırsam hemen taktırıcam sonucta arabanın orjinali bozuluyor...
  • ÜÇ YILDAN BERİ BU ARAÇLARA MONTAJ YAPIYORUZ.100 ARACIN ÜZERİNDE MONTAJIMIZ VAR.REFERANS İÇİN ARARSANIZ YARDIMCI OLURUZ.

SAYGILAR.....
  • enjektör problemi çıkaranlar oldumu öyle sorunları olanlar olduğunu duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DİĞER MARKALARI BİLMEM,BİZİM DÖNÜŞÜMÜNÜ YAPTIĞIMIZ ARAÇLARIN HİÇ BİRİNDE (KASTETTİĞİNİZ BENZİN ENJEKTÖRÜ İSE) ENJEKTÖR SORUNU

YAŞANMADI.FSI,TFSI,TSI MOTORLARINDA STANDART MPI MOTORLARINA GÖRE BENZİNDE ÇALIŞMA SÜRESİ BİRAZ DAHA FAZLA VE BU SEBEPLE

TASARRUF ORANI DA %4-%6 CİVARINDA DAHA AZ.YANİ NORMAL MOTORDA %40 İLE %45 ARASINDA ,FSI MOTORDA İSE %35 İLE %40 ARASINDADIR.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ.

SAYGILAR....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.