Şimdi Ara

FSI MOTORLARA TARTARİNİ DE ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LPG DEVİ TARTARİNİ FSI MOTORLAR İÇİNDE SIRALI ENJEKSİYON SİSTEMİ ÜRETİMİNİ FAALİYETE GEÇİRDİ.TÜM FSI MOTORA SAHİP ARAÇLAR DA TARTARİNİ LPG Lİ OLACAK...

--ARAÇ MARKALARI--

- ALFA ROMEO 156 JTS 2.0 CC 16 V 122 KW

- ALFA ROMEO GT JTS 2.0 CC 16 V 122 KW

- ALFA ROMEO BRERA JTS 2.2 CC 16 V 136 KW

- ALFA ROMEO 159 JTS 1.9 CC 16 V 118 KW

- ALFA ROMEO 159 JTS 1.9 CC 16 V 136 KW

-AUDİ A 3 2.0 CC 16 V 110 KW

- MAZDA CX 7 T DISI 2.3 CC 16 V 191 KW

-VOLKSWAGEN PASSAT SW FSI 1.6 CC 16 V 85 KW

-VOLKSWAGEN PASSAT SW FSI 2.0 CC 16 V 110 KW

- VOLKSWAGEN PASSAT FSI 2.0 CC 16 V 110 KW

-VOLKSWAGEN GOLF FSI 1.6 CC 16 V 85 KW

-VOLKSWAGEN GOLF PLUS FSI 1.6 CC 16 V 85 KW

• tasarruf ve performans kalitesi hususunda veri varmıdır elinizde ? rica etsek paylaşabilirmisiniz ? bir de fiyat tabiiki ?

saygı,sevgi...
  • BRC TAKILAN FSI MOTORLU ARAÇLARIN RÖLANTİDE TEKRAR BENZİN İLE ÇALIŞTIĞINI BUNDAN DOLAYI FSI MOTORLU ARAÇLARIN LPG İLE Ş.İÇİNDE %25 GİBİ BİR TASARRUFTA KALDIĞINI DUYMUŞTUM.TARTARİNİDE OLAY NASIL.AÇIKLARMISINIZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: ULUDAĞ LPG

LPG DEVİ TARTARİNİ FSI MOTORLAR İÇİNDE SIRALI ENJEKSİYON SİSTEMİ ÜRETİMİNİ FAALİYETE GEÇİRDİ.TÜM FSI MOTORA SAHİP ARAÇLAR DA TARTARİNİ LPG Lİ OLACAK...

--ARAÇ MARKALARI--

• Öncelikle aracınızın ECU kodu ve motor kodu onaylandıktan sonra sistem uygulanıyor. Çalıştığında araç 1100 devire kadar benzinde çalışıyor .bir de 5500 devirden sonra benzinde çalışıyor.Performans olarak herhangi bir değişiklik yok.%40 tasarruf sağlıyor.Veri olarak şu an sadece uygulanan araç Passat 2.0 FSI.

quote:

Orjinalden alıntı: dayıcım

BRC TAKILAN FSI MOTORLU ARAÇLARIN RÖLANTİDE TEKRAR BENZİN İLE ÇALIŞTIĞINI BUNDAN DOLAYI FSI MOTORLU ARAÇLARIN LPG İLE Ş.İÇİNDE %25 GİBİ BİR TASARRUFTA KALDIĞINI DUYMUŞTUM.TARTARİNİDE OLAY NASIL.AÇIKLARMISINIZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: ULUDAĞ LPG

LPG DEVİ TARTARİNİ FSI MOTORLAR İÇİNDE SIRALI ENJEKSİYON SİSTEMİ ÜRETİMİNİ FAALİYETE GEÇİRDİ.TÜM FSI MOTORA SAHİP ARAÇLAR DA TARTARİNİ LPG Lİ OLACAK...

--ARAÇ MARKALARI--

FSI MOTORLARA TARTARİNİ DE ÇÖZÜM

• hocam dediğin gerçekten doğruysa 2,0 fsı aramaya başlıyim ben.....
  • ARKADAŞLAR TASARRUF OLAYI ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI İKİYE AYRILIR ŞEHIR DIŞI KULLANIRSAK YUZDE 40A KADAR TASARRUF SAGLIYORUZ ŞEHİR İÇİDE YUZDE 30 CIVARI. AMA DEVAMLI TRAFİKTEYSE YUZDE 40 BULMAZ TABIKI ZATEN BENZIN YAKAR 1100 DEVIRE KADAR BENZINLE ÇALIŞIYOR HERKEZE IYI GUNLER
  • BENİM ANLADIĞIM FSI ARAÇLARA LPG MONTAJI YAPTIRMAK HİÇ MANTIKLI DEĞİL....
    quote:

Orjinalden alıntı: gezici34

ARKADAŞLAR TASARRUF OLAYI ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI İKİYE AYRILIR ŞEHIR DIŞI KULLANIRSAK YUZDE 40A KADAR TASARRUF SAGLIYORUZ ŞEHİR İÇİDE YUZDE 30 CIVARI. AMA DEVAMLI TRAFİKTEYSE YUZDE 40 BULMAZ TABIKI ZATEN BENZIN YAKAR 1100 DEVIRE KADAR BENZINLE ÇALIŞIYOR HERKEZE IYI GUNLER
  • alışmışsınız bir %40 %40. onlar geçen seneye göre hesaplandılar( o bile nasıl olduysa artık), yeni fiyatlara göre hesaplayın bakalım %40 olacak mı. ki şöyle bir şey var, büyük şehirlerde pek çok fsi var. ayrıca trafik tıkalı genelde. çoğunlukla 1100 devir altında motor çalışıyor. lpg nin bir tasarruf sağlayacağını hiç düşünmüyorum açıkçası.

zaten normal sıralı bile yavaş yavaş ucuzluğunu kaybedecek gibi geliyor, fsi a arge yapmak bile garip geliyor aslında, TR deki kullanıcılar için.
  • jetta midline fsi 115 hp lik araca da sıralı sistem uygulanabilirmi ?
    Tüm maliyeti kaç ytl tutar. Gerçekten ş.dışı % 40 kadar tasarruf sağlar mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

alışmışsınız bir %40 %40. onlar geçen seneye göre hesaplandılar( o bile nasıl olduysa artık), yeni fiyatlara göre hesaplayın bakalım %40 olacak mı. ki şöyle bir şey var, büyük şehirlerde pek çok fsi var. ayrıca trafik tıkalı genelde. çoğunlukla 1100 devir altında motor çalışıyor. lpg nin bir tasarruf sağlayacağını hiç düşünmüyorum açıkçası.

zaten normal sıralı bile yavaş yavaş ucuzluğunu kaybedecek gibi geliyor, fsi a arge yapmak bile garip geliyor aslında, TR deki kullanıcılar için.

Açıkcası dediklerinize hak vermemek elde değil.bende tam bunları söyliyecektim.Şehiriçinde 1100devrin altına çokkez inebiliyor.Bu zamanlarda benzin yakacak araç ve tasaruf özeliğini kaybedecek.fsi golfum var ve km de 350-400kuruş yakıyor yanılmıyorsam.Bana göre çok fazla.LPG de çözüm olmıyacak gibi görünüyor. Taktıran ve kullananları görmedim FSİ için.Belki yayılırsa sorunları ve performansını anlıyabliriz.

• Merhaba,
    rolanti devri 1100'ün üzerinde olacak şekilde ayarlanamıyor mu?
    Örneğin 1200devir olaacak şekilde ayarlanırsa lpg yakacaktır diyebilir miyiz?
    Teşekkürler
  • konuyu hortlatmak gibi olacak ama konuyla ilgili gelişmeler var mı acaba?? özellikle alfa romeo gt için??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkcannn

konuyu hortlatmak gibi olacak ama konuyla ilgili gelişmeler var mı acaba?? özellikle alfa romeo gt için??

tartarini direk enjesiyonlu araçlar için sistemi kaldırdı yanlış hatırlamıyorsam.. şuan için bir gelişme varmı bilmiyorum.. diğer servislere bakmakta fayda var.. aracınız motor numarasını yazarsanız diğer sistemlerde bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

alışmışsınız bir %40 %40. onlar geçen seneye göre hesaplandılar( o bile nasıl olduysa artık), yeni fiyatlara göre hesaplayın bakalım %40 olacak mı. ki şöyle bir şey var, büyük şehirlerde pek çok fsi var. ayrıca trafik tıkalı genelde. çoğunlukla 1100 devir altında motor çalışıyor. lpg nin bir tasarruf sağlayacağını hiç düşünmüyorum açıkçası.

katılıyorum
    bu tasarruf oranını % olarak vermek kadar yanlış bir şey yok.bari en az şu en çok şu deseler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.