Şimdi Ara

FSP NB90 sürekli 90w Besleme. Universal şarj adaptörü Sıfır ayarında 90 TL >> 60TL olmuştur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    http://www.hepsiburada.com/fsp-nb90-90w-notebook-universal-adaptor-p-BS41138

FSP NB90 sürekli 90w Besleme.  Universal şarj adaptörü Sıfır ayarında 90 TL >> 60TL olmuştur
    FSP NB90 sürekli 90w Besleme.  Universal şarj adaptörü Sıfır ayarında 90 TL >> 60TL olmuştur

Ürün bu arkadaşlar galiba. Zamanında HP marka laptop'un adaptörü yanınca geçiçi olarak bunu satın almıştık vatanbilgisayardan. Hatta vatanda denedik bilgisayara uyuyor mu diye ama kutu içeriğini orada bıraktık geldik. Uçlar yok Sadece o an hangi uç olduysa olanı aldık kutunun içinden çıkan uç ve silikonunu hatta kutuyu bile aceleden orada unuttuk sonra da almadık . Eve geldiğimizin ertesi günü ise ben universal adaptöre güvenmem diyince baba, gidip orjinalini aldık ki orjinalinden daha kaliteli oldugunu anlatamadım. ürünün durumunu az çok anlatmışımdır. Elimde sadece ürün ve bir tane HP marka laptop'a uyan uç var. Bunun uçlarını ben sonradan alırım diye varsa alsın. Hepsiburada.com'daki yorumlardan birinde '' Ürün kaliteli. Hantal değil. Amper değeri yüksek olduğundan anlık değil sürekli olarak 90W besleyebilecek bir adaptör. Bağlantı konnektörleri birçok dizüstü bilgisayara uygun. Yalnız malesef yeni nesil Lenovo notebooklar için uygun uç yok. Ayrıca satın almanız gerekiyor.'' yorumu gördüm belliki satıldığı yerler var uç konusunda.

Fiyat Kutusu ve uçları eksik oldugundan Hiç kullanmadığımız bu ürünü 90 Liradan satışa çıkartıyorum. 60 TL olmuştur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 9 Ekim 2017; 5:49:53 >

• Iyi aksamlar Hocam 50 tl olursa alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.