Şimdi Ara

Fsp sorunu. Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşkar Lenovo y570 kullanıcısıyım 1 gb ddr5 gt555 m ekran kartı var.
    World of tanks oynarken fsp bı anda 8 ile 15 arasına dusuyor. Dun gece recovery yaptım duzelmedı ekran kartını kaldırıp son surumu gerı yukledım ama duzelme olmadı.
    Eskıden boyle olmazdı bu neyden kaynaklanır bılenınız varmı? oyun oynanmaz hale geldi çıldıracam artık.

• ısı değerlerini boşda ve oyunda kontrol edın bakalım ne cıkacak ..ısıdan dolayı fsp sorunu yaşıyor olabılrsınız ..
  • kardesım bır haftaya kadar bole bıse yoktu ısı hep aynı hemen hemen. klımalı ortam altında soutucu fan var. bır bılgısayarın ısteyebılecegı hersey burada var :D
  • format atsan ? belki pc kendine gelir . yazılımsal da olabilir
  • Bilgisayarin sag altinda ki isik beyaz mi ?
  •  Fsp sorunu. Lütfen yardım...

Gosterlen yerdeki tirnagi saga cekin ve byaza donmesini bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Bilgisayarin sag altinda ki isik beyaz mi ?

kardesım evet o hep beyaz. Format attım ama 2 defa bendemı bı problem var dedım ama olmadı. Bı kac yerde okudum vırus var dedıler format atılmıs pcde vırus ne gezsın ama yıne olmayan vırusu tarattım bıse cıkmadı halıyle. fps mıdır fsp mıdır nedır 85 ıken bı anda dusuo 12 ye hıc haraket edemıorum laf olmus gıbı bıse oluo. Cıldıracam, servise gondersem recovery atıp gondercek gerı.. LUTFEN YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ısı değerlerini boşda ve oyunda kontrol edın bakalım ne cıkacak ..ısıdan dolayı fsp sorunu yaşıyor olabılrsınız ..

Hocam haklı AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

ısı değerlerini boşda ve oyunda kontrol edın bakalım ne cıkacak ..ısıdan dolayı fsp sorunu yaşıyor olabılrsınız ..

Kardesım yaptım su anda testı normal masa ustunde ıken 40 derece cıvarında. Oyundayken 70 ıle 80 arası. ısıdan kaynaklı deıl gunesın altında oyun oynadım bole deıl son bır haftada bole oldu bu. anlamadım gıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hip0

quote:

quote:

Kardesım yaptım su anda testı normal masa ustunde ıken 40 derece cıvarında. Oyundayken 70 ıle 80 arası. ısıdan kaynaklı deıl gunesın altında oyun oynadım bole deıl son bır haftada bole oldu bu. anlamadım gıttı

Farklı sürüm driverler deneyin.

• kardesım beta surumunu 304.79 surumunu 15 dk once yukledım. :S ondada bıse degısmedıkı
  • quote:

kardesım beta surumunu 304.79 surumunu 15 dk once yukledım. :S ondada bıse degısmedıkı

Başka programla FPS hızına baktınız mı ?_
  • quote:

quote:

kardesım beta surumunu 304.79 surumunu 15 dk once yukledım. :S ondada bıse degısmedıkı

Başka programla FPS hızına baktınız mı ?_

kardesım oyunun kendı ıcınde LAG PİNG ve fps Olcerı var ama baska pproglamada baktım aynnı sonucları verıolar.. :S
  • her oyundamı aynı bazı oyunlarda anlık fps düşüşleri oluyor bu arada optimusta kart geçişinde anlık sıkıntı olabilir diyeceğim ama farklı sürümler yüklemişsin önceki sürümleri denedin mi mesela 285.10 sürümü iyi nvidia'nın sürücü kaynaklı olabiliyor dizüstü bölümünde bu modelde bir çok arkadaş bu sıkıntıyı yaşadı orada y570 konusu var çokça kullanıcısı var oraya yazın burada sağlıklı bilgi alamazsın sıcaklıkla alakalı değil bu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

her oyundamı aynı bazı oyunlarda anlık fps düşüşleri oluyor bu arada optimusta kart geçişinde anlık sıkıntı olabilir diyeceğim ama farklı sürümler yüklemişsin önceki sürümleri denedin mi mesela 285.10 sürümü iyi nvidia'nın sürücü kaynaklı olabiliyor dizüstü bölümünde bu modelde bir çok arkadaş bu sıkıntıyı yaşadı orada y570 konusu var çokça kullanıcısı var oraya yazın burada sağlıklı bilgi alamazsın sıcaklıkla alakalı değil bu kesin.

ya bı haftaya kadar bıse yoktu :S Wot la diablo kasıorum 2 sındede olmaya basladı. :S oyun oynanmaz hale geldı ben olmadı oraya gıdım. Tesekkurler herkeze.
  • Sorun bana online oynamanizdan geldi normal oyunda yapmaz ping ve lag sorunu var gibime geliyor offline bi oyun deneyin eger ondada sorun varsa donanimsal diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Sorun bana online oynamanizdan geldi normal oyunda yapmaz ping ve lag sorunu var gibime geliyor offline bi oyun deneyin eger ondada sorun varsa donanimsal diyebiliriz

Kardesım yazını okuduktan sonra darkness 2 ıle Dırt ı yukledım aynı soruna devam edıyor bu.. Donanımsalsa bı cozumu varmıdır yahu :S
  • Donanimsal olarak cok seye bakmak lazim islemci hdd ram ekran karti cozumu bulmak zordur ilk olarak mem test ile ramlerinize bakin 2. Olarak hdtune ile error test yapin sonra geneli dusunuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.