Merhaba, görüntülü diyafona ait 3.5" ekran sürücüsü (gvs-tft-d24) üzerinde bulunan bu voltaj regülatörü ters voltaj yüzünden arızalandı. fsp3170 yazıyor üzerinde. Bunun görüntü işlemcisine enerji veren bacağın kaç volt verdiğini öğrenmem gerekiyor arkadaşlar. Sanırım alt sağdan ikinci bacak. Birde bu parçayı nereden bulabilirim aliexpress hariç hiç bir yerde yok. Farklı çözüm ne olabilir. Kızımın projesi için kullanacak idim. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 5 Nisan 2023; 14:18:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fsp3170 hakkında yardım.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Çok teşekkür ederim üstadım çok aydınlatıcı cevaplar. Sağolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba dediğiniz gibi bilgileri arızayı gidecek arkadaşa iletim ekrana görüntü geldi (mavi ekran)
Şimdi şunu merak ediyorum benzer bir kart var aynı şekilde 3.5" ekranı olan farklı bir üreticinin onda da FR9886 var. Bu regülatör bulunabilir durumda.
Sizce bunu alıp kullanmak mümkün olur mu? Voltaj düşürücü var elimde ama proje kutusunun içinde çok yer yok. Kalabalık etmesin istiyorum.
Veya 7805 kullansak? 5 volt ile çalıştı çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 6 Nisan 2023; 10:40:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 6 Nisan 2023; 17:18:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet kart farklı sanırım olmaz, 7805 kullanmak en güzeli sanırım. Sorularım bu kadardı, Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X