Şimdi Ara

fsrqwghrdh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qunes123 -- 29 Ocak 2015; 0:52:26 >

• Başlat > Çalıştır > dxdiag yazıp ses sekmesi altındaki testleri bir yapın. Olmadı ses sürücüsü güncellemeyi deneyin. O da olmadı flash player vb zırdavatlarla ilgili olabilir, bir format atın. Ses hoperlörden mi yoksa kasanın içinden mi geliyor? Hoperlördense kolay kasadan geliyorsa kondansatörlerden biri yanmak üzere olabilir o da yapar çınlama. Bu son ihtimal...
  • saçma gelebilir ama teşhisim şu : voltaj'lar ile ilgili bir sorun bu .

hdd'ye giden voltajda düşüş war ve ses yapıyor

laptop'umun voltaj değerlerini düşürmüştüm , o zaman bende de bir çnnnnlama sesi oluşmuştu.
  • öncelikle casper almakla doğru bir seçim yapmışsınız...... adapteri çekip pilde kullandığınızdada ayni olay varmı?
  • gzsa<dA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qunes123 -- 29 Ocak 2015; 0:53:08 >
  • haa unutmadan mikrofon varsa dahili ve açıksa ayarlarıda stereo mix de ise mikrofon hoparlörleden dolaşım yapıyor olabilir biz buna FEEDBACK deriz
  • dasdasdafvfdvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qunes123 -- 29 Ocak 2015; 0:57:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Ajazz Aj159 Apex
    4 hafta önce açıldı
    SWM G01 G01F
    geçen yıl açıldı
    fafafafafafafa
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SORUNU BİLEN BİRİ VAR O DA BEN!!!!
    Benim de monitörümden o ses geliyor -klasik philips monitor- tamamen kulak çınlaması sesi pcyi her açtığımda 3-4 saatte 1 falan ses geliyor ama 5-10 saniyelik bir ses olduğu için yıllardır ilgilenmedim bana bir zararı olmadı. Yazarken gene oldu. Senin de ekranla ilgili olabilir. Manyetik alan falan varsa belki benim hoparlör ve yazıcı monütörün dibinde.
  • vcbbxxcbvzfasgherkhr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qunes123 -- 29 Ocak 2015; 0:59:10 >
  • Ben O Sese Yüzlerce Binlerce Kez Şahit Oldum.....Ses Yok Ses Kartı Falan Demişler Alakası Yok..Elektronik Parçalar Manyetik Alan Oluştururlar Bunlarda Çınlama Vs. Sesler Çıkarabilirler..Ama Garantisi Varsa Bir Götürün Derim..Örnek Vereyim ; Samsung 793DF tüplü Monitörüm Kapalıyken Sizin Dediğiniz Gibi Ufaktan Çınlama Yapıyor Neden ? Çünkü Onun İçinde Kullanılmasa Bile St-By Gerilimi Geziyor...Dediğim Gibi Elektronik Parçalar Gerilim Altında Manyetik Alan Oluşturup Çeşitli Sesler Çıkarabillir...
  • NDFGSGAGAGAFafasfas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qunes123 -- 29 Ocak 2015; 0:58:52 >
  • Elektronikten gelen çınlama hayra alamet değildir... Yeni aldığım 24'' samsung lcd monitörde vardı o ses hafif salladım tıkırtılar geldi içinden. Aynen iade ettim ürünü yenisini aldım. Servisten gelen cevap kondansatör arızası olduğuydu. Seninkinde de ses kasanın içinden geldiğine göre arıza ya var ya da olmak üzere. Şimdiden allah sabır versin, geçmişte casper servisi ile az takışmamıştım...
  • Şahsen ben casper den vida bile almam. Sorununa gelince fanlarından olabilir. Bence içini aç tam olarak nerden geliyor onun üstünde yoğunlaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Elektronikten gelen çınlama hayra alamet değildir... Yeni aldığım 24'' samsung lcd monitörde vardı o ses hafif salladım tıkırtılar geldi içinden. Aynen iade ettim ürünü yenisini aldım. Servisten gelen cevap kondansatör arızası olduğuydu. Seninkinde de ses kasanın içinden geldiğine göre arıza ya var ya da olmak üzere. Şimdiden allah sabır versin, geçmişte casper servisi ile az takışmamıştım...

Bendede Samsung Monitör Var Ses Artsın Bozulsun Diye Bekliyorum Hemen Garantiye Verecem Aldığımdan Beri Görüntüde Titriyor Sesde Mevcut Masaüstünü Pek Kullanmadığım İçin Önemsememiştim..

• fqegerfasf<dfAFaaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qunes123 -- 29 Ocak 2015; 0:58:07 >
  • bgfdbdbddg regewffsfqf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qunes123 -- 29 Ocak 2015; 0:57:40 >
  • ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qns1 -- 29 Ocak 2015; 1:00:42 >
  • bilgisayarın içinden gelıyorsa hard dısk olabılır
  • Hoparlörleri kapa
  • çaylak krala katılıyorum ses kesinlikle monitorden geliyordur aynı sorun bende de vardı ben o ses yüzünden sattım ekranın alt çerçevesine hafifçe bastırdığında ses bir süreliğine kesiliyor dene istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.