Şimdi Ara

FTR Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs 2 : 16750 Fizyoterapi ve rehabilitasyon yazacağım. İstanbul Bilgi geçen sene 16400 İzmir Dokuz Eylül 17400 .. kafam çok karışık hangisini yazsam bilmiyorum bazıları bilgiye gitme zengin kaynar orası felan dediler normalde istanbul istiyorum fakat izmir de pek bilmiyorum dokuz eylül okula çok laf atmışlar tıpın hemen yanındaymış ftr okulu . Bilgisi olan paylaşabilir mi sizce ne yapmalıyım Teşekkürler

• bende ftr yazmayı düşünüyorum dokuz eylül ama geleceği var mı yok mu ne kadar maaş alıyolar hiç bi fikrim yok herkes bişe söylüyo
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftryi kaliteli okumak istiyorum ve istabuldan ayrı kalabilirim dersen dokuz eylülü tercih et derim , her ftr öğrencisinin hayalidir dokuz eylül
  • Bende ygs2 den ftr yazmayı düşünüyorum.sıralamam 23bin hangi üniversiteyi önerirsiniz akademik Kadro eğitim açısından.

• Ya kardeşim deli misin manyak mı? Sabhatan beri tüm ftr konularını upladın.Bir de tarihlerine bakma zahmetinde bulunmuyorsun.Adam geçen yıl yazmış!

Ben de ftr yazdım.İnsanın içine kurt düsürme!!

• Moral bozmak gibi olmasin ben de ftr 2ye gectim ama birakip yeniden hazirlaniyorum mf3 20binimize yazik oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Tercihi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.