Şimdi Ara

Fuckbuddy saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte onlar ve onun gibiler anlık zevki duygusal sevgiye tercih edenler

ve tabi ki de etik ahlaka aykırıdır
  • Tabiki doğru değil ama kızım teki gelip fuckbuddym olur musun derse affetmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelev cok mu iyi bir sey ? Parayla bir kadinin "mal" gibi kullanilmasi mi yoksa iki tarafinda arzusuyla olan bir sey mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Hormonlarla ilgili ihtiyaç

İhtiyaç değil yapmadanda yaşayabilirsin.

Erkek yaşayamaz.
    Sürekli sperm üretimi olduğu için, depolama alanı da kısıtlı olduğundan atılması gerekir. Ya mastürbasyon, ya seks.

Fahişelik insan oğlunun en eski mesleğidir. Yüz yıllar boyunca, fahişe ile ilişkiye giren adamlar, sanırım bir şey hissetmiyorlardı kadına karşı.
    FuckBuddy de bunun gelişmiş versiyonu. İki arkadaşın anlaşıp, olayı bitirmesi. Kazan-Kazan durumu yani.

Uyurken vücut onu atacak yani yapmadanda yaşayabilirsin.

Uyurken de vücut orgazm olarak atıyor meniyi. Kendi kendini tatmin ediyorsun yine. Bunun adı da mastürbaston'dur.

Aslında doğru ben yapmadan yaşayabilirsin derken seksten bahsetmiştim. Basite indirgeyenler istediğini yapabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Erkek yaşayamaz.
    Sürekli sperm üretimi olduğu için, depolama alanı da kısıtlı olduğundan atılması gerekir. Ya mastürbasyon, ya seks.

Fahişelik insan oğlunun en eski mesleğidir. Yüz yıllar boyunca, fahişe ile ilişkiye giren adamlar, sanırım bir şey hissetmiyorlardı kadına karşı.
    FuckBuddy de bunun gelişmiş versiyonu. İki arkadaşın anlaşıp, olayı bitirmesi. Kazan-Kazan durumu yani.

Uyurken de vücut orgazm olarak atıyor meniyi. Kendi kendini tatmin ediyorsun yine. Bunun adı da mastürbaston'dur.

Aslında doğru ben yapmadan yaşayabilirsin derken seksten bahsetmiştim. Basite indirgeyenler istediğini yapabilir.

Doğadaki bütün canlılar; Doğar, Ürer ve Ölür. Doğma ve Ölme senin kontrol edebileceğin şeyler değil. Senin hayat amacın üremek, soyunu devam ettirmek.

Sex, bilimsel kaynaklara göre de insanın temel ihtiyacıdır. Uyumanın, yemenin, içme suyunun seviyesinde yer alır. İnsan oğlu seks yapmadan yaşayabilir demek, nefes almadan da yaşayabilir demekle aynıdır.

Fuckbuddy saçmalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 2 Kasım 2014; 0:54:41 >

• Fuckbuddy'den neden daha çok mantıklı olarak görüyorsun Genelevi anlamış değilim doğrusu?

Bak şimdi, eski sevgilin olur ararsın çağırırsın, konuşursun muhabbet edersin, tekrardan eski günlerdeki gibi yakınlaşırsın ve dostun olarak kalmaya devam eder. Fuckbuddy güzeldir, tanıdığın iyi insanlar ile vakit geçirdiğin sürece günlerini sevgiliymiş gibi bile geçirip monotonlaşan hayatına biraz olsun renk katmaya çalışırsın ama yine de altını çizmem gerekir ki; bir çıkar yolu değildir Fuckbuddy'e sahip olmak. Ateşle barut yan yana gelince ne olur biliyorsunuz, karşı cins de aynı durumda kalınca ne kadar erkek arkadaşın gibi kanka gördüğün kişi olsa da muhakkak arada bazı sorunlar dile gelip yanlışlıklar sonucu yanlış işler yapabiliyorsunuz.

Şayet paralı seks bana ters geliyor, doğruya doğru; bedava seks paralı seksten daha pahalı ama şunu da unutmamak gerekir ki; hiçbir insan seksizlikten ölemez, bu yüzden dini inancın olsun veya olmasın herkes mantık çerçevesinde bu konuda karar kılıp uvzuna da sahip çıkmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 2 Kasım 2014; 0:55:45 >

• Amedra kullanıcısına yanıt
    Çocuklarına bakmak için oradan para kazanan tanıyorum. Amaçları para bedenlerini satıyorlar.

Fuckbuddy ise konuşma ve duygu yok seksin bedavası ve amaçları cinsel ihtiyaç deselerde duygu olmadan mastürbasyondan farkı yoktur. Bana göre amaçları belliymiş gibi gözüken amaçsız partnerlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

duyguda gelsin

inceeeee herkes anlamaz karşim çok güzel espiri

Bıkmadınız mı şu banal espiriden?

• doğrusun. o duygu olmalı. kızla en son dayanamayıp karşılıklı şekilde önce öpüşme sonra soyunma kızın o kokusunu koklama bundan haz alma. her sanıye çektıgın nefesın o an sana kafa yapması. sankı dunya batıyormuşcasına bi heyecan. hiç bitmesin istediğin.
  • Çok düşünüyorsunuz, soyun devamı için gerekli işlem fazlası değil. Arada rahatlamak amaçlı kaçamaklar olabilir ama seksi yaşam biçimi haline getiren insanlara üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

/>

Uyyy uşağum nasulsun

• ah şu milletin uçkuruyla uğraşanları da anlamak zor yahu sana ne birader? komiksiniz ya ondan sonra bu ülke gelişmiyor diye ağlıyorsunuz...
  • Öyle ya da böyle sananeki bundan.
  • fakbady ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

ah şu milletin uçkuruyla uğraşanları da anlamak zor yahu sana ne birader? komiksiniz ya ondan sonra bu ülke gelişmiyor diye ağlıyorsunuz...

Son kısım iyiymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Öyle ya da böyle sananeki bundan.

Bunlar benim fikirlerimdir, iki tarafta istiyorsa istediğini yapabilir. Bunlara benim karışmaya hakkım yoktur.

@Fusion. Bunlar fikirdir emir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulOfHeaven -- 2 Kasım 2014; 1:18:33 >
  • Bence onunda yeri ayrı, kendinizi komplekslere sokmuyorsunuz tartışmalardan kıskançlıklardan kavgalardan arındırılmış bir ilişki, iki gün tatil yapıp sohbet edebiliyorsanız gülüp eğlenebiliyorsanız mutlu olabiliyorsanız partnerinizin kişisel bilgilerini bilmeseniz ne çıkar. Herşeyde olduğu gibi ülkemizde bu ilişkide yanlış anlaşılmış bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuck yok buddy yalan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Erkek yaşayamaz.

edit:
    Mastürbaston ne ya
    Kendi mesajıma güldüm okuyunca

Uyurken gerçekleştiğinde zevk alınmaz. Ama tabii ki de bir ihtiyaçtır cinsellik. Sonuç olarak vücutta bizi buna yönlendiren hormonlar ve dürtüler var. Başlığı açan adamın kafası zaten ayrı bir araştırma konusu. Amaç yok falan diyor o zaman sadece eğlenmek için yapılan tüm şeyler saçma

• Herlebauld kullanıcısına yanıt
    Sadece eğlenmek için yaptığın şeyler saçma demedim, duygular olmadan seks saçma dedim.

Cinsellik karşılıklı duyguların ağır yaşandığı bir tecrübedir. Fuckbuddy olayı duygulara ters bunu kastettim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.