Şimdi Ara

Fuckbuddy saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelevleri bir nebze olsada anlıyorum para için yapıyorlar. Ne kadar desteklemesemde fuckbuddyden daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

İnsanların duyguları vardır heleki cinsellik duyguların en ağır yaşandığı anlardan biridir. Bu modernlik zırvasına uyan insanlarda kendilerini kandırıyorlardır. İnsanlar seviştiği zaman bedenleri değil ruhları sevişir bunu üremeye indirgeyen zihniyetin peşinden gitmeyin. Duygusuz seks sadece doymak için yemeye benzer. Duyguları asla basite indirgemeyin.

• Hormonlarla ilgili ihtiyaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazımsa olabilirim
  • Daha bu gün geneleve gitim gençler ben ettim siz etmeyin cinsel hayatınız biter kızlardan soğursunuz o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

Daha bu gün geneleve gitim gençler ben ettim siz etmeyin cinsel hayatınız biter kızlardan soğursunuz o derece

Ciddi misin la
  • kalktı

midem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisncs -- 2 Kasım 2014; 0:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Hormonlarla ilgili ihtiyaç

İhtiyaç değil yapmadanda yaşayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nofap Denen Şeyi Yapamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fakbadim yok, olmasını da istiyorum diyemem ama emin de değilim tabi neyse senin soruna cevap verecek olursam. Genelevden farkı, insan bedensel olarak çekici olan kişiyle fakbadi olur zaten. Yani karşılıklı birbirinizi arzularsınız ama sadece sevişmek için tabii. Genelev çok sıradan onunla kıyaslayınca
  • Katılıyorum eğer yok ya herkesi zevki ayrı diyenler bi çukura düşmüş sizide çekmeye çalışanlardır yada küçüktür birşey bilmiyordur 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ask yasamak istemeyenler icin cok iyi. Sana gore sacmalik baskalarina gore guzel olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

Genelevleri bir nebze olsada anlıyorum para için yapıyorlar. Ne kadar desteklemesemde fuckbuddyden daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

İnsanların duyguları vardır heleki cinsellik duyguların en ağır yaşandığı anlardan biridir. Bu modernlik zırvasına uyan insanlarda kendilerini kandırıyorlardır. İnsanlar seviştiği zaman bedenleri değil ruhları sevişir bunu üremeye indirgeyen zihniyetin peşinden gitmeyin. Duygusuz seks sadece doymak için yemeye benzer. Duyguları asla basite indirgemeyin.

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

Daha bu gün geneleve gitim gençler ben ettim siz etmeyin cinsel hayatınız biter kızlardan soğursunuz o derece

Nasildi niye igrendin detayli acikla da pisman olmayalim.

• 3 aydır düzenli bir ilişkim var. onun haricinde de 2 tane 1 ay civarı süren fuckbuddym olmuştu. ya da ona benzer.
    öncelikle hiç duygu yok demek saçmalık. onu diğerlerinden ayıran bir şeyler muhakkak ki var özellikle kızlar için. fakat bu aşk değil. fb bir insanın ruhsal ve hayatsal işlerinin yolunda gitmediği dönemde, beklediği kişinin karşısına çıkmadığı dönemde bir nevi hayata tutunup bir heyecan edinme olayıdır genellikle.
  • quote:

quote:

Erkek yaşayamaz.
    Sürekli sperm üretimi olduğu için, depolama alanı da kısıtlı olduğundan atılması gerekir. Ya mastürbasyon, ya seks.

Fahişelik insan oğlunun en eski mesleğidir. Yüz yıllar boyunca, fahişe ile ilişkiye giren adamlar, sanırım bir şey hissetmiyorlardı kadına karşı.
    FuckBuddy de bunun gelişmiş versiyonu. İki arkadaşın anlaşıp, olayı bitirmesi. Kazan-Kazan durumu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

Erkek yaşayamaz.
    Sürekli sperm üretimi olduğu için, depolama alanı da kısıtlı olduğundan atılması gerekir. Ya mastürbasyon, ya seks.

Fahişelik insan oğlunun en eski mesleğidir. Yüz yıllar boyunca, fahişe ile ilişkiye giren adamlar, sanırım bir şey hissetmiyorlardı kadına karşı.
    FuckBuddy de bunun gelişmiş versiyonu. İki arkadaşın anlaşıp, olayı bitirmesi. Kazan-Kazan durumu yani.

Uyurken vücut onu atacak yani yapmadanda yaşayabilirsin.

• ücretsiz motorlar ile şerefini sahiplenme duygusunu namusunu kenara atmış erkeğim diye ortada gezenlerin bir araya gelerek oluşturdukları ikili.
  • duyguda gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

Erkek yaşayamaz.

Uyurken vücut onu atacak yani yapmadanda yaşayabilirsin.

Uyurken de vücut orgazm olarak atıyor meniyi. Kendi kendini tatmin ediyorsun yine. Bunun adı da mastürbaston'dur.

edit:
    Mastürbaston ne ya
    Kendi mesajıma güldüm okuyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 2 Kasım 2014; 0:49:44 >

• İşsizin biri üşenmeden bütün yorumları eksilemiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.