quote:Orjinalden alıntı: CoB Arkadaşlar fuckko diye bişi duydum o ne ya ne işe yarar o? bizim suleyman abinin lakabı o
quote:Orjinalden alıntı: Dream_Priest quote:Orjinalden alıntı: CoB Arkadaşlar fuckko diye bişi duydum o ne ya ne işe yarar o? bizim suleyman abinin lakabı o öldüm gülmekten koma süliman abi
ya biri söyledi knighte pm attı bende fuckko var partye gel dedi küfür etti sandım sağolun yardımızınız için
Evet ben bılıyorum sımdı buraya koyarsam CEZA alırım bunun ıcın koymuyorum msn adresımı verıyorum ısteyen varsa vereyım masterpic06@hotmail.com
quote:Orjinalden alıntı: deadroque quote:Orjinalden alıntı: Dream_Priest quote:Orjinalden alıntı: CoB Arkadaşlar fuckko diye bişi duydum o ne ya ne işe yarar o? bizim suleyman abinin lakabı o öldüm gülmekten koma süliman abi
quote:Orjinalden alıntı: Runehead quote:Orjinalden alıntı: deadroque quote:Orjinalden alıntı: Dream_Priest quote:Orjinalden alıntı: CoB Arkadaşlar fuckko diye bişi duydum o ne ya ne işe yarar o? bizim suleyman abinin lakabı o öldüm gülmekten koma süliman abi
quote:Orjinalden alıntı: metemen quote:Orjinalden alıntı: Runehead quote:Orjinalden alıntı: deadroque quote:Orjinalden alıntı: Dream_Priest quote:Orjinalden alıntı: CoB Arkadaşlar fuckko diye bişi duydum o ne ya ne işe yarar o? bizim suleyman abinin lakabı o öldüm gülmekten koma süliman abi fuckko kurmak istediğim knight serverinin adı