Şimdi Ara

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
3
Favori
32.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: herokyar3

arkadaşlar, film falan izleyebilir miyiz f50 yle merak ettim nasıl olur?

nasıl yani açıklarmısınız.

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI

herkese iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 8 Aralık 2008; 10:01:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: netün

quote:

herkese iyi bayramlar.

makinaya film atıp sonra ekrandan izleyebilir miyiz aynı telefondaki gibi demek istiyorum
    herkese iyi bayramlar....
  • dvd.dvix,xvid.mp4 formatında mms karta flim attım. ama makina tanımadı. bak şimdi bende merak ettim.
  • quote:

dvd.dvix,xvid.mp4 formatında mms karta flim attım. ama makina tanımadı. bak şimdi bende merak ettim.

zannımca avi formatında atarsan eğer izleyebilirsin
  • herokyar3 yazdıklarımda avi uzantılı ama hiçbirini desteklemiyor.ben çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 12 Aralık 2008; 17:08:44 >
  • quote:

herokyar3 yazdıklarımda avi uzantılı ama hiçbirini desteklemiyor.ben çözemedim.

640x480 çözünürlüğe getirip bir dene belki çalıştırır.
  • quote:

quote:

quote:

herkese iyi bayramlar.

makinaya film atıp sonra ekrandan izleyebilir miyiz aynı telefondaki gibi demek istiyorum
    herkese iyi bayramlar....

saçmalamayın yahu...
    Makinanızı bu türlü şeyler için kullanmayın.Garantisini yakarsınız.
    Son zamanlarda bu modamı oldu ? Fotoğraf makinasından film izleme.

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtxpp

özellikle uzak mesafeden çektim.
    ıso 800
    karanlık ortamda bir çekim.
    fotografta grenlenme başlıyor.

flaş daha güçlü olsa bu sorun olmayacak ve foto çok daha net olacak.

diğer makina arkadaşımda , gelince aynı şartlarda karşılaştırmalı 2 fotograf koyacagım ne demek istediğimi anlarsınız.

nikon eski bir makina var 3 mp ama flaş en az 2 kat daha güçlü ve ıso 200 de bile çoook daha performanslı olduğunu farkedebiliyorsunuz.

bu fotografı, bu mesafeden 12 mp de çekince kiprikleri görecek kadar net olması lazım ( beklentim).

dslr lerde kullanılan SBS800 flaşının fiyatı 400usd civarında...
    Siz kusura bakmayın ama , çok çok fazla şey istiyorsunuz...Ayrıca denildiği gibi hiçbir compact bunu yapamaz.
    Gelsinde bir nikon görelim!!!

• yaw Hirotaro yanarsa yansın alttarafı bir makina üst tarafıda bir f60a bakar.

bu arada f50 nin 5.4 firmwaresi çıkmış gibi geldi.

ing olan arkadaşlar bir yardımcı olursa.
    http://www.fujifilmusa.com/support/ServiceSupportSoftwareContent.do?dbid=864214&prodcat=871478&sscucatid=664260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 15 Aralık 2008; 23:40:58 >
  • arkadaşlar bende bu makineyi ist.bakırköydeki elektroworldan aldım bu makineyi.biraz pahalıya geldi ama olsun.
    Yalnız içerisinde türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı.türkçe kılavuzu dh sitesinden
    temin ettim ama üzrinde fujifilm sinfo türkiye tarafından resmi olarak ithal edilmiştir hologramı olmasına rağmen neden türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı acaba.Yoksa
    türkiyeye resmi olmayan yollardan giren ürünlerden mi?.Satıcı bana bunların füjifilm türkiye resmi distribütörü tarafında ithal edildiğini söyledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

arkadaşlar bende bu makineyi ist.bakırköydeki elektroworldan aldım bu makineyi.biraz pahalıya geldi ama olsun.
    Yalnız içerisinde türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı.türkçe kılavuzu dh sitesinden
    temin ettim ama üzrinde fujifilm sinfo türkiye tarafından resmi olarak ithal edilmiştir hologramı olmasına rağmen neden türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı acaba.Yoksa
    türkiyeye resmi olmayan yollardan giren ürünlerden mi?.Satıcı bana bunların füjifilm türkiye resmi distribütörü tarafında ithal edildiğini söyledi.

makinanız hayırlı olsun. ben gittigidiyordan uygun fiyata almıştım.garanti dışıydı 1 seneyi geçti makinayı düşürdüm.flaşı arıza yaptı. piyasada tamire verdim.yapılacak bekliyorum.makina tr menü ama klavuzunda tr menü yok.olmasada önemli değil kullandıkça çözülüyor.ama isterseniz

buda f50 tr kitabı 30 mbdır.
    http://rapidshare.de/files/41334364/fuji_f50_kitab__305_.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 13 Ocak 2009; 0:05:27 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

arkadaşlar bende bu makineyi ist.bakırköydeki elektroworldan aldım bu makineyi.biraz pahalıya geldi ama olsun.

makinanız hayırlı olsun. ben gittigidiyordan uygun fiyata almıştım.garanti dışıydı 1 seneyi geçti makinayı düşürdüm.flaşı arıza yaptı. piyasada tamire verdim.yapılacak bekliyorum.makina tr menü ama klavuzunda tr menü yok.olmasada önemli değil kullandıkça çözülüyor.ama isterseniz

buda f50 tr kitabı 30 mbdır.
    http:/****.de/files/41334364/fuji_f50_kitab__305_.zip.html

eyvallah sağol.gerçekten güzel makina.bende yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum.Manuel ayarları hakkında bilgi verebilirmisiniz.Gece ve hareketli çekimler için
    hangi ayarları yapabilirim.

•  FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 22 Ocak 2009; 20:47:27 >
  • @netün eline sağlık bilgisayara fotoyu indirince ne kadar net olduğu daha iyi anlaşılıyor... yalnız exif bilgisinde fujifilm f50se yazıyor neden se?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

@netün eline sağlık bilgisayara fotoyu indirince ne kadar net olduğu daha iyi anlaşılıyor... yalnız exif bilgisinde fujifilm f50se yazıyor neden se?

makinayı gitti den almıştım herhalde abd'ye bu isimde veriyorlar.fd'le aynı makina.

bu arada son fotoda küçültmeden başka hiç bir oynama yok.
  • Yeni aldığım f50fd ile birkaç amatör çekim...

• divaman eline sağlık bazı fotoları manuel çektin herhalde dış çekimlerde ışık patlamaları var.
    dış çekimlerde ıso yüksek tutmuşun.
    ev'e ayarları ve diyafram ayarlarına dikkat edersen iyi fotolar alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 1 Şubat 2009; 9:58:22 >
  • sagol netün.dedimya daha yeni yeni alışıyorum makineye.su damlalarını manuel ayarda çektim.Diğerleri otomatik modda.
    ıso 400 idi sanırım.ışık patlamalarının olmaması için dış çekimlerde hangi ayarları kullanmalıyım acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 3 Mart 2009; 18:30:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.