Şimdi Ara

Fuji FinePix XP 10 Kullanan, Bilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar makinayı Özdilekte 319 TL'ye veriyorlar...
    Su-Toz geçirmez, darbeye dayanıklı...
    İnternette biraz araştırdım video kalitesi oldukça iyiye benziyor...
    Özellikle su altı çekimlerinin videoları var, tatmin edici seviyede...
    Kullanan, bile tavsiye edebilecek olan arkadaşlar var mı?

• merhaba arkadaşlar,
    uzun zamandır bir fotoğraf makinem olmasını istiyordum ama maddi olanaksızlıklar nedeniyle alamamıştım sonunda bugün 1 adet fujifilm finepix xp10 fotoğraf makinesi satın almak nasip oldu fakat acelem olduğu için ürünü alırken kutusunu açıp detaylı olarak kontrol edememiştim garanti belgesini imzalatıp eve gittim evde kutu içeriğini ve makineyi incelediğimde kutuda kullanma klavuzunun olmadığını(sadece türkçe olarak makinenin temel kullanma talimatlarının a4 boyutunda bir fotokopisi çıktı) ve makine üzerinde ufakta olsa çizikler olduğunu farkettim ayrıca makinanın ekranındada bir adet ölü pixel sorunu var

kutu içerisinden çıkan makinenin gövdesinde ufakta olsa çizikler olması normalmi ve fotoğraf makinesinin yabancı dildede olsa kullanma klavuzu olması gerekmezmi???

pazartesi günü ilk iş olarak carrefourdan aldığım makineyi geri götürüp bana ikinci el makinemi sattınız diye soracağım kabul etmeyeceklerini biliyorum ama makineyi değiştirmek isteyeceğim sizce makineyi değiştirme şansım varmı

bu işlerden anlayan arkadaşlardan makineyi değiştirebilmem için tavsiyeler bekliyorum

• Aldığın şekilde, kutusuyla-faturasıyla beraber götürürsen almak zorundalar. İtiraz ederlerse biraz ısrar et, kız-sinirlen falan.
    Her türlü elektronik eşyayı alırken kutusunu açıp denemekte fayda var. Ben, özellikle Türkiye'de alıyorsam, her ürünü kasada açıp içine bakıyorum ki görünürde bir sorun varsa orada halledebileyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.