Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünün üretimi durdu ve sıfırı piyasada mevcut değil.Ancak 2. elini bulabilirsiniz.
  • İkinci el alınan makinada riskli olur şimdi neyse artık napalım yeni çıkan modellere bakcaz artık teşekkür ederim bilgin için
  • dostum düşünürsen makinem sıfırdan farksız sıfırdan farkını bulursan iade alırım geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

İkinci el alınan makinada riskli olur şimdi neyse artık napalım yeni çıkan modellere bakcaz artık teşekkür ederim bilgin için

sıfırda sorun çıkar bizde çıkmaz senin niyetin yok sen beqle ...
  • bazı durumlarda ikinci el daha mantıklıdır çünkü üretim hatalarının olup olmadığı konusu bertaraf edilmiş yani kullanıcısı tarafından test edilmiştir..hiçbir zaman ikinci ele soğuk bakmam.yeterki satan kişiye güveneyim.ki bu başlıktaki arkadaşların da samimiyetine herzaman güvenmişimdir.hatta phottix marka close-up setini bu başlıktan bir arkadaştan herhangi bir get ilan filan olmadan hesabına parayı yatırıp aldım..kısacası ikinci el düşünebilirsiniz..
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Salyangoz by AyhanKorkmaz, on Flickr

Bayadır kimse paylaşım yapmadı bir tane ekleyeyim o zaman.

• Bilgili biri şu manuel odaklama halkasının nasıl ve ne durumlarda kullanıldığını anlatabilir mi? aldığım günden beri 1 2 defa manuel odaklamaya getirdim onda da halkanın işlevini çözemedim, manuel odaklama tuşuna basınca odaklıyo zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bu ürünün üretimi durdu ve sıfırı piyasada mevcut değil.Ancak 2. elini bulabilirsiniz.

peki bunun yerine ne alınabilir? yerini doldurabilecek bir makine üretti mi fuji aynı fiyata?
  • Fotoğraf kalitesini düşürüp video kalitesini arttırdığı modelleri öne sürdü, HS10 - HS20 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 21 Ekim 2011; 10:06:33 >
  • Arkadaşlar birşey sorcam S200exr sıfırını buldum almaya niyetliyim ama aklıma birşey takıldı SONY HX100V modeli bu cihazdan daha mı iyi resim kalitesi açısından?
  • quote:

Arkadaşlar birşey sorcam S200exr sıfırını buldum almaya niyetliyim ama aklıma birşey takıldı SONY HX100V modeli bu cihazdan daha mı iyi resim kalitesi açısından?

Bence canon g12 al, bende s200 var ama renklerinden çok tatmin olmadım, canon'un renkleri daha canlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bu ürünün üretimi durdu ve sıfırı piyasada mevcut değil.Ancak 2. elini bulabilirsiniz.

peki bunun yerine ne alınabilir? yerini doldurabilecek bir makine üretti mi fuji aynı fiyata?

yukarıda da yazdığım gibi canon g12 alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seth86

quote:

Arkadaşlar birşey sorcam S200exr sıfırını buldum almaya niyetliyim ama aklıma birşey takıldı SONY HX100V modeli bu cihazdan daha mı iyi resim kalitesi açısından?

Bence canon g12 al, bende s200 var ama renklerinden çok tatmin olmadım, canon'un renkleri daha canlı

G12 de de 5x zoom var ben biraz manzara resimleri çekmeyi severim zoom olursa iyi olur fujifilm X-S1 modeli çıkacakmış onu bekleyim diyorum tabii fiyatı hakkında da hiçbir bilgim yok ama

• quote:

quote:

quote:

G12 de de 5x zoom var ben biraz manzara resimleri çekmeyi severim zoom olursa iyi olur fujifilm X-S1 modeli çıkacakmış onu bekleyim diyorum tabii fiyatı hakkında da hiçbir bilgim yok ama

5x zoom manzara için yeterli, zoomu 10x ve üzeri yaparsan fotoğraf kötü çıkıyor zaten titremeden dolayı. Gene de sen bilirsin.

• manzara çekimi için zoom gereksizdir.hatta bazen zoomu olmayan lensler bile kullananları tanıyorum.zoom alan derinliğini azaltır bu yüzden arka tarafı flu ön tarafı net çıkarmak istediğimizde zoom yaparız.manzara içinse mümkün olduğu kadar zoomsuz çekim yapılır..detaylar kaybolmaz.ayrıca fazla zoom kısık diyafram ve düşük enstantene demektir bu durumda fotoğrafın netliği anca tripodla sağlanabilir ki..bu da herzaman pratik olmayabilir..merceği iyi olması zoomun fazla olmasından daha önemlidir.biliyoruz ki 30x lik HS-10 modeli daha zoom bile yapmadan çamur gibi fotoğraflar çekip yüksek zoomlarda cep telefonu kamerasına dönmektedir.10x zoomdan fazlası gereksiz bir ürün pazarlama kadırmacasıdır..tıpkı 12 megapiksellik cep telefonları gibi..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5x zoom manzara için yeterli, zoomu 10x ve üzeri yaparsan fotoğraf kötü çıkıyor zaten titremeden dolayı. Gene de sen bilirsin.

Tripod ile çeksek de mi kötü çıkar?

• quote:

Orijinalden alıntı: petrucci82

manzara çekimi için zoom gereksizdir.hatta bazen zoomu olmayan lensler bile kullananları tanıyorum.zoom alan derinliğini azaltır bu yüzden arka tarafı flu ön tarafı net çıkarmak istediğimizde zoom yaparız.manzara içinse mümkün olduğu kadar zoomsuz çekim yapılır..detaylar kaybolmaz.ayrıca fazla zoom kısık diyafram ve düşük enstantene demektir bu durumda fotoğrafın netliği anca tripodla sağlanabilir ki..bu da herzaman pratik olmayabilir..merceği iyi olması zoomun fazla olmasından daha önemlidir.biliyoruz ki 30x lik HS-10 modeli daha zoom bile yapmadan çamur gibi fotoğraflar çekip yüksek zoomlarda cep telefonu kamerasına dönmektedir.10x zoomdan fazlası gereksiz bir ürün pazarlama kadırmacasıdır..tıpkı 12 megapiksellik cep telefonları gibi..

Mantıklı söylediklerin teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

• fotoğraf yüklemek ne zormuş bu sitede...
  • xzfgh

FUJİ  S200EXR (ana başlık)
  • Bende bir yaklaşım yapayım senin için bu zoom olayına.Bizim makina zoomsuz çekimde 30mm çekim yapıyor.Ama piyasada en çok kullanlılan manzara lenslerinden olan sigma 10-20 ye göre bizim ki 3kat zoom lu oluyor.MAnzara çekiminde en geniş açı tercih edilir.Çoğu kişiye göre 18mm bile az gelir ve 10-20 gibi bir lens isteriAmacınız manzara ise zooma ihtiyaç yok.Tabi zoom işe yaramaz diyemem.Çünkü karşınıza acayip bişey çıkar çekmek için gerekebilir.Ama manzara için asla gerekmez.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.