Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FUJİ  S200EXR (ana başlık)
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)
  • Arkadaşlar FZ-150 almayı düşünüyorum fiyatı 1600 TL den piyasaya sürüldü. Alan test eden kullnan var mı? 1600 TL'ye farklı bir makine mi almalıyım yoksa bu oyuncak güzelmidir sizce ?

Bir diğer sorum teyzem Amerikada oturuyor. Orda fiyatı 810 TL. Ama bildiğiniz gibi uluslar arası garanti belgesi olsa bile burda yardımcı olmuyorlar. Türkiyede yakın zamanda bu fiyata düşme olanağı var mı ? Yoksa garantisini hiçe sayıp yurtdışından getirtmelimiyim.

CEVAPLARINIZ için ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

ben başlık açmıştımda yardım gelmedi ve benim sınırlı vaktim var bana bu konular hakkında bilgi verebilir misinz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspirant33

Arkadaşlar FZ-150 almayı düşünüyorum fiyatı 1600 TL den piyasaya sürüldü. Alan test eden kullnan var mı? 1600 TL'ye farklı bir makine mi almalıyım yoksa bu oyuncak güzelmidir sizce ?

Bir diğer sorum teyzem Amerikada oturuyor. Orda fiyatı 810 TL. Ama bildiğiniz gibi uluslar arası garanti belgesi olsa bile burda yardımcı olmuyorlar. Türkiyede yakın zamanda bu fiyata düşme olanağı var mı ? Yoksa garantisini hiçe sayıp yurtdışından getirtmelimiyim.

CEVAPLARINIZ için ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

ben başlık açmıştımda yardım gelmedi ve benim sınırlı vaktim var bana bu konular hakkında bilgi verebilir misinz ?

fz150 yi nasıldır bilmem ama gördüğüm en hızlı kompakt makina fz100ün gündüz cekilen video kalitesi mükemmeldi gece berbat cekiyodu fotograf kalitesi vasattı güzel cektiğim dediğim fotolara zoom yapamıyodum kumlanma aşırı drece coktu malzeme kalitesi olarak 10 üzerinden 10 diyebilirim fz150nin 12 megapiksele düşürmüşler incelemek lazım ben bı fz100 facıası yasadım anlıyacagın ama 810 ıyı bı fıyat baska seceneklerde olablır..

f/3.6
    1 Sn.
    İso 200

f/4.1
    1/640 Sn
    İso 100

f/3.2
    2.5 Sn
    İso 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 14 Kasım 2011; 12:29:58 >

• Fotoları exif verirsen yeni başlayanlara yarar olabilir.Son karedeki mekan çok iyi.Bence kullan orayı bi daha..:)
  • Fotoğrafa bakınca exif bilgileri görünüyor sanıyordum. Başka bir siteden yüklediğim için mi siliniyor acaba? Maalesef o mekana tekrar gitme şansım yok. Yol üzerindeki bir şehirdi. 1 saatliğine durup merkezini ve bir kiliseyi gezip çıktım.
  • Sizin adınıza üzüldüm.İyi bir kompozisyonla çok iyi kareler çıkacaktır.Kış geldi millet eve girdi herhalde fotoğraflar azaldı..:)
  • Fotoğrafları exif bilgileri silinmeden nasıl ekleyebilirim. hizliresim.com'u kullanınca exif bilgileri siliniyor. 500Kb limitinden dolayı direk olarak da yükleyemiyorum.
    Bu velede hasta oldum. Facebook'ta profil fotoğrafı bile yaptım : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 15 Kasım 2011; 13:47:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Fotoğrafları exif bilgileri silinmeden nasıl ekleyebilirim. hizliresim.com'u kullanınca exif bilgileri siliniyor. 500Kb limitinden dolayı direk olarak da yükleyemiyorum.
    Bu velede hasta oldum. Facebook'ta profil fotoğrafı bile yaptım : )

Fotolar içinhttp://imageshack.us/ sitesini kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 25 Kasım 2011; 0:58:29 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 29 Kasım 2011; 17:09:22 >
  • Son çalışmalarımdan. Daha fazlası için deviantart sayfamı ziyaret edebilirsiniz

• Biraz daha paylaşayım dedim :)

• Orijinalden alıntı: KeremWharton

Son çalışmalarımdan. Daha fazlası için deviantart sayfamı ziyaret edebilirsiniz

Exif bilgilerini acaba paylaşmanız mümkün müdür ?; fotağraflar gerçekten harika , yeni başlayan arkadaşlar için güzel bir kaynak olur düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan3007 -- 1 Aralık 2011; 15:01:42 >

• bin kere söylendi hala büyük boy foto ekleniyor kotalı kullanıcılar emin olun bunu yapanların kulaklarını oldukça çınlatıyor simage lütfen..!!
  • Teşekkür ederim Gökhan bey ilginize. HDR'ların Exif bilgileri maalesef siliniyor... Bracket çektiğim fotolardan tek tek alıp yazmam gerekir ki onları da zaten saklamıyorum. Deviantart EXIF bilgilerini mevcut olan fotolardan alıp yazıyor, HDR'lar hariç hepsinin exif verisi deviantart galerimde var.

Ayarlar da çok özel sayılmaz, manzara için F6.7, F8 gibi kısık diyafram değerleri tercih ediyorum. Işık az olduğu için perde hızı yavaş oluyor (gün batımlarında özellikle), o yüzden tripod kullanıyorum. ISO 100'den fazla kullanmamaya çalışıyorum. Finepix'in güzel bir pozometresi var, genelde onu kullanarak dengeliyorum Diyafram açıklığı ve perde hızını. Beyaz dengesini mutlaka kendim seçiyorum, renkleri olabildiğinde etkileyici yakalayabilecek beyaz dengesi hayarı hagisiyse onu tercih ediyorum ışık durumuna göre.

İlginiz için teşekkür ederim tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2274D8842 -- 2 Aralık 2011; 16:11:10 >
  • Fotoğraflargeçekten güzel.Kış geldi bizim başlık yavaşladı yok mu arttıran..:)
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.