Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FUJİ  S200EXR (ana başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan3007 -- 26 Ocak 2012; 17:36:19 >

• [simage][/simage][simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan3007 -- 26 Ocak 2012; 17:37:10 >

• Epeydir eklemiyordum, bir tane de ben ekleyim :)

F11 + ND8 filtre
    1.3"
    Iso 100
  • Sıfır gibi cihazı almayı düşünenler için ilanım :

http://forum.donanimhaber.com/m_55800635/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55832536
  • Bizim makinenin çalışmaya uygun olduğu minimum ve maksimum ortam sıcaklıkları 0 ve 45 derece olarak belirtilmiş. Makineyi 0'ın altında bir havada kullanmak ne gibi sorunlar yaratır?
  • 0 ın altında soğukta kullandım makineyi hiçbir sıkıntı yok..derece kaçtı bilmiyorum ama adananın o sıcağında da arabanın içinde bırakmıştım bir kere geldiğimde elime alamiycak kadar sıcaktı..biraz soğuduktan sonra açtım ve yine makinem herşeyiyle karşımdaydı..daha doğrusu eski makinem
  • Satışı yaptın yani. Hayırlı olsun. Ben de o gün cevap gelmeyince çıktım merkezdeki termometrede -9 görünüyordu herhangi bir sorun çıkmadı ama sisten dolayı işe yarar birşeyler elde edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Satışı yaptın yani. Hayırlı olsun. Ben de o gün cevap gelmeyince çıktım merkezdeki termometrede -9 görünüyordu herhangi bir sorun çıkmadı ama sisten dolayı işe yarar birşeyler elde edemedim.

çok teşekkür ederim dostum.evet sattım ama fena bir pazarlıkçı abiye denk geldim..700 e anlaştık :)
  • malesef makina çok kötü 5ila 6 binde ölü piksel çıkmaya başlıyor ben çöpe attım.
  • raver şu makineyle barışamadın gitti..ben ilk aldığım günden itibaren vardı ölü piksel 3-5 tane..sensör ısındığında daha da çoğalıyordu..12 milyon noktadan 50 tanesi ölü olsa da kimse foto ya bakıp amaan bunda ölü pix var demez..şu ana nikon d3100 kullanıyorum..fujinin aradığım özellikleri o kadar fazla ki..çöpe atacağına sat gitsin bence
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Şanlı Bayrağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 14 Ocak 2012; 21:39:17 >

• Bölüm derslerinden kafamı kaldırabilsem bende çekecem ama bu aralar yoğunum baya.Güzel fotolar geliyor yine.Tebrikler hepinize.

Bu resmi yükledim ama niye küçük çıkıyor bilmiyorum, bilgisayarda kocaman çıkıyor
  • hocam bu sayfadaki tüm fotolar S200EXR ile mi çekildi? bu makinadan almayı düşünüyorum ilk makinam olucak... hocam birde burdaki üstadlara soruyorum HS20EXR ile S200EXR arasında ne gibi farklar var megapikseli farklı kesinlikle şunu al diyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozkan -- 20 Ocak 2012; 3:37:50 >
  • ikisini de kullanmış biri olarak konuşuyorum hs 20 den uzak dur imkanın varsa ikisini de eline al zaten s200 ü alırsın..s200exr şu an için piyasadaki en üstün like makinedir.satmış da olsam bendeki yeri başkadır bu aletin..gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1Y071N

Arkadaşlar ilgilenenlere benim makinem hala satılık..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-yepyeni-tertemiz-fujifilm-s200exr-extralar-dslr-aratmaz-54422227/detay/

muhammed niye uzadı senin satış bu kadar? ben 10 larca telefon aldım ve 1 hafta içinde sattım..çok rahat satılan bir alet

• Yasin abi foruma bi mesaj, ikinci el kısmına ilan açtım bide sahibindene ilan verdim, pek arayan soran olmadı süresi dolunca ilanı kaldırmışlar buradaki yorumları da güncelleyemedim. Sınav derdi olunca uğraşamadım hiç, şu tatilde giderse gider olmazsa yaza kadar bekleyecek makine. :)

Ayrıca satmayı bırak, 4 aydır elim deklanşöre gitmedi ya, sorma valla..:(
  • Valla ben ciddi ciddi almayı düşündüm sonra giriş seviyesi dslr ' ye yöneldim ama hala kararsızım.Açıkçası S200exr kaliteli ama fiyatları uçuk geliyor.600 falan olsa gözü kapalı alınır ama 700 çok geliyor alıcılara.
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.