Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Işık oyunları
     FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Birde makromuz var..

ve son olarak dikiz aynanızda görmek istemeyeceğiniz bir çift far..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 5 Aralık 2011; 23:24:42 >

• Güzel fotolar..:)

Makro da biraz bulanıklık mı var gece benim gözler mi gitmiş..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Güzel fotolar..:)

Makro da biraz bulanıklık mı var gece benim gözler mi gitmiş..:)

Çok yaklaşamadım kaçıyordu, o yüzden uzaktan çekip %100'den fazla crop yaptım haliyle bulanık oldu.
  • Makrolarda sıkıntı zaten bu..:)
  • @safa kardeşim fotolar harika derslerine ihtiyacım var

birkaç karede benden naçizane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 7 Aralık 2011; 15:20:26 >
  • Burayı takip edip s200exr almak isteyen varsa, makinamı satmak istiyorum. Kutusu var ve içeriği tam, ekstra olarak case logic canta, 4gb sd card, parasoley, bir de uv filtresi var ama filtre dandik biraz camı oynuyo. Garantisi yoktur, Almanya'dan getirtmiştim bir heves aldım fakat dışarı adım atacak vaktim yok, makina da yatıyo öylece. Kozmetik olarak 10/10 olduğundan resim koymuyorum. Sensörü zorlayacak video çekimi gibi şeyler yaparsanız her makinada olduğu gibi 1 ila 4 arası hot piksel çıkıyor bu da normal diye biliyorum. 1400 kare resim çekildi, toplasanız 5 ya da 6 kez şarj etmişimdir. istediğim fiyat 750TL dir. İstanbul'da elden deneyerek teslim ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 13 Aralık 2011; 15:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petrucci82

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-cok-temiz-fujifilm-s200-exr-2-gb-hafiza-karti-ve-ekstralari-67188696/detay/
    Arkadaşlar makinemi satıyorum geçmiş sayfalardan mesajlarımı fotoğraflarımı kontrol

Yapma bunu bize S200Exr konusu fotoğraf paylaşımından çok satış ilanlarıyla gündeme gelir oldu. Kullananlar için kendi kategorisinde ne kadar efsane olarak adlandırılsa da sanırım artık miladını doldurdu. Bir arkadaşım makinemi ve çekilen fotoğrafları çok beğenmişti yarın satışla ilgili kendisini bilgilendiririm. Makineyi kusursuz şekilde kullandığından şüphem yok ama shutter sayısı nedir acaba?

• dostum biliyorsun sanırım ,izim makinelerde d-slr ler gibi shutter sayısını gösterme özelliği yok..varsa da bilmiyorum.fakat şunu söylemek gerekirse bizim aletlerin çalışma prensibi d-slr den çok farklı.d-slr de örtücü bıçaklar veya lens diyafram bıçakları fazla mekanik parçalar mevcut olduğundan yıpranma oranı daha önemlidir.ama bizimkinde böyle bir kısıtlama veya net shutter ömrü gibi bir durum söz konusu değildir.satma konusuna gelince makinemden çok memnunum ama elimde 500-600 tl gibi bir param var üzerine ekleme yapıp teknolojisi pek eski olmayan ikinci el güzel bir makine almayı düşünüyorum
  • Bende dslr aldığım için satıyorum, set halinde satılık.. Ilgilenen özelden msj atsın..
  • quote:

dostum biliyorsun sanırım ,izim makinelerde d-slr ler gibi shutter sayısını gösterme özelliği yok..varsa da bilmiyorum.fakat şunu söylemek gerekirse bizim aletlerin çalışma prensibi d-slr den çok farklı.d-slr de örtücü bıçaklar veya lens diyafram bıçakları fazla mekanik parçalar mevcut olduğundan yıpranma oranı daha önemlidir.ama bizimkinde böyle bir kısıtlama veya net shutter ömrü gibi bir durum söz konusu değildir.satma konusuna gelince makinemden çok memnunum ama elimde 500-600 tl gibi bir param var üzerine ekleme yapıp teknolojisi pek eski olmayan ikinci el güzel bir makine almayı düşünüyorum

Bilgilendirme için saol. Shutter sayısını ölçme özelliğinin olmadığını biliyordum ama Shutter'ın dslr'lardaki kadar önemli olmadığını öğrendim Hayırlısı olsun şimdiden. umarım hakettiği değere gider. Arkadaşım şubattan önce alamayacağını söyledi.

• quote:

dostum biliyorsun sanırım ,izim makinelerde d-slr ler gibi shutter sayısını gösterme özelliği yok..varsa da bilmiyorum.fakat şunu söylemek gerekirse bizim aletlerin çalışma prensibi d-slr den çok farklı.d-slr de örtücü bıçaklar veya lens diyafram bıçakları fazla mekanik parçalar mevcut olduğundan yıpranma oranı daha önemlidir.ama bizimkinde böyle bir kısıtlama veya net shutter ömrü gibi bir durum söz konusu değildir.satma konusuna gelince makinemden çok memnunum ama elimde 500-600 tl gibi bir param var üzerine ekleme yapıp teknolojisi pek eski olmayan ikinci el güzel bir makine almayı düşünüyorum

Fotoğrafın isminden shutter sayısı anlaşılabilir.
  • karta veya makineye format attıktan sonra makine sıfırdan numaralandırmaya başlıyor..bunu ben de düşündüm fakat eski fotoğraflara baktığımda ör:DSCF00038 isimli birden fazla fotoğraf olduğunu gördüm.yani bu da shutter sayısını göstermiyor..
  • quote:

karta veya makineye format attıktan sonra makine sıfırdan numaralandırmaya başlıyor..bunu ben de düşündüm fakat eski fotoğraflara baktığımda ör:DSCF00038 isimli birden fazla fotoğraf olduğunu gördüm.yani bu da shutter sayısını göstermiyor..

Doğru, makineye format atıldıktan sonra başa alıyor.
  • açıkçası bu kadar temiz baktığım bir alete saçma teklifler gelince sinirlerim bozuluyor.istiyorum ki tanıdığım bir birisi bu aleti alsın..kafamda temiz bir d90 body var çünkü elimde 18-105 vr nikkor lens var.üzerine 500 tl düşünüyordum ama 700-850 tl gibi çıkabilirim..o yüzden bu başlıktan almayı düşünen olursa , ilan verdiğim sitelere göre bana daha güven veren bu sayfadan birileri alırsa mutlu olurum..yoksa sahibinden den arayan vatandaşa 750 ye vericem...
  • Hee girdi girdi bak sen arkasından öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 20 Aralık 2011; 3:28:38 >
  • 650 ye satıyorum
  • Eminönü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan3007 -- 26 Ocak 2012; 17:31:56 >

• Eminönü devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan3007 -- 26 Ocak 2012; 17:34:02 >

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.