Şimdi Ara

Fuji s6000(6500) için zealous'un bulduğu set?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, dün akşam s6000fd siparişimi verdim nihayet. Başka bir konu altında "zealous" şöyle bir takım bulmuştu s6000fd için ama ben bunu ayrıca sormak istedim.
    http://www.amazon.com/FinePix-S9000-Professional-Digital-Accessory/dp/B000HPULZ2/ref=pd_bbs_11/102-0515585-9896941?ie=UTF8&s=electronics&qid=1187911483&sr=8-11

Buradaki linkte bazı parçalar var, bana bu lenslerin, parçaların ne işe yaradığı hakkında yardımcı olabilir misiniz? Kısaca özetlerseniz çok makbule geçer. Zira 89 dolara fena değil gibi duruyor. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Makinan şimdiden hayırlı olsun. Setteki lensler bildiğim kadarıyla makro lensleri daha yakından çekime olanak sağlayan lensler ki s6000 de buna gerek yok. Filtreler, ters açı lensi, dediğim gibi zoom için büyük ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Scofield

Makinan şimdiden hayırlı olsun. Setteki lensler bildiğim kadarıyla makro lensleri daha yakından çekime olanak sağlayan lensler ki s6000 de buna gerek yok. Filtreler, ters açı lensi, dediğim gibi zoom için büyük ihtimal.

Teşekkür ederim Michael Scofield(seni ekranlarda görmeyi özledik) Yani demek istediğin bu lenslere gerek yok öylemi?
  • walla pirekare almıştı ve gerek görmediği için o zoom lenslerini satıyordu ancak gene de ustalar bir yorum yapsınlar.
  • Fiyat iyi oldukça çanta için ben Lowepro Nova 1 AW düşünüyorum bir arkadaş tam oturuyor makinaya demişti fiyatı 40 lira.

http://www.sanfo.com.tr/urun.php?id=518

Tripod mini sanırım ancak iş görür iyi teklif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 24 Ağustos 2007; 20:46:29 >
  • Ya bu tripod 134 cm maksimum yükseklikteymiş. Şimdi bu minimi oluyor? Bir de 40 ytl ye senin dediğin siteden sipariş verirsek buna kargo dahilmi olacak? ben bulamadım bir bilgi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maximum Height: 53" mini değil bana öyle görünmüş detaylı bakmamıştım.

Hastax bu konuda açıklama yaparsa iyi olur herhangi bir bilgim yok ben Sirkeci'de bu çantayı araştırıcam. TR dışına yollarlar mı bilmem amma velakün o fiyat tripod + çanta için iyi bir fiyat
  • Şimdi beni en çok düşündüren çanta(tripod minik değilmiş). Sipariş ettikten sonra ya hoşuma gitmezse diye düşünüyorum, en iyisi dediğin gibi sirkeciye gidip oradan hem çanta hemde tripod sormak ve deneyerek almak gibi geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haziran15

Arkadaşlar, dün akşam s6000fd siparişimi verdim nihayet. Başka bir konu altında "zealous" şöyle bir takım bulmuştu s6000fd için ama ben bunu ayrıca sormak istedim.
    http://www.amazon.com/FinePix-S9000-Professional-Digital-Accessory/dp/B000HPULZ2/ref=pd_bbs_11/102-0515585-9896941?ie=UTF8&s=electronics&qid=1187911483&sr=8-11

Buradaki linkte bazı parçalar var, bana bu lenslerin, parçaların ne işe yaradığı hakkında yardımcı olabilir misiniz? Kısaca özetlerseniz çok makbule geçer. Zira 89 dolara fena değil gibi duruyor. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

bir adet geniş açıi bir adet teleconvrter tarzı bir şey, 3 tane de filtre var .
    filtrelerin yazısını okuyamadım ama sanırım bir polarize, bir UV, bir de ND yoğunluk filtresi olsa gerek....

geniş açı wide yazan şey yani, 6500fd nin geniş açısını daha da artıtırır.
    teleconverter optik zoomu ikiye katlar.

ama her ikisi de görüntüyü bozar, daha kalitesiz foto çekersin. özellikle 2x teleconverter pek bir şey ifade etmiyor, çünkü bunu alıp 10x konumunda kullanacaksın, makinenin f değeri mecburen 2 katına çıkacak, ışık azalacak, sarsıntıya duyarlı hale gelecek.

ama para batıyorsa al tabi ben de zamanında H2 için bir sürü ıvır zıvır almıştım gaza gelip, sonra hepsini kelepir fiyata elden çıkarıdm

fiyatı uygun.

• quote:

Orjinalden alıntı: buffalo

quote:

Orjinalden alıntı: haziran15

Arkadaşlar, dün akşam s6000fd siparişimi verdim nihayet. Başka bir konu altında "zealous" şöyle bir takım bulmuştu s6000fd için ama ben bunu ayrıca sormak istedim.

bir adet geniş açıi bir adet teleconvrter tarzı bir şey, 3 tane de filtre var .
    filtrelerin yazısını okuyamadım ama sanırım bir polarize, bir UV, bir de ND yoğunluk filtresi olsa gerek....

geniş açı wide yazan şey yani, 6500fd nin geniş açısını daha da artıtırır.
    teleconverter optik zoomu ikiye katlar.

ama her ikisi de görüntüyü bozar, daha kalitesiz foto çekersin. özellikle 2x teleconverter pek bir şey ifade etmiyor, çünkü bunu alıp 10x konumunda kullanacaksın, makinenin f değeri mecburen 2 katına çıkacak, ışık azalacak, sarsıntıya duyarlı hale gelecek.

ama para batıyorsa al tabi ben de zamanında H2 için bir sürü ıvır zıvır almıştım gaza gelip, sonra hepsini kelepir fiyata elden çıkarıdm

fiyatı uygun.

Teşekkür ederim buffalo, tam istediğim gibi bilgiler vermişsin Param batmıyor valla o kadar zengin değilim aslında ama çok işe yarıyorsa alıyım demiştim. Artık vazgeçtim zaten o kit'i almaktan. Önceliğim çanta ve güzel bir tripod

• Fiyatı makul ama çok şey de beklememelisin, kaliteleri için şunu söyleyeyim. kaliteli b&W marka bir polarize şu anda 100 dolardan pahalı.
    Fuji 6500 ün zaten yeterli bir fokali var, daha geniş açı da daha fazla zoom da gereksiz bence...

Güzel bir tripod en gelişmiş makine için bile iyi fotoğrafın öncelikli şartı
  • Tripod ve çanta tavsiyesi olan varmı s6000 için? Ve de yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haziran15 -- 24 Ağustos 2007; 22:42:14 >
  • Ben s6500'e "lowepro edit 120" çanta aldım, 29 liraya... ist.da daha ucuza bulursun. Mükemmel bi çanta bence. Çok şık, makine tan oturuyo, yanlarda gözler var, birine yedek pilleri koyuyorum diğeri boş, cep tel konabilir... Önde bi cep daha var parasoley'i oraya koyuyorum, içindede ufak temizleme bezi koyduğum bi yer var... Gören herkes de pek beğendi çantayı, tavsiye ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Ben s6500'e "lowepro edit 120" çanta aldım, 29 liraya... ist.da daha ucuza bulursun. Mükemmel bi çanta bence. Çok şık, makine tan oturuyo, yanlarda gözler var, birine yedek pilleri koyuyorum diğeri boş, cep tel konabilir... Önde bi cep daha var parasoley'i oraya koyuyorum, içindede ufak temizleme bezi koyduğum bi yer var... Gören herkes de pek beğendi çantayı, tavsiye ederim....

Teşekkür ederim pirekare Bana da işte böyle kullananlardan yorumlar gerekli, aklımda bulunacak, tekrar sağolasın

• Makineyi kaça aldınız? / alıyorsunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Ben s6500'e "lowepro edit 120" çanta aldım, 29 liraya... ist.da daha ucuza bulursun. Mükemmel bi çanta bence. Çok şık, makine tan oturuyo, yanlarda gözler var, birine yedek pilleri koyuyorum diğeri boş, cep tel konabilir... Önde bi cep daha var parasoley'i oraya koyuyorum, içindede ufak temizleme bezi koyduğum bi yer var... Gören herkes de pek beğendi çantayı, tavsiye ederim....

Dediğin çanta güzelmiş bende bundan alabilirimhttp://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=323
  • @pirekare çanta hakkında biraz daha detay benim bahsettiğim çanta objektif dikey olarak konuluyor ve tam oturuyor slr tipi makinalar için aypılmış bir çanta Nova 1 AW (http://www.lowepro.com/Products/Shoulder_Bags/allWeather/Nova_1_AW.aspx) senin bahsettiğin çanta nasıldır ? Malum çanta araştırması yapıyoruz.
  • http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=323

Evet bu çanta... Fiyat/Tip () olarak en güzeli bence....

Hatta daha pahalılarından bile daha güzel bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Scofield

@pirekare çanta hakkında biraz daha detay benim bahsettiğim çanta objektif dikey olarak konuluyor ve tam oturuyor slr tipi makinalar için aypılmış bir çanta Nova 1 AW (http://www.lowepro.com/Products/Shoulder_Bags/allWeather/Nova_1_AW.aspx) senin bahsettiğin çanta nasıldır ? Malum çanta araştırması yapıyoruz.

Buna da dik konuluyo...
    BAzen objektif aşağı gelcek şekilde koyuyom lcd bana doğru bakıyo... Bazen de lcd'yi aşağı doğru koyuyom objektij bana bakıyo (bu durumda objektifin sağına soluna ufak tefek şeyler konabiliyor)...

Makine ve aksesuarlardan başka şeyler koyacaksanız küçük gelebilir. Mesela güneş gözlüğü kabı sığmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.