Bildirim
FUJIFILM A820 İMDİRİMDE?NE DERSİNİZ?(189 YTL)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kağıt üzerine Fuji A820-900 daha ağır basıyor. Sonuçta her 2 sinde de IS yok, A820 4x zoom Sensör daha iyi. iki ayrı kart kullanabiliyor SD ve xD-Picture Card. LCD daha büyük.Benim tercihim fiyatı da dikkate alarak Fuji olurdu..
quote:
Orjinalden alıntı: bonan_za
Aslında Panasonic FX-10 da karar kılmıştım.Ama Fujifilm A820 189 YTL!!Kullanan ne der?foto ekleyebilirler mi?Gece çekimi,videosu,titreşim hassasiyeti,şarz durumu nasıl acaba?değmez derseniz paraya kıyıp Panasonic alcam.Yardım lütfen.Tşk.
-
yani o kadar fiyat farkı verip panasonic almaya gerek yok.hatta fuji daha iyi.LCD daha büyük derken neyi kastettiniz?birde sensör boyutu 1/1.6" diyor.bu 1/2,5 tan daha mı iyi demek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan_za -- 30 Ekim 2007; 14:36:15 > -
bu arada nerde o fiyata bonan_za? -
eskişehir teknosa da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan_za -- 30 Ekim 2007; 15:26:08 > -
1/1.6" 1/2,5 dan daha iyidir tabiki ama sonuçta kaliteside önemli herşey megapiksel ya da sensör boyutu değil.Ama bütçe o civardaysa idare eder ayrıca kodak ta olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X