Şimdi Ara

Fujifilm AV100 FİKRİNİZZZZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fujifilm AV100 12.2MP 2.7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi(HD Video Çekim)+Çanta HEDİYELİ !!!
    HEPSİBURADA da 192 lira alsam mı bunu acaba
    tavsiyeleri bkliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşınabilir bellek -- 30 Haziran 2010; 11:48:36 >

• sayfasına bakabilir miyim ? belki bende alabilirim
  • büyük fırsat kaçırma bunu

http://urun.gittigidiyor.com/Kodak-Easyshare-Z915-Dijital-Fotograf-Makinesi_W0QQidZZ28540160

yok nerden biliyorsun iyi çektigini dersen fotoğrafçıyım az çok anlıyorum yazılan bilgilerden nasıl çektiğini..
  • Arkadaşlar hizlial.com'da;
    Kredi kartı: 152.01 TL
    Havale,Tek Çekim: 144.41 TL
    World, Bonus, Advantage, Axess kartlara taksitli 142,89 TL

Ben önce hepsiburada.com'dan sipariş verdim. hizlial.com'u görünce siparişi iptal edip buradan verdim.
    Aşağıdaki seti oluşturdum.
    Aynısını hepsiburada.com yerine hizlial.com'dan alırsanız sigorta 1-2 TL gibi bir rakama geliyor.
    Faturadaki çanta bedeli kafanızı karıştırmasın, alt kısımda onun parasını düşüyor.

Fujifilm AV100 FİKRİNİZZZZ
  • güzel bence al
  • ben alalı 1 ay oluyor 149 tl ye almıstım aynı makinayı suan 270 yazıyor emin misin stoklar bitmiş zaten ben aldım cok memnunum kullanımı bundan kolay bir makine olamaz bu makineye alıstıkdan sonra digerleri cok zor gelicektir sadece aksam kötü cekiyor haberiniz olsun onun dısında herşeyi cok güzel birde pil sorunu var onuda sarjlı pil alırsanız tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.