Şimdi Ara

Fujifilm F80EXR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğraf makineleri konusunda çok bilgili değilim o yüzden bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum mümkünse... Profesyonel değilim sadece günlük çekimlerde, gezilerde kullanacağım bir makine almak istiyorum. HD video kayıt özelliği tercihim. Fuji F80EXR'yi 446 TL'ye buldum. Sizce almalı mıyım bu makineyi? Ayrıca alternatif makineler de önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Ya da AX200 veya AV100 makinelerinden birini mi seçmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheshme2 -- 3 Ağustos 2010; 14:01:20 >

• f80 AX200 veya AV100'den daha iyi makinadır.
    quote:

Orijinalden alıntı: cheshme2

Arkadaşlar fotoğraf makineleri konusunda çok bilgili değilim o yüzden bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum mümkünse... Profesyonel değilim sadece günlük çekimlerde, gezilerde kullanacağım bir makine almak istiyorum. HD video kayıt özelliği tercihim. Fuji F80EXR'yi 446 TL'ye buldum. Sizce almalı mıyım bu makineyi? Ayrıca alternatif makineler de önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• ilgin için sağol neptün sevindim ilgilenmene mesajlarını okumuştum daha önce forumda. Ama hangi yönlerden daha iyi. o makineler 170 civarında arasında fiyat farkı var, ben hangisini seçmeliyim? Bir de z500 var 360 TL'ye?
    Çok kararsızım bilgisizlik kötü şey kendime

quote:

Orijinalden alıntı: netün

f80 AX200 veya AV100'den daha iyi makinadır.
    quote:

Orijinalden alıntı: cheshme2

Arkadaşlar fotoğraf makineleri konusunda çok bilgili değilim o yüzden bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum mümkünse... Profesyonel değilim sadece günlük çekimlerde, gezilerde kullanacağım bir makine almak istiyorum. HD video kayıt özelliği tercihim. Fuji F80EXR'yi 446 TL'ye buldum. Sizce almalı mıyım bu makineyi? Ayrıca alternatif makineler de önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• imkan el veriyorsa mümkün olduğu kadar fujinin fserisinden almaya bakın fuji bu seride özel sensör kullandığı için makinların ıso perfonmansı ve keskinlik ve detay fotoda daha iyi f300 çıktı onuda inceleyin. hd video önemli değilse f70 bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    CANON EOS 350D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.