Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quicktime de sesi kesmiyor. video göndermemin anlamı yok, çünkü onu da sesi kesilerek dinleyeceksiniz. ama vlc zooma bakmadan sesi kesiyor ve bırakıyor. Ulead 9 sesi hiç vermiyor.
  • İki foto çektim bugün. Hiç ayar değiştirmeden ekliyorum.
    1.

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği
  • 2

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

37 saniyelik görüntü 77 mb. Nasıl göndereceğim ispat için bilmiyorum.

ar_tryk yanlış anlaşılmasın ben sizin yalan söylediğinizi kasdetmiyorum fakat dediğiniz gibi windows media playerlada ve alternatif bir çok programlada denedim fakat ses kesilmesi hala devam ediyor benim şaşkınlığım sizde bu durum nasıl ortadan kalkıyor anlayabilmiş değilim hd modunda çektiğinize ve yaptığınız zoom un optik zoom olduğuna kesin olarak eminmisiniz gözden kaçırdıysanız çünkü bu durum ortadan kalkabilir...

sizdeki codecleri silip klcodec-4.1.7 ful codec kurup windows media player denermisiniz.

13mb
    http://rapid share.com/files/386558145/klcodec-4.1.7_ful-SON.rar.html

Deniyorum hocam tamam...

• quote:

2

Kızılırmakmı burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

av100 ben a170 den iyimidir

gerçi cevapladım av100 hd video var diğer özellikleri aynı makina fiyatta uygun bence av100

Teşekkürler hocam, hafta sonu bende sipariş vericem inş. hepsiburada.com dan
  • Vallahi ben şaştım kaldım bu işe... değişen hiç bişey olmadı kendı onerılen ayarındada yuklemedım ustelık tum kodekleri seçtim özel ayarıyla yükledim yine değişmedi durum...
  • Arkadaşlar bende yarı aranıza katılıyorum bir aksilik olmazsa.
  • Ulen hepsiburada.com da öğlen ürün stokta süper hızlı gönderide gözüküyordu, ne ara bitirdiniz o kadar stoğu ya :)
  • AsiL. bu işte bir yanlışlık var. Bende bir hata var mı diye düşünüyorum. Makine ile HD çektim ev içinde. Zoom u yine en dip kısma kadar getirdim. çekim yaparken yavaş yavaş zoom u ilerletim. Sonra makinede dinledim. Bilgisayara atmadan makinanın kendi hoparlöründe dinledim. Ses yine kesilmedi. Şimdi ben zoomu en dipe almışken digital zoom yapmış olabilirmiyim. Bunu önce düşünelim.
  • quote:

AsiL. bu işte bir yanlışlık var. Bende bir hata var mı diye düşünüyorum. Makine ile HD çektim ev içinde. Zoom u yine en dip kısma kadar getirdim. çekim yaparken yavaş yavaş zoom u ilerletim. Sonra makinede dinledim. Bilgisayara atmadan makinanın kendi hoparlöründe dinledim. Ses yine kesilmedi. Şimdi ben zoomu en dipe almışken digital zoom yapmış olabilirmiyim. Bunu önce düşünelim.

Hocam bana da öle geliyor yani bunun başka bi açıklaması yok ya benim codeclerde bir problem var yada söylediğin gibi sen dijital zoom yapıyosun önce şöle yapalım ayarlardan video zoom u nu optik olarak değiştir ve tekrar çek bunu yapıp hd video çekersen digital zoom a geçiş yapamıyorsun sadece optik zoom u kullanıyor...

• Arkadaşlar ankarada ikamet eden ve av100 almayı düşünen varsa elimdekini satmayı düşünüyorum direk elden vericem. 1 haftalık makine sizlerinde bildiği gibi kimsenin aklınada bişey gelmesin toplasanız 20 tane fotoğraf çekmişimdir sipariş verdiğim piller gelmedi çünkü satmamın tek nedeni hepsiburada.com da s1500 modelini çok uygun bi fiyata buldum bana özel indirimle 420 liraya geliyor amacım onu almak... düşünen arkadaşların pm'lerini bekliyorum anlaşabilirsek satıcam...
  • Arkadaşlar yukarıda yazdığım yazıya cevap verecek arkadaş yokmu acaba?bende aranıza katılmak isterim.
  • quote:

Arkadaşlar ankarada ikamet eden ve av100 almayı düşünen varsa elimdekini satmayı düşünüyorum direk elden vericem. 1 haftalık makine sizlerinde bildiği gibi kimsenin aklınada bişey gelmesin toplasanız 20 tane fotoğraf çekmişimdir sipariş verdiğim piller gelmedi çünkü satmamın tek nedeni hepsiburada.com da s1500 modelini çok uygun bi fiyata buldum bana özel indirimle 420 liraya geliyor amacım onu almak... düşünen arkadaşların pm'lerini bekliyorum anlaşabilirsek satıcam...

Ne kadara satmayı düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basçı

Arkadaşlar yukarıda yazdığım yazıya cevap verecek arkadaş yokmu acaba?bende aranıza katılmak isterim.

Hocam şöyle yardımcı olmaya çalışıyım sana...

Öncelikle ikiside aynı özelliklere sahip ürünler fark olarak av100 de hd video çekim özelliği var video önemliyse senin için cazip gelecektir... a235'de ise 3''lik ekran var av100 de ise 2.7'' ben av100'ü tavsiye ederim hd video özelliği ile daha ön plana çıkıyor...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ankarada ikamet eden ve av100 almayı düşünen varsa elimdekini satmayı düşünüyorum direk elden vericem. 1 haftalık makine sizlerinde bildiği gibi kimsenin aklınada bişey gelmesin toplasanız 20 tane fotoğraf çekmişimdir sipariş verdiğim piller gelmedi çünkü satmamın tek nedeni hepsiburada.com da s1500 modelini çok uygun bi fiyata buldum bana özel indirimle 420 liraya geliyor amacım onu almak... düşünen arkadaşların pm'lerini bekliyorum anlaşabilirsek satıcam...

pm atın konuşalım murat_5320 ben atamıyorum profiliniz gizli

• quote:

quote:

AsiL. bu işte bir yanlışlık var. Bende bir hata var mı diye düşünüyorum. Makine ile HD çektim ev içinde. Zoom u yine en dip kısma kadar getirdim. çekim yaparken yavaş yavaş zoom u ilerletim. Sonra makinede dinledim. Bilgisayara atmadan makinanın kendi hoparlöründe dinledim. Ses yine kesilmedi. Şimdi ben zoomu en dipe almışken digital zoom yapmış olabilirmiyim. Bunu önce düşünelim.

Hocam bana da öle geliyor yani bunun başka bi açıklaması yok ya benim codeclerde bir problem var yada söylediğin gibi sen dijital zoom yapıyosun önce şöle yapalım ayarlardan video zoom u nu optik olarak değiştir ve tekrar çek bunu yapıp hd video çekersen digital zoom a geçiş yapamıyorsun sadece optik zoom u kullanıyor...

Az önce birkaç gece fotosu çektim. Video ayarlarımnıda kurcaladım. Senini de yazdığın gibi optik ve digital zoomu ayırmışlar. İkisi birarada kullanılamıyor. Aklım benim Samsung a gitti. Zoomun üçte ikisi optik, sonrasında digital başlıyor. Bununda zoomunu en dipten başladığımdan optikten başlıyor sandım Samsung gibi. Seni de yorduk kusura bakma.

• quote:

quote:

quote:

Az önce birkaç gece fotosu çektim. Video ayarlarımnıda kurcaladım. Senini de yazdığın gibi optik ve digital zoomu ayırmışlar. İkisi birarada kullanılamıyor. Aklım benim Samsung a gitti. Zoomun üçte ikisi optik, sonrasında digital başlıyor. Bununda zoomunu en dipten başladığımdan optikten başlıyor sandım Samsung gibi. Seni de yorduk kusura bakma.

Olayın çözüme kavuştuğuna sevindim vallahi :) olurmu ne demek bu topic'in amacı deneyimlerimizi bilgilerimizi paylaşmak...

• quote:

quote:

2

Kızılırmakmı burası

Yeşilırmak

• quote:

quote:

quote:

pm atın konuşalım murat_5320 ben atamıyorum profiliniz gizli

pm attıldı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.