Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği

bunlarda benim ufak çalısmalarım

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

Sağolasın dr_anatolia paylaşımın için geçe cekimi fotoğraf hiç fena değil fakat gündüz bir fotoğraf çektiğini yazmıssın o görünmüyor...

murat_5320 bana sorarsan al gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum gayette uygun bi fiyata geliyor söylediğin gibi

Yukarda 2 tane ev ortamında karanlık odada çektiğim fotoğrafı paylaştım dr_anatolia arkadaşımızda bir gece çekimi paylaşmış bunlara bakarak kafanda üç aşağı 5 yukarı fikir oluşturabilirsin...

O fotoğraf karanlıkdamı çekilmiş ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

Sağolasın dr_anatolia paylaşımın için geçe cekimi fotoğraf hiç fena değil fakat gündüz bir fotoğraf çektiğini yazmıssın o görünmüyor...

murat_5320 bana sorarsan al gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum gayette uygun bi fiyata geliyor söylediğin gibi

Yukarda 2 tane ev ortamında karanlık odada çektiğim fotoğrafı paylaştım dr_anatolia arkadaşımızda bir gece çekimi paylaşmış bunlara bakarak kafanda üç aşağı 5 yukarı fikir oluşturabilirsin...

Hangisi murat_5320 en baştaki ayıcık fotoğrafımı?

• quote:

quote:

quote:

Hangisi murat_5320 en baştaki ayıcık fotoğrafımı?

yok masanın altını çekmişssin ya o, ilk başta hiç farketmemiştim karanlıkta çekildiğine :)

• Max 8 gb sdhc kart destekliyor murat_5320

Evet hocam karanlıkta çekildi bu fotoğraf ve gece fotoğraflarında çok başarılı...
  • Bu makinada otomatik sabitleme var değil mi ?

Birde hareketli cismi çekerken ne kadar başarılı ? Mesela araba yarışlarında yarışan bir arabanın resmin çekmek istesem net çekebilirmiyim :)
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle hepinize tekrardan merhaba bir kaç gündür iş yoğunluğumdan dolayı siteye girip doğru düzgün bakamadım kusura bakmayın... Öncelikle daha fazla fotoğraf ve video isteyen arkadaşların sorusuyla başlıycam. arkadaşlar hepsiburada.com dan sipariş vermiş oldum gp marka sarjı pillerim 1 hafta olmasına rağmen hala tedarik sürecinde afedersiniz ama adamlara artık bi sövmediğim kaldı ama hala göndermediler ürünümü bu yüzdende paylaşım yapamıyorum sizlerle sarjlı pillerim Allahın izniyle en kısa zamanda gelirde sizlerle en iyi şekilde deneyimlerimi ve fotoğrafları paylaşırım bu yüzden hepinizden özür dilerim... Bende teknoloji sektöründe çalışmaktayım ve bu yüzden iş ortamımdada sürekli av100 ile çekimler yaptım gerçekten çok başarılı bir makine... bir anektodu paylaşmak isterim sizlerle... hareketli çekim moduna getirdiğimde gayet hızlı bir şekilde dönen pervanenin durmuşcasına fotoğrafını yakaladım gayet başarılıydı bence...

Söylediğim gibi inşallah en kısa zamanda piller elime ulaşırda hem hd video hemde fotoğrafları sizlerle paylaşırım... tabiki diğer kullanıcı arkadaşların böle bi imkanı varsa onlarında paylaşması çok iyi olur...

Birde gece ve kapalı ortamda çekilen fotoğrafları merak eden arkadaşlara bir fotoğraf daha yüklüyorum umarım yardımcı olur can çekişen pillerle çekebildiğim son kareler bunlar :) ayrıca yukarda ilk paylaştığım resimde karanlık ortamda ve manuel ayarlarla çekilmiş bir fotoğraf oda yardımcı olabilir size...

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği
    Tam erkan görüntüsü için üzerine tıklamanız yeterli

Dönen pervanenin resmini çektiğinizi söylemişsiniz acaba nasıl çıktı çok merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim.

• Evet otomatik sabitleme var ve gayet başarılı bana sorarsanız dönen bir pervaneyi sabitlemiş şekilde ben kendim çektim... fakat malesef tarif ettiğiniz gibi o kadarda gelişmiş değil... bu tür bir cihaz arıyorsanız ortalama 1000 lirayı gözden çıkarmanız gerekir bu tür kompakt makinelerden bu performansı alamazsınız...
  • Şuan onu paylaşma imkanım yok iş ortamımda yine av100 modeli olan bir makinayla çektim şahsıma ait olan makinayı şuan kullanamıyorum pil sorunu nedenıyle fakat bir kaç güne şarjlı pilerim gelir tekrardan çeker görüntüleri sizlerlede paylaşırım...
  • quote:

Evet otomatik sabitleme var ve gayet başarılı bana sorarsanız dönen bir pervaneyi sabitlemiş şekilde ben kendim çektim... fakat malesef tarif ettiğiniz gibi o kadarda gelişmiş değil... bu tür bir cihaz arıyorsanız ortalama 1000 lirayı gözden çıkarmanız gerekir bu tür kompakt makinelerden bu performansı alamazsınız...

Muhakkak gelişmiş değildir ama nasıl çıktığını çok merak ediyorum.Zaten 150 200 liralık cihazlardan çok fazla bir şey beklmek saçmalık olur.
  • quote:

Şuan onu paylaşma imkanım yok iş ortamımda yine av100 modeli olan bir makinayla çektim şahsıma ait olan makinayı şuan kullanamıyorum pil sorunu nedenıyle fakat bir kaç güne şarjlı pilerim gelir tekrardan çeker görüntüleri sizlerlede paylaşırım...

Fotoğrafları paylaşmanızı bekleyeceğim, iyi geceler dilerim.
  • quote:

quote:

Evet otomatik sabitleme var ve gayet başarılı bana sorarsanız dönen bir pervaneyi sabitlemiş şekilde ben kendim çektim... fakat malesef tarif ettiğiniz gibi o kadarda gelişmiş değil... bu tür bir cihaz arıyorsanız ortalama 1000 lirayı gözden çıkarmanız gerekir bu tür kompakt makinelerden bu performansı alamazsınız...

Muhakkak gelişmiş değildir ama nasıl çıktığını çok merak ediyorum.Zaten 150 200 liralık cihazlardan çok fazla bir şey beklmek saçmalık olur.

Aynen öyle murat_5320 çok üst düzey şeyler beklememek lazım bunlar günlük kullanımlar için tasarlanmış cihazlar ve bence fiyat kalite oranlaması yaparsak değerinin altında bir fiyata satıldığını düşünüyorum bu cihazın hepsiburada'da ve bu ürünü sizin gibi almayı düşünen tüm arkadaşlara tavsiye ederim... Yanlış anlaşılmasın benim ne fujifilm ile nede filmat'la bir ortaklığım yada kazancım yok sadece ben memnun kaldım sizlerinde bu ürünü alıp kullanmanıza vesile olmak isterim... İnşallah en kısa zamanda tam olarak çekimlerimi yapabileceğim ortamlar oluşurda sizlerle daha detaylı fotoğraflar paylaşırım...

Sizede iyi akşamlar tekrardan görüşmek dileğiyle...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

beni de ekleyin. kargoda şu an :)

Hoşgeldin kicgine fotoğraflarını ve deneyimlerini bizlerle paylaşmanı bekliyoruz...

frisby06 Ankamallden Electro word e bak en uygun orda bulabilirsin...

Efsane48 O kadar kusur kadı kızında bile verken av100 de de olsun ki bu olay sadece av100 e has bir sorun değil tüm hd video çekimi yapan makinelerde var optik zoom devreye girince sesi kesiyor...

Electro world de ne kadar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 11 Mayıs 2010; 17:26:14 >

• @dr_anatolia

Fotoğraflarını küçült öyle ekle ...
    sayfa düzenini aşırı bozuyor bu yaptığın hareket
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

quote:

quote:

Hoşgeldin kicgine fotoğraflarını ve deneyimlerini bizlerle paylaşmanı bekliyoruz...

Efsane48 O kadar kusur kadı kızında bile verken av100 de de olsun ki bu olay sadece av100 e has bir sorun değil tüm hd video çekimi yapan makinelerde var optik zoom devreye girince sesi kesiyor...

Tam olarak bilmiyorum frisby06 ne kadar olduğunu ama piyasada en uygun orda bulabilirsin diye düşünüyorum...

Bu arada Hirotaro ya katılıyorum dr_anatolia image kodunu değilde S image komutunu kullanırsan sayfa bu kadar zorlanmaz....

• Gündüz çekimi doğa resimleri bekliyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tam olarak bilmiyorum frisby06 ne kadar olduğunu ama piyasada en uygun orda bulabilirsin diye düşünüyorum...

Bu arada Hirotaro ya katılıyorum dr_anatolia image kodunu değilde S image komutunu kullanırsan sayfa bu kadar zorlanmaz....

Bugün Ankara Ankamall alışveriş merkezine gittim makinaya yakından bakmak için.
    Teknosa bimeks electroworld mağzalarına baktım ama hiçbirinde fujifilm av100 fotoğraf makinası yoktu. av150 vardı teknosada 349 electroworld de 329 liraydı.

Av150 yi yakından inceledim biraz boyutu biraz büyük gibi geldi bana çektiğim fotoğrafları 2.7'' ekrandan baktığımda pek net durmuyordu bilgisayara atınca nasıl durur onu bilemiyorum ama av150 açıkcası pek hoşuma gitmedi :( kaldıki av150 hoşuma gitmediyse av100 ü hiç beğenmem galiba.

Bu fiyatlara alınabilecek başka bir cihazamı baksam diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teknosa bimeks electroworld mağzalarına baktım ama hiçbirinde fujifilm av100 fotoğraf makinası yoktu. av150 vardı teknosada 349 electroworld de 329 liraydı.

Av150 yi yakından inceledim biraz boyutu biraz büyük gibi geldi bana çektiğim fotoğrafları 2.7'' ekrandan baktığımda pek net durmuyordu bilgisayara atınca nasıl durur onu bilemiyorum ama av150 açıkcası pek hoşuma gitmedi :( kaldıki av150 hoşuma gitmediyse av100 ü hiç beğenmem galiba.

av150 av100 ile aynı özellik ve boyutlara sahip tek fark av150 14 mp... Vallahi hocam son karar senin ben kendim cihazdan gayet memnunum memnun kalmamış olsam geri gönderirdim 30 gün içinde iade hakkım var çünkü... fakat şunuda sölemeden geçemiycem bir makineyi ayak üstü çektiğin 3 5 fotodan anlayamassın farklı ayarlarda farklı çekimler yaparak anlayabilirsin...

Ben kendim memnun olduğum için bu grubu kurdum az çok deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum ve ilerleyen günlerde dahada detaylı paylaşımlarım olacak... daha öncede söylediğim gibi son karar sizlerin yine Fujifilm'in farklı modellerine bakabilirsin özellikleri daha fazla olsun dersen ax200 e bakabilirsin ekstradan 5x optik zoom u var av100den farklı olarak yada av180 düşünebilirsin ondada 3'' ekran var yada herhangi bir farklı model karar senin...

• bende almayı düşünüyorum ama hd çekişleri 15 dakikalık bölümler halinde demiş bazı arkadaşlar bu doğrumudur.
    eğer doğruysa diğer video modlarındada böylemi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

av150 av100 ile aynı özellik ve boyutlara sahip tek fark av150 14 mp... Vallahi hocam son karar senin ben kendim cihazdan gayet memnunum memnun kalmamış olsam geri gönderirdim 30 gün içinde iade hakkım var çünkü... fakat şunuda sölemeden geçemiycem bir makineyi ayak üstü çektiğin 3 5 fotodan anlayamassın farklı ayarlarda farklı çekimler yaparak anlayabilirsin...

Ben kendim memnun olduğum için bu grubu kurdum az çok deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum ve ilerleyen günlerde dahada detaylı paylaşımlarım olacak... daha öncede söylediğim gibi son karar sizlerin yine Fujifilm'in farklı modellerine bakabilirsin özellikleri daha fazla olsun dersen ax200 e bakabilirsin ekstradan 5x optik zoom u var av100den farklı olarak yada av180 düşünebilirsin ondada 3'' ekran var yada herhangi bir farklı model karar senin...

Açıkcası bende ayak üstü çektiğim fotoğraflara 2.7'' ekranda bakıp almamazlık yapmak istemiyorum, çünkü burada o kadar kişi memnunki fotoğraf makinasından sanırım doğru ayarları yapıp bilgisayarda bakınca fotoğraflara daha iyi görünüyordur.
    Bugün bir iki yere daha gidip av100 incelemeye çalışacam bakalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.