Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrblar ben de bu makinadan almayı düşünüyorum fakat kart konusu kafama takıldı. Hepsiburada da Team 8 gb class10 kart var 60 tl.http://www.hepsiburada.com/team-8gb-sdhc-class10-ultra-yuksek-hizli-secure-digital-flash-kart-tmsd8gc10/ProductDetails.aspx?productId=bd750513&categoryId=1100011# onu mu alsam yok sa 40 tlye kingston 8 gb class 4 mü alsamhttp://www.hepsiburada.com/kingston-sdhc-class4-8gb-secure-digital-card-sd48gb/ProductDetails.aspx?productId=bd72619&categoryId=1100011

kararsız kaldım. Sizce hangi kartı almalıyım?

Bir de bukadar özellikli makinanın bu kadar ucuz olması normal mi sizce? Ayrıca içinden tv-out kablosu çıkmıyor sanırım?

Teşekkürler...

• Kaydedilen videoları tv ye bağlayıp izleme olanağı var mı?
  • bende almayı düşünüyorum ama hd çekişleri 15 dakikalık bölümler halinde demiş bazı arkadaşlar bu doğrumudur.
    eğer doğruysa diğer video modlarındada böylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtksnz

bende almayı düşünüyorum ama hd çekişleri 15 dakikalık bölümler halinde demiş bazı arkadaşlar bu doğrumudur.

Bende tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bir seferde 2gb video çekimine izin veriyor o da yaklaşık 15-16 dakşkaya tekabül ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtksnz

bende almayı düşünüyorum ama hd çekişleri 15 dakikalık bölümler halinde demiş bazı arkadaşlar bu doğrumudur.

Evet arkadaşım aynen söylenen gibi 16.9sn lik partlar halinde çekilebiliyor buda 2 gb'a tekabül ediyor murat_5320'nin de söylediği gibi diğer video modlarında vga formatında 29.5 sn qvga modunda ise 61.10 sn lik partlar halinde çekim yapmanıza izin veriyor...

@mgilik Kart olarak Toshiba yada kingston düşünebilirsin team marka kart kullanmadım daha önce o yüzden bişey diyemiycem

Bence normal bu fiyata satılması çünkü hepsiburada.com un bu şekilde kampanyaları çok oluyor.. ayriyetten tv out kablosu malesef paket e dahil değil

@merku44 tv out kablosu alarak tv'ye bağlaman mümkündür tabiki

•  Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği

Buda evde bulduğum can çekişen alkalin pillerle yapmış olduğum bir makro denemesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiL. -- 12 Mayıs 2010; 19:03:37 >
  • Bugün makinayı kargodan aldım.

Önce videoyu denedim. Videoda zoom yaparken sesi kesmiyor. Buna sevindim. Biraz daha ses ile ilgili denemeler yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

Bugün makinayı kargodan aldım.

Önce videoyu denedim. Videoda zoom yaparken sesi kesmiyor. Buna sevindim. Biraz daha ses ile ilgili denemeler yapacağım.

ar_trky öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle...

Fakat şöyle bir durum var evet söylediğin gibi dijital zoomlama yaparken sesi kesmiyor fakat optik zoom da sesi kesiyor...

Paylaşımlarını Bekliyoruz...

• Sağolasın. Optik zoomda da kesmiyor Şimdi işim var. gelince denerim bir kere daha ve bilgi veririm.
  • quote:

Sağolasın. Optik zoomda da kesmiyor Şimdi işim var. gelince denerim bir kere daha ve bilgi veririm.

ar_tryk senide fujici yaptıkhayırlı olsun yalnız hiç foto göremiyoruz.
    güzel kareler bekliyoruz.
  • av100 ben a170 den iyimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

av100 ben a170 den iyimidir

gerçi cevapladım av100 hd video var diğer özellikleri aynı makina fiyatta uygun bence av100
  • quote:

Sağolasın. Optik zoomda da kesmiyor Şimdi işim var. gelince denerim bir kere daha ve bilgi veririm.

Kesiyor ar_tryk hd formatında video yu çek pc at ve izle anlarsın kestiğini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

quote:

1. sahifede videoda baktım orda da sesi kesiyor zoomda. VLC player var bende. Tahminim sizde de vardır. En azından benzerleri. VLC nerdeyse zoomsuz sesi kesiyor, geri veriyor. Birlikte açtan medya player ile açın ve izleyin. Sesin kesilmediğini duyacaksınız. Kodek meselesi galiba. Zoomda sesin kesildiğini düşünüyor herkes ve tanıtım videosu galiba orda da ses kesiliyor. Ama medya player sesin kesildiği noktayıda okuyor. Belki şuna benziyor olabilir. Windovs sildiğimiz dosyayay ısanal olarak siliyor. Yok sanıyoruz ama dosya aynı yerinde duruyor. Medya player bu aslında ses çekilen ama okunmaz yapan bölümün sesini okuyor olabilir. siz de deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

ar_tryk senide fujici yaptıkhayırlı olsun yalnız hiç foto göremiyoruz.
    güzel kareler bekliyoruz.

netün aslında sana soracaktım makinayı alayım mı diye. HD videoyu görünce hemen siparişi verdim bitmeden alayım diye. Yorumlara sonradan baktım. Tavsiyeni görünce sevindim. Makinayı aslında hanıma aldım. Ama videosunu beğendiğimden ve benimde kullanacağımdan haberi yok

Hediye aldım makinayı kısaca hanıma. Arada katılmaya çalışırım. Henüz fazla bakamadım makinaya. Foto iki tane çekebildim kargodan alınca. Dahili hafıza iki foto aldı çünkü.

• quote:

quote:

quote:

1. sahifede videoda baktım orda da sesi kesiyor zoomda. VLC player var bende. Tahminim sizde de vardır. En azından benzerleri. VLC nerdeyse zoomsuz sesi kesiyor, geri veriyor. Birlikte açtan medya player ile açın ve izleyin. Sesin kesilmediğini duyacaksınız. Kodek meselesi galiba. Zoomda sesin kesildiğini düşünüyor herkes ve tanıtım videosu galiba orda da ses kesiliyor. Ama medya player sesin kesildiği noktayıda okuyor. Belki şuna benziyor olabilir. Windovs sildiğimiz dosyayay ısanal olarak siliyor. Yok sanıyoruz ama dosya aynı yerinde duruyor. Medya player bu aslında ses çekilen ama okunmaz yapan bölümün sesini okuyor olabilir. siz de deneyin.

Valla ar_tryk her türlü codecle denedim ses yinede kesiliyor k-lite codec pack yüklü üstelik pc'de sizde nasıl kesilmiyor hala anlayabilmiş değilim:)

• 37 saniyelik görüntü 77 mb. Nasıl göndereceğim ispat için bilmiyorum.
  • quote:

37 saniyelik görüntü 77 mb. Nasıl göndereceğim ispat için bilmiyorum.

ar_tryk yanlış anlaşılmasın ben sizin yalan söylediğinizi kasdetmiyorum fakat dediğiniz gibi windows media playerlada ve alternatif bir çok programlada denedim fakat ses kesilmesi hala devam ediyor benim şaşkınlığım sizde bu durum nasıl ortadan kalkıyor anlayabilmiş değilim hd modunda çektiğinize ve yaptığınız zoom un optik zoom olduğuna kesin olarak eminmisiniz gözden kaçırdıysanız çünkü bu durum ortadan kalkabilir...
  • Arkadaşlar hepsiburda dan Av 100 almaya niyetim var fakat az farkla Acilgelsin.com da Fujifilm Finepix A235 Digital Fotoğraf Makinesi buldum ,bu konuda sizden yardım bekliyorum hangisi daha iyi?
  • quote:

quote:

37 saniyelik görüntü 77 mb. Nasıl göndereceğim ispat için bilmiyorum.

ar_tryk yanlış anlaşılmasın ben sizin yalan söylediğinizi kasdetmiyorum fakat dediğiniz gibi windows media playerlada ve alternatif bir çok programlada denedim fakat ses kesilmesi hala devam ediyor benim şaşkınlığım sizde bu durum nasıl ortadan kalkıyor anlayabilmiş değilim hd modunda çektiğinize ve yaptığınız zoom un optik zoom olduğuna kesin olarak eminmisiniz gözden kaçırdıysanız çünkü bu durum ortadan kalkabilir...

Asil fotodan çok videodur merakım. zoomun optik veya dijital olacağı proplem olmasın diye zoom çizgisini en baştan en sona kadar sürekli konuşarak değiştirdim. Zoom yaparken zoom düğmeinin sesi hafif geliyor. Ama rahatsız etmiyor. Vista kullanıyorum. Moviemaker e de aldım. mpg yapıp dvd ye çevirebilirim sanırım. Uzun süredir videolarla uğraşmadım. programlarımı güncellemem gerek. DVD oynatıcıda durum nasıl bir müddet sonra deneyeceğim. DVD oynatıcıların da güncel olması gerek ve benim dvd oynatıcımın güncel kodekli olduğunu sanmıyorum. Güncelse dvd ye çevirmeye gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.