Bildirim
FUJİFİLM FİNEPİX S2980 469 O FİYAT VERİLİRMİ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: teckemre01
Arkadaşlar ben fujifilm finepix s2980 almaya karar verdim fakat fiyat birden tüm mağazalarda arttı 469.000 TL oldu sizce o fiyat verilirmi o makineye cevaplarınızı bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler...
sana s200 vereyim oyuncaklara para verme.
-
quote:
Orijinalden alıntı: teckemre01
Arkadaşlar ben fujifilm finepix s2980 almaya karar verdim fakat fiyat birden tüm mağazalarda arttı 469.000 TL oldu sizce o fiyat verilirmi o makineye cevaplarınızı bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler...
Asla o fiyat etmez. Onunla aynı seviyede ve hatta biraz olsun daha iyi olan Canon Sx150 IS veya Canon Sx160 IS(yeni modeli) alınır. Bundan çok daha iyidir. Manuel modlarda kullanım açısından olsun 15 sn. uzun pozlama imkanı ile olsun... 210-250 lira aralığında Sx150 IS alabilirsiniz. 265-290 TL aralığında da yeni modeli Sx160 IS alınabilir. Kesinlikle bundan biraz daha iyi makinalardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X