Şimdi Ara

fujifilm HS20 exr (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aynen öyle.Bana yakışan insanları bilinçlendirmek yanıltmak değil ...
  • @fuatceylan
    Buyrun nereye şikayet edecekseniz edin.
    Forumdaki yazdıklarımı da delil olarak sunun. Makinaya nerede "kötü" demişim !
    Kullananlara, keyiflerine, paralarını nasıl harcadıklarına, şahsiyetlerine bir tek kelime lafım da yok.
    Şu mesajımdan alınıyorsanız hata bende değil
    -
    quote:

Ben tercihimi şöyle yaptım her zaman.
    Binlerce kalitesiz fotoğraf mı çekeyim, yoksa yüzlerce kaliteli fotoğraf mı ?
    Binlerce kalitesizi tercih etse idim HS20'yi düşünebilirdim !
    Yüzlerce kaliteli fotoğrafı tercih ettim kit lens ile sınırları dahilinde HS20'nin bir tanesinin yakınından geçemeyeceği yüzlerce fotoğraf çekiyorum !.. Üstelik fiyat farkı 200-300 lira hatta spot alırsan yok gibi !

-
    Ayrıca !..
    Hakkımda nasıl düşünürseniz düşünün, düşünce özgürlüğü var . Fakat ispat edemediğiniz her iftiranız sizin ne olduğunuzun ispatıdır. Aynı zamanda bir diğer başlıkta söyle dedim...
    -
    quote:

Yanılıyorsunuz ve bilmeden, araştırmadan konuşuyorsunuz. Nasıl mı ? Buyrun şöyle bir bakın
    -
    http://forum.donanimhaber.com/m_54733465/tm.htm

Bu başlığı açan arkadaş Panasonic almış değil mi ? Siz ne demişsiniz " Dikkat edin formdaki yazıları BİRİSİ CANON ALDIM DEDİĞİ ZAMAN KİMSE SALDIRMIYOR ÇEMKİRMİYOR YADA AŞAĞILAMIYOR AMA YUKARIDAKİ YAZILARI OKUYORUM çocuğun birisi fuji aldım yada panasonic samsung aldım dediği zaman allaaaaaaah yer yerinden oynuyor neredeyse afaroz edecekler bu insanları :)) "
    -
    Sanırım yanıldığınız işte böyle resmen kanıtıyla gözünüzün önünde şu anda. Tabi bunu kabul edebilir misiniz yoksa onun yerine başka şeyler söyleyerek devam mı edersiniz görürüz.
    -
    Ayrıca bahsettiğiniz gibi ben marka kötüleyenleri pek görmedim. Cahil bazı arkadaşlar öyle konuşuyorlar ama onlar tek-tük çıkıyor. Kendi adıma şunu söyleyeyim yakın geçmişte misal Nikon L23 konusunda bir kullanıcı şikayeti ile başlayan ve birkaç kullanıcının zaman içinde aynı modelden şikayetleri ile kendini bariz gösteren bir sonuç ortaya çıkmıştır. Şimdi, ben Nikon'un L23 modeli "iyi değil" dediğimde misal Fuji çalışanı mı oluyorum ? Yoksa aynı zamanda Fujifilm HS10/20 için de iyi değil dediğimde bu sefer de geriye kalanlardan birinin çalışanı olarak suçlanacağım değil mi? Sizce bu düşünce tarzı çok basit, bayağı, hatta iğrenç değil mi? Dünyanın her yerinde tüketici hakkı gözetenler her ürün hakkında olumlu ve olumsuz yönlerini konuşur ki bu gayet doğal. Konuşulanlar sağlam delillere dayandırılıyor ise güvenilir. Bana da iftira atanlar oldu, fakat buradan iftira etmek, hakaret etmek, saldırmak ve doğruyu eğriltmeye çabalamak elbette kolay.
    -
    Şu kısmı da kendi açımdan şöyle açıklayayım. Demişsiniz ki "Dikkat edin formdaki yazıları BİRİSİ CANON ALDIM DEDİĞİ ZAMAN KİMSE SALDIRMIYOR ÇEMKİRMİYOR YADA AŞAĞILAMIYOR" !
    Kast ettiğiniz gibi saldıranları hiç görmedim de, ben hep x makinayı aldığı için o kişiye saldıranları değil de aldığı makinanın söylediği kadar abartılacak bir şey olmadığını söyleyenlere saldıran makina sahiplerini çok gördüm !.. Birileri bir makina aldığında "mükemmel fotoğraflar çekiyor" diyecek ve birisi de "bu mu mükemmel" diyecek kanıtını sunarak ve siz buna "saldırı" diyeceksiniz öyle mi?! Elbette makina sahibinden "kötü çekiyor" demesini de bekleyemeyiz. Doğal olarak zaten bu zordur. Çok çok çooook daha iyi fotoğraflar çekebilen makinalar mevcut iken birisi "benim makinam mükemmel çekiyor" dediğinde "yok abarttınız o kadar da değil, mükemmel çekmiyor" demek o kişiye saldırı değildir. Sadece piyasadaki makinalar arasında sunduğu fotoğraf kalitesinin yerinin "mükemmel" seviyesinde olmadığını söylemektir. Fakat bazı makina sahipleri bunu hazmedemediğinden bu söyleneni saldırı olarak algılıyor.

-
    ...ve
    quote:

Markacılık yapılmadığının bir güzel kanıtını daha söyleyenlerin gözleri önüne koyayım
    -
    Buyrun, buradaki makina FujiFilm x100
    http://forum.donanimhaber.com/m_54895892/tm.htm
    -
    Hayret ! kimilerine göre başka şirket çalışanları nasıl olur da burada bu makinayı kötülememişler !!! Şok, şok, şok !!! Bir üstteki mesajımda bir diğer kanıt ile de gösterdiğim üzere herhalde artık iftiracıların hiçbir kanıt olmadan işkembeden atarak doğruları konuşanları susturma çabasında olduklarını herkes görüyordur. Daha çok örnek başlık var ama iftira atacaksanız eğer onları bulup incelemek sizin işiniz olmalı. Yoksa böyle attığınız iftiralar üzerinize kalır ne denli yanlış yaptığınızın ispatı olurlar.

-
    Şimdi düşünün hakkımda firma çalışanı mıdır diye düşünebildiğiniz kadar, keyif sizin.
    Bu arada bu forumda HS10 HS20 başlıklarında makinayı aldıkları zamandan 1 hafta 10 gün sonra satanların olduğunu da okumadınız ise onları da araştırın. Evet, araştırın ki iftira atmanın bu denli kolay olmadığını öğrenin.
    -
    Bakın bakalım tekrar bunu böyle mi demişim ? Yoksa nasıl demişim ?! Herkese saygınız var ise öncelikle ispatı önünüzde duran sözlerimi çarpıtarak kullanarak "birisi" diyerek bir şeyler demeye çalışmanız 'saygı'yı lafta kullandığınızın en güzel delili !..
    quote:

fuatceylan -Yukarıda birisi mani yazmış kötü foto çekeceksem hs20 alırdım falan demiş arkadaşım sen resim çekmeyi bilmiyorsan bizim suçumuz nedir anlamadım??

Size göre öyle mi demişim ? Bakalım orijinalinde mesajımın ne demişim :
    quote:

Jiddi -

Eee ? Hani 'kötü fotoğraf çekeceksem' diye bir cümle ? Hani 'HS20 alırdım' dediğim yer ? El insaf !

Ben sizden rica ediyorum lütfen sözlerimi çarpıtarak kullanmayın. Lütfen iftira atacağınız zaman araştırın. Lütfen kızıp, öfkelenip bir şey diyecekseniz biraz düşünme süresi verin kendinize. Sözlerinizde tutarsızlık, sapma, alıntılarda sözleri çarpıtma gibi sonuçlar oluyor sonra. Mesela demişsiniz ki "Ben seviniyordum firma elemanları vardır onlardan fikir alışverişi yaparız diye" yani bu cümlenizde firma elemanının burada olması iyi bir durum size göre. Evet, peki ya sonra ne demişsiniz bakalım... "Ayrıca o tukaka dediğiniz firma elemanlarının siz olduğunuzu düşünmeye başladım" Aslında burada bu dediğiniz sizin düşüncenize göre iyi bir şey olmalı, öyle ya az öncesinde firma elemanları ile fikir alış-verişi yapabileceğinizi düşünüp sevindiğinizi demişsiniz. E o zaman misal benim için firma elemanı diye düşünüyorsanız buyrun fikirlerimi alın ve istediğiniz yerlere verin ! !
    -
    Diyorsunuz ki "Eyvallah eleştiriye açık olmak güzeldir". Ne güzel, olgun bir davranış biçimi. Fakat, bu da ne ? Evvelsinde demişsiniz ki "Kimseler kusura bakmasın ben cihazıma laf söyletmem." Eee, müthiş değil mi ?
    -
    Daha müthiş mantık hatalarınız da var. Diyorsunuz ki "Burada ki amaç yardımcı olmak değil mi ?" , cevabım elbette ki öyle. Fakat size sormak isterim ki yardım etmek sadece makinaya sahip olanlara kullanımı konusunda yardım etmek şeklinde mi olur size göre ? Yoksa cebinde parası, aklında birkaç makina modeli olan yada hiçbir fikri olmayıp da sorana "şu şudur bu budur, şu şöyledir bu böyledir" demek yardım etmek değil midir size göre?
    ...
    Mesajınızdan alıntılar yaptım, orijinalini de buraya bütün halinde koyuyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: fuatceylan

Dostlar ben HS20 de uzun pozlamanın nasıl yapılacağını anlatabilecek kimse varmı? Deniyorum diyaframı süresini arttırarak lazerle duvara yazı yazdım. Parlak oldu. Bir ara yapmıştım ama unuttum. Bu arada valla soru sormaya korkar oldum sizlerden. HS20 kullandığım için yakında beni taşlayacaksınız diye korkuyorum. Yahu 2 gün girmedim bu akşam girdim ve önceki yazılarınızı okudum kimisi araştırma yapmış kimisi 2. dünya savaşına benzetmiş :) yahu altı üstü fotoğraf makinesi tartışıyoruz ne bu böyle anlamadım!!! Hayır merak ediyorum böyle yazılar yazdığınız zaman insanların size olan güvenini arttıracağını mı düşünüyorsunz anlamıyorum? Tek kelimeyle kendinizi küçültüyorsunuz.. Ben seviniyordum firma elemanları vardır onlardan fikir alışverişi yaparız diye ama sizler çok baskın çıkmaya çalışıyorsunuz.. Kusura bakmayın ama benim sizlere olan güvenim sarsılmış durumda.. Ayrıca o tukaka dediğiniz firma elemanlarının siz olduğunuzu düşünmeye başladım. Yahu hala makinelere dil uzatıyor ve bir markayı kötülemek için uğraşıyorsunuz. Yapmayın arkadaşım yapmayın ben kullanıyorum yerden göğe kadar HS20 kullanıyorum ve benim gibi kullanan binlerce insan var.. Keyif benim değil mi para benim değil mi mecburmuyum para savurmaya dışarıya alla alla.. Biraz saygılı olun sizlerden istirham ediyorum saygılı olun.. Yukarıda birisi mani yazmış kötü foto çekeceksem hs20 alırdım falan demiş arkadaşım sen resim çekmeyi bilmiyorsan bizim suçumuz nedir anlamadım?? Rahatsız oldum artık bu sohbetlerden. Yeter anladınız mı eğer ürünümü kötülemeye devam ederseniz emin olun sizleri şikayet edeceğim karalama kampanyası başlattığınız için ayrıca ulaşabileceğim yerleri sizler dahi hayal edemezsiniz.. Tekrar rica ediyorum her ne kadar hoşunuza gitmesede FUJIFILM HS20 EXR kullanıyorum. Şimdi makinenin üzerine bakıp hepsini yazdım ki iyice yerleşsin beyninize diye. Burada ki amaç yardımcı olmak değil mi ? Ben sorarım derim ki şu ortamda nasıl ayar yaparak resim çekebilirim sizlerde içinizden geliyorsa cevap verirsiniz. Ya da öneride bulunursunuz. Sizler 2 yada 1 markaya odaklanmışsınız o marka kral ilah diğerleri tukaka kaldır çöpe at.. Allaa allaa ne ala memleket. Kimseler kusura bakmasın ben cihazıma laf söyletmem. Eyvallah eleştiriye açık olmak güzeldir. Herşeyin bir adabı var ama. Valla sayenizde yan bakmaya başladım cihazıma neredeyse kaldırıp atacağım. Ne zaman ki çalıştırıp resim çekiyorum o zaman rehabilite olabiliyorum..

Herkese saygılar çünkü saygım vardır. Sizlerden de aynı hassasiyeti bekliyorum..

• Bilinçlendirmek tarafsızlıkla olur. Senim yorumların ve tavrın beni cihazımdan soğutacak seviyeye geldi neredeyse. Ben bu durumdan rahatsızım. Anlaşılan sen şu sözü edilen firma elemanlarından birisisin. Sana para veriyorlar git sitelerde bizim ürünümüzü yücelt diğerlerini aşağıla karala diye. Yazık o firmalara da yazık. ARKADAŞLAR FORUMDA KATILIMCILAR. BURADA Kİ YAPILAN YORUMLARA KANMAYIN. BU FORUM ARTIK TARAFSIZLIĞINI YİTİRMİŞ DURUMDADIR. ESKİ KALİTESİ KALMAMIŞTIR. 1-2- FİRMA ELEMANLARININ BASKISI ALTINDA KALMIŞTIR. KENDİLERİNİ MESİH İLAN EDERCESİNE TAVIR SERGİLEYEN ASLINDA HİÇBİRŞEY BİLMEYEN VE CEPLERİNİ BİZLERİ "BİLİNÇLENDİRME" ADI ALTINDA DOLDURMAKLA MEŞGUL OLUYORLAR. SİZLERDE BENİM GİBİ YAPIN. BÜTÜN MAĞAZALARI TEK TEK GEZİN ÜŞENMEYİN. KIYASLAYIN ARAŞTIRIN O ŞEKİLDE ALIN. DÜŞÜNÜN Kİ D90 ALMAK İÇİN YANA YANA DOLAŞTIM. ÖYLE BİLGİLER EDİNDİM Kİ.. D90 NIN 12 MP OLDUĞUNU ÖĞRENDİM Kİ KİMİNE GÖRE ÖNEMSİZ AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ. DAİMİ LENS ALMAK ZORUNDA KALACAĞIMI ÖĞRENDİM. UNUTMAYIN ÇOK OKUYAN MI ÇOK GEZEN Mİ DERLER DAHA İYİ BİLİR. BEN BU TEZİ ÇOK GEZEREK ÖĞRENDİM. ÜŞENMEYİN GİDİN BAKIN KULLANIN CİHAZA DOKUNUN. O ZAMAN GÖRECEKSİNİZ. BU DEVİRDE BABANIN OĞLUNA BİLE GÜVENME DERLER. BENİM GİBİ GİDİN BAKIN SORUN SORUŞTURUN EN ÖNEMLİSİ DE CİHAZA DOKUNUN VE DENEYİN. SİZİ TATMİN EDİYORSA ALIN KULLANIN.. İşte bilinçlendirmek böyle olur o kötü bu iyi diye söylenmekle olmaz..

• @fuatceylan
    -
    uzun pozlama konusunda ise, diyafram süresi uzatılamaz orada karıştırmışsınız sanırım. Diyafram lens içindeki mekanizmadır, ışığın sensöre az-çok gitmesini ayarlayan bıçakların olduğu bir mekanizma. Diyafram açılır/kısılır. Sizin süresini arttırdığınız şeyin adı perde hızı. Diyaframı kısar ve perde hızını yavaşa alırsanız daha az parlak olur fotoğrafınız. Lazerle yazmaktan bahsettiğiniz için böyle dedim. Size gereken epey yavaş bir perde hızı ki lazerle yazacağınızı 6,7,8 saniye gibi bir zamanda yazabilecekseniz mesela... bu uzun süre açık kalan perdeye objektiften uzun süre ışık gireceğinden fotoğraf çok parlak çıkacaktır. O sebeple diyaframı daha kısık bir ayara getirmelisiniz.
    -
    Buyrun bu da şüpheli firma elemanından istediğiniz şekilde bir "yardım".
  • Makineyi dokunarak öğrenme veya iyi yada kötü olduğunu anlamak ilginçmiş

Ayrıca gezerek makine bakmakta ilginçmiş

Ayırca teknolji mağazalarındaki çalışanların ağzına bakarak makine alın demeniz en ilginci olmuş.Beni veya jiddi yi forumda araştırın ondan sonra bilinçlendirme yada yardım konusunda yorum yapın ...

• @fuatceylan
    İspat nerede ispat var mı ? Delil ? Yok ! Aksine benim markayı kötülemediğime dair ispatlarım dolu . Eee o zaman yaptığınızın adı ne oluyor ? "İftira"
    -
    Alıntı -http://www.bilmiyorsanogren.com/dinler/dini-terimler/2429-iftira-nedir.html
    İFTİRA NEDİR?
    Dini Terimler

Sözlükte "yalan söylemek, uydurmak, asılsız isnatta bulunmak gibi" anlamlara gelen iftira, ahlâk terimi olarak bir kimseye işlemediği bir suçu isnat etmek demektir.

Hukuk ve ahlâkta iftira yerine daha çok ifk ve bühtân terimleri, zina iftirası için de kazf kelimesi kullanılır. Kur'ân'da iftira ve aynı kökten gelen kelimeler elli dokuz yerde geçmektedir. Bu âyetlerden birinde Allah'ın, kendisine ortak koşma dışında dilediği kimselerin bütün günahlarını bağışlayacağı ifade edildikten sonra, "Allah'a ortak koşan kimse yanlış bir inanç uydurup büyük günah işlemiş olur" denilmektedir (Nisâ, 4/48). Bir diğer âyette ise "Kim bir hata yapar veya kasıtlı günah işler de onu bir suçsuzun üzerine atarsa büyük bir bühtan ve apaçık bir günah işlemiş olur" (Nisâ, 4/112.) buyrulmak suretiyle iftiranın ne denli büyük bir günah olduğuna dikkat çekilmiştir.

Hadislerde, büyük günahlar arasında, kötülükten habersiz iffetli bir kadına zina iftirasında bulunmak da sayılmıştır (Buhârî, Vesâyâ, 23). Mü'minleri kötü huy ve davranışlardan uzak tutma gayreti içinde olan Hz. Peygamber onları iftira konusunda da uyarmış, iftiranın insanın âhiret hayatını iflasa götürecek olan kul hakları arasında yer aldığını belirtmiştir (Müslim, Birr, 60). İslâm'da iftira haram kılındığı gibi asılsız olması muhtemel haberler doğruymuş gibi kabul edilerek bunları araştırmadan inanmak da yasaklanmıştır (İsrâ, 17/36; Hucurât, 49/6).
    - - - - -

Saygı mı demiştiniz ? Kusura bakmayın sizin saygı ile uzak-yakın alakanız olamaz. Bu sebeple saygı görmeyi de hak etmiyorsunuz şu saatten itibaren.

• Jiddi sakin ol yavaş. Öncelikle yazdıkların kopyala yapıştır yaptıkların ve görsel çalışmalar gayet güzel olmuş 10 üzerinden 10.. Gel gelelim içeriğine.. Elinde bir cımbız alman gerekeni almışsın ve üzerine kelime dağarcığının yettiği kadar süsleme yaparak sunmuşsun.. Yanlış... Hata... Bir kere iftira atacaksan diye başladığın o cümleyi sana iade ediyorum. Benim sana iftira edebilmem için tek bir neden söyle düşmanmıyız, alacak verecek davasımı var aramızda bilmediğim, daha önceden tanışıyormuyuz?? Ben cevap vereyim KESİNLİKLE HAYIR.. EEee o halde neden iftira atayım..

Gel gelelim cımbızla çektiğin cümlelerin hakikatine.. Evet eleştiriye açık olmak lazım dedim ama bu 2 sözünüzden birinde bu ürün berbat kötü almayın deme hakkını vermez kimseye. Ayrıca sen sormuşsşun ben hangi cümlemde kötülemişim diye kendi kendini ele veren bir seni gördüm bu arada :))

Bu söz tamamiyle sana ait yani MADE IN JIDDI... Bu yazıyı ilk okuldaki talebelere de okutsam doktorasını yapan birisinede okutsan ne ifade etmek istediği aleni ortada. Kelime oyunu yaparak birşeyleri empoze etmeye çalışıyorsun. Fotoğraf makinesi alan hiçkimse herhalde bırak bin tane kalitesiz resmi 1 tane kalitesiz resim dahi çekmek istemezsen sen binlerce kalitesiz resim için benim kullandığım hs20'yi kötülüyorsun. Birde utanmadan el insaf mı diyorsun. Yahu arkadaş bu ne turşu bu ne lahana.. Demezlermi adama konuştuğu ve söylediği sözlerle çelişen birisine nasıl güvenebiliriz diye...

İspatlı diyorsun bilmem ne diyorsun diyorsunda diyorsun. Sorarım sana kime göre neye göre ispatlı. Kim ispatlamış neden ben görmedim. O kadar da araştırdım halbuki. Bu makineyi almamdaki en büyük etken internette izlediğim bir videosu oldu. Adamlar kıyaslamış yanyana getirmiş. Eksileri artıları beni cezbetti.. Yine diyorum eğer çekmeyi bilmiyorsan yada kullanmasını bilmiyorsan git öğren ayıp değil burada kendi kendine çelişkiye düşmenden iyidir arkadaş...

Firma elemanları olması iyi dedim. Hala da diyorum. Sende diyorsun ki bende elemanım alın fikirlerimi demişsin. Yahu sen önce şu at gözlüğünü at. Firmacılıktan yada markacılıktan bir çık ondan sonra seninle oturalım konuşalım bilgialışverişi yapalım. Ben çok bildiği zaten ispat etmiyorum. BANA GÖRE FOTOĞRACILIK ÇOK PAHALI CİHAZLARLA DEKLANŞÖRE BASMAK DEĞİLDİR. BANA GÖRE FOTOĞRAFCILIK GÖRME SANATIDIR. FOTO MUHABİRLİĞİDİR. 200 TLLİK BİR MAKİNE İLE DE ÇOK PAHALI CİHAZLARLA YAKALAYAMAYACAĞINIZ RESİMLER YAKALAYABİLİRSİNİZ.. Öncelikle bunun ayrımını bilmeni tavsiye ediyorum..

Yardım olayına gelince.. Hala kelime oyunu yapmaya devam ediyorsun. Allahtan çok iyi beceremiyorsun seni alt etmek kolay oluyor burada.. Evet dedim ki yardım etmek fikir alışverişi yapmak güzeldir diye.. Ürün tavsiyesi yapmak için bir kere elini vicdanına koyacaksın. İnsanlar makine almak için danışabiliyorlar da, ürün kullanımı hakkında fikir yardımı isteyemiyorlar mı? Tarafsız olan ve yaklaşan bu konuyu çok ama çok iyi bilen insanların tavsiyelerine uymakta fayda var derler. Bende diyorum ki bu saatten sonra kimse kimsenin sözüne bakmasın. Gİtsin araştırsın alsın. Ben öyle yaptım gayet memnunum. 1499 tl ile harikalar yaratabiliyorum. Yaratamayacağınu düşünen varsa tavsiyem şudur...

ARKADAŞLAR GİDİN KENDİ GÖZLERİNİZLE HS20'Yİ İNCELEYİN VE GÖRÜN ÇOK MU ZOR?? İMKANSIZ MI?? HAYIR DEĞİL GİDEBİLECEĞİNİZ YERLER BELLİDİR ZATEN..
    TEKNOSA, EVKUR, BİMEKS,ELECTROWORLD.. VATANDA VE MEDİA MARKTTE KESİNLİKE SATIŞI OLMADIĞI İÇİN KİM GİDERSE GİTSİN KÖTÜLÜYORLAR AYRICA BUNU HERKSİN BİLMESİNİ İSTİYORUM.. KESİNLİKLE TARAFSIZ BİR FİRMA DEĞİL.. GİDİN BAKIN YERDEN YERE VURUYORLAR SATAMADIKLARI CİHAZLARI... ÇÜNKÜ BU ÜRÜNLERİN SATILDIĞI YERLER BELLİ BAŞLI MAĞAZALARDIR..

• Jiddi

Tamamiyle komedisin tek kelime ile gülüyorum.. Bir dinden örnek verdin bir kanundan yahu aşağı yukarı senin delillerinle dolu kendi ellerinle yazıyorsun. YA da sana göre delil ne demek onu da bir yazda öğrenelim beraber.

• Tekrar yazıyorum.Bu harikalar yarattığınız fotoğraflardan örnek koyun lütfen
  • Uçtunuz siz...
    Ben firma elemanıyım demedim, demiyorum. Siz diyorsunuz bütün bunları !
    Nasıl dediğinizi de mesajınızda gösterdim. Ayrıca ispatlarım mesajımda verdiğim linklerdedir. Dediğiniz gibi fuji markasını kötülemediğimin, firma çalışanı olmadığımın ispatları.
    Bana göre delil iftira edenin iftirasındakini çürüten gerçeklerin hepsidir ve böyle delillerim mevcuttur. Benim yukarıda sunduğum delillerde evvelce yazdığım mesajlarda sizin iftira ettiğiniz gibi fuji markasını kötüleyen biri olmadığım alenen ortadadır. Size göre delil ne olabilir ki ? Sanırım resmen şu anda akli muhakeme yeteneğinizin yitmiş olduğunuzun delilini sundunuz cümle foruma. Çünkü ortaya koyduğum delilleri bile algılamaktan acizsiniz.
    -
    Buyrun bir de sizin "delil"den anladığınız ne ise, çektiğiniz harikalar yarattığınız fotoğrafları delil olarak sunun da makinayı önereceğiniz insanlar da görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Ocak 2012; 1:08:35 >

• Diyorumya, bu yeni türeyenler politikacılara taş çıkartır. Söylenmeyeni söylettiler, yapılmayanı yaptırdılar; iftira iftira üstüne, bişey anlatmaya kalkarsın alakasız bir yanıtla dumur eder, kötülemiyorum dersin firma elemanısın, cebini dolduruyosun der...

2007'de "açılmış" bir üyelik, ilk ve süregelen postları sadece HS20 üzerine. Ne hikmetse aynı zamana denk gelcek şekilde açılan mükerrer üyelikler ve hepsinin ilk ve süregelen postları HS20 üzerine. Yönetim bunu elbet araştıracaktır...

Daha dün dağdan inip bağdakini kovmadan önce burdaki insanları tanıyın; yeni gelen sizsiziniz. İtham etmeden önce en azından bi fikriniz olsun da insanlara yaftalar yakıştırmadan önce ayağınızı denk alın. Ben yıllarca bu forumdan tanımadığım insanlara yardım ettim, yeri geldi elinden tuttum makine almaya götürdüm, yeri geldi makinesini alıp kendi ellerimle kargoya verdim. Burda 1 tane yorumumu bulun ki haksız yere bir markayı/modeli kötüleyeyim? Nikon kullanıyorum, önerilerime bakın bakalım ne marka/modeller önermişim? Neden?

Yok, daha önce de dediğim gibi; Boş fıçı tıngırdar. Siz "diyafram süresini" arttırın, güzel çıkar o kareler...

EDIT:

Ayrıca diğer üyeliklere de söyledik 50 kere; o kadar yücelttiğiniz fotoğraflardan orjinal boyut, işlenmemiş bi örnek koyun biz de görelim. Kaçıncı kez istiyoruz ama kuru gürültüden ibaret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 19 Ocak 2012; 12:07:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Diyorumya, bu yeni türeyenler politikacılara taş çıkartır. Söylenmeyeni söylettiler, yapılmayanı yaptırdılar; iftira iftira üstüne, bişey anlatmaya kalkarsın alakasız bir yanıtla dumur eder, kötülemiyorum dersin firma elemanısın, cebini dolduruyosun der...

2007'de "açılmış" bir üyelik, ilk ve süregelen postları sadece HS20 üzerine. Ne hikmetse aynı zamana denk gelcek şekilde açılan mükerrer üyelikler ve hepsinin ilk ve süregelen postları HS20 üzerine. Yönetim bunu elbet araştıracaktır...

Daha dün dağdan inip bağdakini kovmadan önce burdaki insanları tanıyın; yeni gelen sizsiziniz. İtham etmeden önce en azından bi fikriniz olsun da insanlara yaftalar yakıştırmadan önce ayağınızı denk alın. Ben yıllarca bu forumdan tanımadığım insanlara yardım ettim, yeri geldi elinden tuttum makine almaya götürdüm, yeri geldi makinesini alıp kendi ellerimle kargoya verdim. Burda 1 tane yorumumu bulun ki haksız yere bir markayı/modeli kötüleyeyim? Nikon kullanıyorum, önerilerime bakın bakalım ne marka/modeller önermişim? Neden?

Yok, daha önce de dediğim gibi; Boş fıçı tıngırdar. Siz "diyafram süresini" arttırın, güzel çıkar o kareler...

EDIT:

Ayrıca diğer üyeliklere de söyledik 50 kere; o kadar yücelttiğiniz fotoğraflardan orjinal boyut, işlenmemiş bi örnek koyun biz de görelim. Kaçıncı kez istiyoruz ama kuru gürültüden ibaret...

@PlutosDaddy
    "....bu yeni türeyenler politikacılara taş çıkartır. Söylenmeyeni söylettiler, yapılmayanı yaptırdılar; iftira iftira üstüne, bişey anlatmaya kalkarsın alakasız bir yanıtla dumur eder, kötülemiyorum dersin firma elemanısın, cebini dolduruyosun der...

2007'de "açılmış" bir üyelik, ilk ve süregelen postları sadece HS20 üzerine. Ne hikmetse aynı zamana denk gelcek şekilde açılan mükerrer üyelikler ve hepsinin ilk ve süregelen postları HS20 üzerine. Yönetim bunu elbet araştıracaktır.......

...........%100 katılmamak mümkün değil. Biraz evvel uzun bir mesaj yazmıştım sizin mesajı görünce sildim İlk paragrafta özetlemişsiniz zaten benim postu.
    Ama sorun şurada. Israrla anlayıpta anlamamazlıktan gelmenin ona buna çamur-pislik atmanın nedeni bizi ticarete taş koyuyor konumuna getirmek, ellerinde, rafta kalan mal elden çıksında, nasıl çıkarsa çıksın, insanlar mağdur olacaklarmış hiç umurlarında değil bu marka silahşörlerinin, aynen TR' de yaşananlar 1928 Amerika'sının vahşi kapitalizm dönemi.
    Fotograf ekleyin diyorsunuz, boşuna, ekleyemezler, eklemek için makina sahibi filan olmak lazım, onu bırakın ilk önce denklanşöre de basmasını bilmek lazım, Dikkat edin makina ilgili herhangi bir konu var mı?"Ben şöyle yapıyorum iyi oluyor, yada olmuyor ne yapayım gibi bir şey söz konusumu?" YOK! Boş fıçı gibi dıngırdayıp klavye tetiğine basıp çamur atmak daha kolay,
    Hem koltuk sahibi etkili hemi de yetkili muhteremin biri ne diyor? Sütte (ALFATOKSİN (!) Aspergillus flavus) ve antibiyotik var diyor. Halk ilk önce ayağa kalkıyor (Dikkat vatandaş demiyorum), tık yok bu lafı ortaya atan Muheremden. ne zamanki anlı şanlı firmalar "Ula ne halt ettin, nassın satcez bu sütleri" deyince, etkili yetkili muhterem çıkıyor TV' ye, sanki VAR diyen dd kendisi değil, şaşkın ördek Donald amca vari " İnsaf be kardeşim ! sütte küf ve antibiyotik binde birdir, onlarıda imha ediyorlar" diyor. Muhterem farkında değil %0.01 oranı bile müthiş bir oran. AFLATOKSİN lafına dili dönmüyor muhteremin, arada ALFATOKSİN (!) de deyiveriyor. Demeç arkası süflörler "KÜF de, KÜF de" diyiverince konuşmayı KÜF ile sonlandırıyor. Taşıma suyla dönen değirmende bizdeki silahşörler gibi bu kadar dönüyor.

• @fuatceylan ...

HS20 makinenizle çekilmiş birkaç adet fotoğraf koyar mısınız lütfen? Merak ettim...
    Eğer mümkünse exifleri de silmeyelim...Hatta daha da sağlam olması açısından bugun çekilmiş birkaç fotoğraf olursa daha makbule geçer...

Fotoğraf koymayı bilmiyorsan seve seve yardım ederim....
  • Yok hocam ben çok söyledim koyun örnek foto diye ancak koyan yok.Ya makine yok yada cesaret ...
  • orjinal boyuttaki resmi nasil yukleriz buraya anlatabilirseniz 2 resim gonderecegim fark gorunlsun diye.
    resim boyut olarak buyuk oldugu icin yuklenmiyor.

buldum surda 13. mesajda resim paylasmistim
    bir incele istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_50849441/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savsat2000 -- 20 Ocak 2012; 11:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savsat2000

orjinal boyuttaki resmi nasil yukleriz buraya anlatabilirseniz 2 resim gonderecegim fark gorunlsun diye.

bir incele istersen.

@savsat2000,
    Millet arayarak yorulmasın diye linkleri gösterecek şekilde buraya aldım.
    Fuji HS20 ile çekilmiş

Canon A-620 ile çekilmiş

• Ben şahsen iso100 bazında ve mümkünse gündüz manzara karşılaştırması istiyorum. Bir geniş açı, bir de telenin bitiş noktasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Ben şahsen iso100 bazında ve mümkünse gündüz manzara karşılaştırması istiyorum. Bir geniş açı, bir de telenin bitiş noktasında.

@PlutosDaddy,
    HS20' de aşırı noise NR ile giderilmeye çalışılmış yinede giderememiş ve aşırı "sharpness" uygulamasıyla da kontrast geçişlerinde anormal karelenmeler dikkat çekiyor. Zaten arkadaşın oğlunun kollarında olan kıllara bakın malzeme kendini gösteriyor.
    Hatırladığım kadarıyla eğer yanılmıyorsam @savsat2000 makinayı kısa sürede satmışmıydı doğrusu aklımda böyle kalmıştı, Yanılıyorda olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 20 Ocak 2012; 13:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

quote:

orjinal boyuttaki resmi nasil yukleriz buraya anlatabilirseniz 2 resim gonderecegim fark gorunlsun diye.

bir incele istersen.

@savsat2000,
    Fuji HS20 ile çekilmiş

Canon A-620 ile çekilmiş

Çok güzel bir örnek olmuş.Aradaki fark gayet açık.Adam gidip birde D90 ile karşılaştırdı makineyi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 20 Ocak 2012; 13:10:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

quote:

bir incele istersen.

@savsat2000,
    Fuji HS20 ile çekilmiş

Canon A-620 ile çekilmiş

Çok güzel bir örnek olmuş.Aradaki fark gayet açık.Adam gidip birde D90 ile karşılaştırdı makineyi ya

iki makinailede otomatik modda cektim Canon Powershot A620 7.1Mp Fuji Finepix HS20 16Mp ikiside benim makinam ikisinide kullaniyorum A620 nin fotograflari puruzsuz
    ama ozellik olarak HS20 den daha dusuk haili ile kac sene onceki makina.
    HS20 de ozellik cok genis aci zoom HD video vs.
    Hep bekliyorum belki bir frimware cikarda duzeltirler diye ama insallah cikarirlar tabi yazilimla duzeltilebilirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savsat2000 -- 20 Ocak 2012; 14:14:27 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.