Şimdi Ara

Fujifilm Kart HATASI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
18.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fujifilm AV150 foto makinem var kartı taktığımda kart hatası diyor neden olabilir yardımcı olurmusunuz?

• eğer micro sd kart kullanıyorsan bu hep olacaktır. çünkü microsd kartlar class 2 dir. fujinin hd video kayıt yapan makinelerinde class 4 ve üzeri sd kart kullanmalısın..
  • kartını biçimlendirp bir daha denermsin.*
  • Kartı ve makine ayarlarını biçimlendirip tekrar deneyin.
  • merhaba öğretmen bir arkadaşımın AV150 makinası devamlı kart hatası veriyor ekranda bu şekilde yazıyor Sorun ne olabilir.Normal SD kart takıyorum 5 tane kartta da aynı hatayı verdi.Bu makina başka tür bir kart kullanıyor olabilir mi acaba?

denediğim kartlar sdhc değil sadece sd 1 gb 2gb 4gb sonuç hep kart hatası.Bu kartı başka makinaya takınbca sorun yok.
  • kartınızı MAKİNE ÜZERİNDE formatlamayı deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

kartınızı MAKİNE ÜZERİNDE formatlamayı deneyiniz.

onu denedim ama sonuç olumsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı Makine bendede var bir sürü kart denedim nafile kırmızı kart belleği hatası hiç bir yerdede açıklaması yok.
    biçimlendirdim kartı yine düzelmiyor.
    Ne yapabilirim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: macalsoft

Aynı Makine bendede var bir sürü kart denedim nafile kırmızı kart belleği hatası hiç bir yerdede açıklaması yok.
    biçimlendirdim kartı yine düzelmiyor.
    Ne yapabilirim acaba

Hocam sorunu micro sd kartın adaptörünü değiştirerek çözdüm sizde adaptörü değiştirmeyi deneyin.
  • Adaptörü derken ben amatörüm de nasıl düzelttiniz ayrıntılı bilgi alabilir miyim? Ben çekim yaparken '' kart işlem hatası '' dedi ve makinenin çalışmasını dahi engelledi. Yani makineyi açtığımda 10 saniye sonra açılıyor kapatınca 10 saniye sonra kapanıyor ve çekim yapmıyor. Sizde aynısını yaşadınız mı? Sanırım benim ki geri dönüşü olmayacak şekilde bozulmuş bilgisayarcılar öyle dedi. Tarama, biçimlendirme bile olmuyor bilgisayara takınca. Nasıl ve neden oldu anlamadım daha önce 2 kez yaşadım bu durumu artık canımı sıkmaya başladı makineden soğudum açıkçası. 

• Kartı windows makina üzerinde ve kendi adaptörü yerine başka adaptör veya kart okuyucu üzerinde fat32i fat32 sunmuyorsa exfat üzerinden formatlamayı deneyin. Eğer kartı görüp formatlamayı yapamıyorsanız, kart çöp olmuş demektir.

Ama başarılı olduysa sorunu araştırmaya devam ediniz. Muhtemelen adaptör sıkıntılı.

• naz96 N kullanıcısına yanıt

Bazı makineler kart bozabiliyor sanırım hatalı voltaj filan uyguluyor zamanla bozulmasına yol açıyor. Aynı şey bir HDD okuyucuda da olmuştu taktığım diskler belli bir zaman sonra hatalı sektör oluşturmaya başlıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 17 Ekim 2024; 11:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.