Şimdi Ara

Fujifilm X70 görüşleriniz?? 2000 tl alternatif?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba, eski bi konum vardı, yine aynasız arıyordum.. Ancak son zamanlarım ve bütçem 2000 lira civarında.. İlk fotoğraf makinem olacak yani kullanım kolaylığı hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

Fotoğrafta asıl amacım günlük çekimler.. Sokak, ev, araba her neyse.. Belki video da arka planda tabii..

https://www.fujifilmshop.com/katalog/urun/ff-fujifilm_x-70_gumus

fiyatı 2000lira.. Görünüşüyle de çok hoş bi makine.. Sizce doğru seçim mi? Çok kafa kurcalamak istemiyorum hemen almak istiyorum ama bi sorayım son kez.. Buna sağlam bi rakip var mı??

• hocam rakiplerininde imaj kaliteleri benzer olacak. kafaya takmanıza gerek yok goruntusu hoşunagittiyse yakoştırdıysanız alın derim.

tek tavsiyem deneyebiliyorsanız menusunu kurcalayın biraz çekim yapın alışın. benim elime birkaç fuki x serisi geçti hiçbirinde rahat kullanamadım menusune alışamadım bana uygun değildi.

kimiside çok rahat olduğunu soyluyor kişiye gore değişiyor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

hocam rakiplerininde imaj kaliteleri benzer olacak. kafaya takmanıza gerek yok goruntusu hoşunagittiyse yakoştırdıysanız alın derim.

tek tavsiyem deneyebiliyorsanız menusunu kurcalayın biraz çekim yapın alışın. benim elime birkaç fuki x serisi geçti hiçbirinde rahat kullanamadım menusune alışamadım bana uygun değildi.

kimiside çok rahat olduğunu soyluyor kişiye gore değişiyor tabi.

gorunus olarak hos hocam.. bi denemek lazim yinede.

Tesekkurler yorum icin

• Sony A6000 ya da OMD M5 sizi daha çok mutlu edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamam o zaman

Sony A6000 ya da OMD M5 sizi daha çok mutlu edecektir.

Sebepleriyle yazar misiniz hocam?

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Özellikle Sony üstünde durdum:

1) Daha hızlı odaklama. Fuji'nin aynasızlarıyla öyle spor, kuş, hareket eden obje çeken görmedim.
    2) Daha fazla lens seçeneği. Canon lensler Sony ile uyumlu çalışıyor.
    3) Daha fazla teknik destek. Sony A6000 çok tuttuğu için (Amazon'da bile en çok satan aynasız şuanda) herhangi bir sorunda hemen destek alabilirsin.

OMD EM-5

1) Su geçirmez gövde
    2) Yüksek iso başarımı
    3) Küçük sensör (bu kötü)
    4) 5 axis optik stabilizasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamam o zaman

Özellikle Sony üstünde durdum:

1) Daha hızlı odaklama. Fuji'nin aynasızlarıyla öyle spor, kuş, hareket eden obje çeken görmedim.
    2) Daha fazla lens seçeneği. Canon lensler Sony ile uyumlu çalışıyor.
    3) Daha fazla teknik destek. Sony A6000 çok tuttuğu için (Amazon'da bile en çok satan aynasız şuanda) herhangi bir sorunda hemen destek alabilirsin.

OMD EM-5

1) Su geçirmez gövde
    2) Yüksek iso başarımı
    3) Küçük sensör (bu kötü)
    4) 5 axis optik stabilizasyon.

Sony a6000 i arastirayim hocam..

Peki kompakt olmasinin avantaji yok mu fuji nin?

Ve de fuji gorunus olarak daha ilgimi cekti.. Ilk makine olacagi icin cekerken zevk almakta isterim yani pisman eder mi fuji?

hocam sony eledim.. çünkü görünüşü pek hoşuma gitmedi.. açıkçası prof. olmadığım için çok büyük bi performans beklentim yok diyebilirim.. hoşuma gitmesi önceliğim yani..

olympus ile fuji arasında bi seçim yapacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 3 Nisan 2016; 20:57:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fuji yi bana bedava verseler almam. Bi fuji faciam vardı. Aklıma o geldikçe sinir oluyorum. İkinci El piyasası da yok zaten. İlerde makine değiştirmek istersen sıkıntı olabilir. Bence diğerlerine bak.

• x20 ve x30 gibi 2/3" sensörlü zannediyordum ancak crop sensör varmış x70'te . Ama bana göre fiyatı biraz yüksek . A6000 af ve iso konusunda daha yetenekli . Değişebilen objektif yapısı da düşünülürse a6000 bu fiyat seviyesinin en iyisi denilebilir . A6000 hoşunuza gitmediyse , olympus em-5 düşünülebilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

x20 ve x30 gibi 2/3" sensörlü zannediyordum ancak crop sensör varmış x70'te . Ama bana göre fiyatı biraz yüksek . A6000 af ve iso konusunda daha yetenekli . Değişebilen objektif yapısı da düşünülürse a6000 bu fiyat seviyesinin en iyisi denilebilir . A6000 hoşunuza gitmediyse , olympus em-5 düşünülebilir .

a6000 e daha yakın gibiyim.. tipi hoşuma gitmemişti ama önemsiz olduğunu fark ettim..

aslında bi aksiyon kamera bile alabilirim, kafam çok karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

x20 ve x30 gibi 2/3" sensörlü zannediyordum ancak crop sensör varmış x70'te . Ama bana göre fiyatı biraz yüksek . A6000 af ve iso konusunda daha yetenekli . Değişebilen objektif yapısı da düşünülürse a6000 bu fiyat seviyesinin en iyisi denilebilir . A6000 hoşunuza gitmediyse , olympus em-5 düşünülebilir .

a6000 e daha yakın gibiyim.. tipi hoşuma gitmemişti ama önemsiz olduğunu fark ettim..

aslında bi aksiyon kamera bile alabilirim, kafam çok karıştı

en mantıklısı a6000

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.