Bildirim
Fujifilm XT4 mü Sony A7 III mü almalıyım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
XT4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedenini yazabilir misin. X-T4 iyi makina fakat aps-c diye tereddüt ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: multimatom
XT4 -
İlla full Frame lazım olsa zaten zaten A7 alırdınız.
Arada kaldıysanız, İlla fullframe şart değilse XT4 kullanımı ve lensleri yüzünden üzmez.
aps-c ile full frame arasında büyük fark varmı yoksa x-t4 alacağım. X-T4 ün autofocusu çok hızlı ve 4k 60 fps çekiyor olması güzel.quote:
İlla full Frame lazım olsa zaten zaten A7 alırdınız.
Arada kaldıysanız, İlla fullframe şart değilse XT4 kullanımı ve lensleri yüzünden üzmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxraydh -- 8 Temmuz 2020; 8:41:51 > -
Çok fark yok XT4 alın.
Nerede kullanacağınıza bağlı tabii ki. Manzara fotoğrafı gibi ne kadar ayrıntı o kadar iyi denilebilecek konularda fullframe daha avantajlı.
Ama daha önce dediğim gibi aradaki farkların avantaj dezavantajlarını bilip o yüzden illa full Frame olmalı demiyorsanız Xt4 daha iyi seçim olur.
düğün hikaye videosu için kullanacağım.quote:
Çok fark yok XT4 alın.
Nerede kullanacağınıza bağlı tabii ki. Manzara fotoğrafı gibi ne kadar ayrıntı o kadar iyi denilebilecek konularda fullframe daha avantajlı.
Ama daha önce dediğim gibi aradaki farkların avantaj dezavantajlarını bilip o yüzden illa full Frame olmalı demiyorsanız Xt4 daha iyi seçim olur. -
Video çekecekseniz ve bütçe tık darsa xt-4.
Video ile işim olmaz diyorsanız tartışmasız a7 iii
Aynen. Video çekeceksiniz Xt4
Alan derinliğinin aşırı olmaması videoda avantaj.
yorum için teşekkürler.quote:
Aynen. Video çekeceksiniz Xt4
Alan derinliğinin aşırı olmaması videoda avantaj. -
XT4 varken A7iii ü konuşmak bile anlamsız. -
X-T4 Aps-c A7 III ise full frame fakat A7 III 5 bin tl daha pahalı.quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
XT4 varken A7iii ü konuşmak bile anlamsız. -
Bana kalsa Sony A7ii ve yanına Samyang'ın video lenslerinden al.quote:
Orijinalden alıntı: xxraydh
X-T4 Aps-c A7 III ise full frame fakat A7 III 5 bin tl daha pahalı.
Alıntıları Göster -
Hocam Mark 2 modelininde videosu pek iyi değil sony tarafında video için makina alınacak ise ya FF olan SM2 alınmalı yada yeni nesil croplu modellere bakılmaı 6400-6600 gibi...quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
Bana kalsa Sony A7ii ve yanına Samyang'ın video lenslerinden al.
Alıntıları Göster
Konuya dönersek konu sahibinin istekleri içinde X-T4 almak daha mantıklı, Amaç daha çok fotoğraf olsaydı o zaman A7 M3 derdim tabi iyi bir lens olması şartı ile yanında. -
A6600'ü bilemem ama a6400 de video için o kadar da ahım ahım bir makine değil. Fokusu kaçırdığına çok şahit oldum. Ben de video için Canon m6 m2 öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sony diyorum ve hatta artırıyorum sony a7s3 bekle diyorum mükemmel netlemeyi mükemmel iso gör. bence sony a6000 ve a6600 arasında foto olarak sadece netleme ve iso farkı var
-
İnşaalah fyatı çok yüksek olmaz eğer sony a7s3 alırsam 10 yıl yeter banaquote:
Orijinalden alıntı: asig
ben sony diyorum ve hatta artırıyorumsony a7s3 bekle diyorum mükemmel netlemeyi mükemmel iso gör. bence sony a6000 ve a6600 arasında foto olarak sadece netleme ve iso farkı var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X