Şimdi Ara

Fujitsu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki faturama bazı arkadaşlar inanmamışlardı o yüzden bu aykı faturamıda belirtiyorum arkadaşlarımızın göreceği gibi fatura ne geliyorsa onu yazıyorum sadece bilgilendirme amacı ile RSA12LC FUJİ ELEKTRİK klimamın 2009/2 dönem faturam 90.97 tl bunun 20 tl babamın 25 tl si benim evin diğer kalan yani 45.97 tl RSA12LC FUJİ ELEKTRİK klimama düşen pay 24 saat ve gündüzleri 26 derece geceleri 24 decede çalıştı.en yüksek bu ay geldi bunda tabiki hava şartları malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy46 -- 2 Mart 2009; 17:10:13 >
  • bu hesaba göre klimam 24 açık bir ayda 199 kilowat yakmış günde 6,6 kilowat yakmış saatte 0,275 kilowat yakmış hesabım yanlışsa lütfen düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy46 -- 2 Mart 2009; 17:15:55 >
  • ayrıca buradan sayın CUMHUR beyede çok teşekkür ediyorum fujitsunun kullanma kılavuzu için yanen birebir uyuyor benim klimaya çok sağol ilgin için.
  • ULAN GARAGULLİMİSİN NESİN BENİM AĞZIMI BOZMA DANGALAK FAKEMİSİN NESİN BİZ BURAYA ADAM GİBİ BİR ŞEY YAZDIK BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİLENDİRSİN DİYE SANA NE OLUYOR BİLGİN YOKSA OTUR OTURDUĞUN YERDE NEREYE NE YAZMIŞIM KEMDİMDE PANASONIC VAR CİHAZ DAVADA YENİ BİR KLİMA ALMAK İÇİN FUJİTSU KULLANAN VARMI DİYE SORDUM.SEN BENİ TANIMAZ ETMETSİN BANA BİRDAHA BÖYLE BİRŞEY YAZMAAAAAA
  • Orjinalden alıntı: gtascioglu

Evet bende abkayın sitesindeki 09lgc olarak düzenleme yapılmış fiyat değiştirilmiş fakat halen değerlerle ilgili değişiklik yapılmamış,
    klima bakan arkadaşlar halen 8900 ve 12300 btu değerlerini görüp 3.60 kw makine aldıklarını sanıcaklar fakat hayal kırıklığına uğrucaklar..

09 lc için değerler
    soğutma 8900 btu 2.60 kw
    ısıtma 12300 btu 3.60 kw

09lgc için değerler
    soğutma 8500 btu 2.50 kw
    ısıtma 10900 btu 3.20 k w

asya 09 lgc

Fujitsu

Sayın Cumhur Bey;
    Abkay ın sitesinde halen lc için olan değerler lgc ye yazılmış, düzeltmeniz ve vatandaşın yanıltılmaması ve zarara uğratılmaması için yukarıda 09 lgc için verilen değerlerde hatanın olduğunu söylemiştim.
    benim mesajımdan sonra siteye girdiğiniz ve forumu takip ettiğiniz açıktır.

Aşağıdaki soruları yanıtlarsanız sevinirim.
    1-09lgc iç ünite sağ yan tarafında yazan değerleri gördünüzmü?
    2-Gördüyseniz, halen abkayın sitesinde neden değerlerde değişiklik yapmıyorsunuz. Beklentiniz ve endişeniz nedir?

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtascioglu -- 3 Mart 2009; 9:20:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cemil baba

ULAN GARAGULLİMİSİN NESİN BENİM AĞZIMI BOZMA DANGALAK FAKEMİSİN NESİN BİZ BURAYA ADAM GİBİ BİR ŞEY YAZDIK BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİLENDİRSİN DİYE SANA NE OLUYOR BİLGİN YOKSA OTUR OTURDUĞUN YERDE NEREYE NE YAZMIŞIM KEMDİMDE PANASONIC VAR CİHAZ DAVADA YENİ BİR KLİMA ALMAK İÇİN FUJİTSU KULLANAN VARMI DİYE SORDUM.SEN BENİ TANIMAZ ETMETSİN BANA BİRDAHA BÖYLE BİRŞEY YAZMAAAAAA

Kardeşim boşuna sen nefesini harcama,bu şahıs herkesin ve dahi DH nin de malumudur!!
    Aldığı Nick sayısı sanırım yüzü bile geçmiştir,bırak bunu Yönetim düşünsün,zaten herif sürekli BAN yiyor,
    ama bunda böyle bir sendrom var,mutlaka buraya gelecek,Site bıktı bunu Ban etmekten ama bu hala yılmadı!
    kendisini bu bıkmaz-tükenmez azminden dolayı tebrik ediyorum!
    -----------------

Beyler bu sene(2009 da) yılın Kliması olarak kimi seçeceğiz,ben geçen sene Fujitsu dedim,bu sene tereddütüm var ona göre!
    F/P ile şöyle tatlı bir fiyat çeksin Abkay Group!!!

Hayırlı işler++

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: cemil baba

ULAN GARAGULLİMİSİN NESİN BENİM AĞZIMI BOZMA DANGALAK FAKEMİSİN NESİN BİZ BURAYA ADAM GİBİ BİR ŞEY YAZDIK BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİLENDİRSİN DİYE SANA NE OLUYOR BİLGİN YOKSA OTUR OTURDUĞUN YERDE NEREYE NE YAZMIŞIM KEMDİMDE PANASONIC VAR CİHAZ DAVADA YENİ BİR KLİMA ALMAK İÇİN FUJİTSU KULLANAN VARMI DİYE SORDUM.SEN BENİ TANIMAZ ETMETSİN BANA BİRDAHA BÖYLE BİRŞEY YAZMAAAAAA

Kardeşim boşuna sen nefesini harcama,bu şahıs herkesin ve dahi DH nin de malumudur!!
    Aldığı Nick sayısı sanırım yüzü bile geçmiştir,bırak bunu Yönetim düşünsün,zaten herif sürekli BAN yiyor,
    ama bunda böyle bir sendrom var,mutlaka buraya gelecek,Site bıktı bunu Ban etmekten ama bu hala yılmadı!
    kendisini bu bıkmaz-tükenmez azminden dolayı tebrik ediyorum!
    -----------------

Beyler bu sene(2009 da) yılın Kliması olarak kimi seçeceğiz,ben geçen sene Fujitsu dedim,bu sene tereddütüm var ona göre!
    F/P ile şöyle tatlı bir fiyat çeksin Abkay Group!!!

Hayırlı işler++

albani yanlış techis etmişsin garagulli bu gurcan-1 -ebani olan fake değil.Bu arkadaş asıl yeni kaydolan arkadaşı ebani asndı ona çattı galiba ondan uzaklaştırma almış olmalı.Garagulli fake değil,aslında iyi bir üye,ama sanırın yanlış yere ateş etti.Neyse adamıda andın işallah damlamaz.

• selam herkese ...tşkler mbirol .....evet forumda antiFAKE bi tavır olsun istiyorum ki insanlar temiz ve doğru bilgi edinebilsinler .......arada banlandık tabii mücadele ederken :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: garagulli

selam herkese ...tşkler mbirol .....evet forumda antiFAKE bi tavır olsun istiyorum ki insanlar temiz ve doğru bilgi edinebilsinler .......arada banlandık tabii mücadele ederken :)))

Geçmiş olsun.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18827655/tm.htm

yukarıdaki konuda, askere gitmeden önce yapmak durumunda olduğum tercih (evet, doğru tercih) konusunda birşeyler paylaşmış idim..

2007 kasım ayında FUJITSU ASYA18LC model inverter tipi klima aldım ve ikinci kışını bitirmek üzere klimamız..

çok memnunuz, çok güzel ısıtıyor, elektrik olarak ise *bizim kullanımımıza göre* çok az harcıyor..

zira biz neredeyse 20 saat ısıtma modunda kullanıyoruz cihazı.. öğleden sonra kızm okuldan gelince bir açılıyor klima e quiet modunda tüm gece açık kalıyor..

ben çok uygun bir fiyata almıştım o zamanlar, bilmiyorum son fiyatı nedir..

saygılarımla..

gkhn.yrn

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhanyoran

http://forum.donanimhaber.com/m_18827655/tm.htm

yukarıdaki konuda, askere gitmeden önce yapmak durumunda olduğum tercih (evet, doğru tercih) konusunda birşeyler paylaşmış idim..

2007 kasım ayında FUJITSU ASYA18LC model inverter tipi klima aldım ve ikinci kışını bitirmek üzere klimamız..

çok memnunuz, çok güzel ısıtıyor, elektrik olarak ise *bizim kullanımımıza göre* çok az harcıyor..

zira biz neredeyse 20 saat ısıtma modunda kullanıyoruz cihazı.. öğleden sonra kızm okuldan gelince bir açılıyor klima e quiet modunda tüm gece açık kalıyor..

ben çok uygun bir fiyata almıştım o zamanlar, bilmiyorum son fiyatı nedir..

saygılarımla..

gkhn.yrn

Doğru tercih yaptığınız için sizin adınıza sevindim. Sizide klüp üyeleri arasına ekledim. Hoşgeldiniz..

• Fujitsu ASYA09LC bu klimanın yaklaşık güncel fiyatını bilen varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: fagala

Fujitsu ASYA09LC bu klimanın yaklaşık güncel fiyatını bilen varmı acaba
  • 1500 tl gibi alabilirsin peşin
  • lc serisi artık yok cumhur beye bulabileceğiniz yerleri sorsanız iyi olur diye düşünüyorum . yeni serideki oranlar eski seriden düşük.
    quote:

quote:

Fujitsu ASYA09LC bu klimanın yaklaşık güncel fiyatını bilen varmı acaba

• merhaba arkadaşlar bende klima alma arifesindeyim.malum yaz geliyor ve izmirde hava cidden yakıyor yazın.odam 12m2 ve çift cepeden akşama kadar güneş alıyor.akşam eve geldiğimde oda hamam gibi oluyor.sizce kaçlık klima almam gerekiyor.birde izmirde nerde bulurum fijutsu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İntel35

merhaba arkadaşlar bende klima alma arifesindeyim.malum yaz geliyor ve izmirde hava cidden yakıyor yazın.odam 12m2 ve çift cepeden akşama kadar güneş alıyor.akşam eve geldiğimde oda hamam gibi oluyor.sizce kaçlık klima almam gerekiyor.birde izmirde nerde bulurum fijutsu.

Selamlar, bayilere buradan ulaşabilirsiniz.
  • merhaba Fujitsu asy18r kullanan arkadaş varmı?memnunmu?35m2lik salon için düşünüyorum.
    bu klimanın özelliklerine nerden ulaşabilirim?teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysaglam

quote:

Orjinalden alıntı: İntel35

merhaba arkadaşlar bende klima alma arifesindeyim.malum yaz geliyor ve izmirde hava cidden yakıyor yazın.odam 12m2 ve çift cepeden akşama kadar güneş alıyor.akşam eve geldiğimde oda hamam gibi oluyor.sizce kaçlık klima almam gerekiyor.birde izmirde nerde bulurum fijutsu.

Selamlar, bayilere buradan ulaşabilirsiniz.

sağol kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: waterfall_man

merhaba Fujitsu asy18r kullanan arkadaş varmı?memnunmu?35m2lik salon için düşünüyorum.
    bu klimanın özelliklerine nerden ulaşabilirim?teşekkürler.

Yukarıda sevgili @gokhanyoran bahsettiğiniz klimayı kullanıyor ve izlenimlerini aktarmış.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.