Şimdi Ara

Fujitsu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üçlü tarifeli sayaç kullandığım için diğer cihazları çalıştırırken tarifelere dikkat ediyorum.

Sanırım ortadaki faturanın fazla gelmesinin sebebi iki doğum günü ve yılbaşından dolayı salon için ufo
    kullanmamdan kaynaklanıyor.

• 12 m2 için 09 lc modelini söylemişlerdi
    2009 model dış ve iç ünitede farklılıklar olan 09 lgc modelini getirip montaj yaptılar.

abkay ın site tanıtım ve satış sayfasında 09lgc modeli için aynı 09 lc nin değerleri var soğutma 8900 btu ve ısıtma 12300 btu (1700-18100) değerleri yazmaktadır.

klimayı incelediğimde , klima iç ünite sağ taraf üzerinde 2.50 kw 8,500 btu soğutma , 3.20 kw 10,900 btu ısıtma değerlerinin yazdığını gördüm..

artısı eksisi nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtascioglu -- 16 Şubat 2009; 0:34:15 >
  • bendeki 2008
    sogutma 2.60kw 8.900btu
    ısıtma 3.60kw 12.300btu yazıyor.sizin modelde nominal kapasiteler daha düşük,sebebi EER COP oranlarındaki düşme herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: manas35

Bunlar son 3 aylık faturalarım.
    Üçlü tarifeli sayaç kullandığım için diğer cihazları çalıştırırken tarifelere dikkat ediyorum.

Sanırım ortadaki faturanın fazla gelmesinin sebebi iki doğum günü ve yılbaşından dolayı salon için ufo
    kullanmamdan kaynaklanıyor.

Sevgili manas35 selamlar,

Bende yeni geçtim Akıllı sayaca ve tarifeye. Güncel fiyatları faturadan okuyamadım. Güncel 3 lü elektrik fiyatını yazabilirmisin?

• değerli gtaşçıoğlu; abkayın internet sitesindeki değerler asya 09 lcc modeli için geçerlidir.FUJİTSU-GENERAL firması 2008 in sonunda lc serisinde değişikliğe gitmiş.Dolayısıyla lgc serisi ortaya çıkmış.Fakat bu değişiklik türkiyedeki distrübütör firmanın internet sitesinde hala daha güncellenmediği için gelen ürün değerleri farklılık arz ediyor. asya 09 lcc modeli cop ve eer değerleri açısından lgc ile aynı olmasına rağmen kapasite değerleri bakımından daha düşük kapasiteye sahiptir.Fakat asya 12 lgc modelinde cop ve eer değerleri yükselmiştir.Ama yine önceki lcc serisine göre kapasite değerleri düşmüştür. Bu bilgileri yurt dışındaki internet bilgilerinden edindim.
  • ysaglam dostum selamlar,

tarife fiyatları aşağıdaki gibi

gündüz 0,153961
    puant 0,263283
    gece 0,075341
  • ysaglam dostum

aşağıda excel formatında elektrik faturası hesaplama linki var, buradan ilgili KW'leri girerek
    gelebilecek elektrik faturanı 2-3 kuruş bir farkla öğrenebilirsin.

http://www.speedy*share.com/560154536.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: manas35

ysaglam dostum selamlar,

tarife fiyatları aşağıdaki gibi

gündüz 0,153961
    puant 0,263283
    gece 0,075341

Çok teşekkürler sevgili manas35.
  • Değerli arkadaşlar Fujitsu Klimada kampanya başlamıştır. Yeni Fiyat Listemizi web sayfamızdan görebilirsiniz. Bu arada en önemli ayrıntı şu fiyatlar TL, KDV ve montaj dahildir.

Saygılarımla
    Cumhur Demirkahyalılar

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Cumhur Hocam bilgiler için teşekkürler++

Bu arada Kampanya filan,yapın bir şeyler gari!
    Fujitsu yu 2008 de yılın Kliması ilan etmiştim! görülen manzara karşısında bu senede yılın Kliması Fujitsu++

Isıtmada duman attırıyor,Soğutmada ne kadar attırıyor bilemem gari!

Çalışma aralığı daralması v.s değerleri,ne kadar etkili olur bunu teknik olarak bilemiyorum,umarım ABKAY sitesinde bunlar yazıyordur+

Mitsu/Daikin/Zibro v.s Fuji nin yanında,okuduğumuz bazı "muhabbetlerden" sonra hikaye gibi kalıyor galiba
    Fuji çok ciddi üflüyor!!

• fiyatlar yinede pahalı zaten peşin aldığım fiyatlar kampanya öncesi bu fiyatlardan düşüktü
  • Ne kadar önce almıştınız cihazınızı bilmiyorum ama malum dolar bugün 1.66 tl, fiyat listesindeki rakamlar 1.50 den fikslendi. Eğer cihaz aldığınız dönem dolar 1.20 ler seviyesindeyse söylediğiniz doğrudur.

quote:

Orjinalden alıntı: dost acı söyler

fiyatlar yinede pahalı zaten peşin aldığım fiyatlar kampanya öncesi bu fiyatlardan düşüktü
  • hayır cihaz almadım fiyat aldım 10 gün önce mesela 12000 lik cihazlar için nakit ortalama 2000 tl gibi son karar için kampanyanızı bekliyordum. bakalım bayi arkadaşlarla bir daha görüşelim nakit fiyat için
  • quote:

Orjinalden alıntı: eskatore

değerli gtaşçıoğlu; abkayın internet sitesindeki değerler asya 09 lcc modeli için geçerlidir.FUJİTSU-GENERAL firması 2008 in sonunda lc serisinde değişikliğe gitmiş.Dolayısıyla lgc serisi ortaya çıkmış.Fakat bu değişiklik türkiyedeki distrübütör firmanın internet sitesinde hala daha güncellenmediği için gelen ürün değerleri farklılık arz ediyor. asya 09 lcc modeli cop ve eer değerleri açısından lgc ile aynı olmasına rağmen kapasite değerleri bakımından daha düşük kapasiteye sahiptir.Fakat asya 12 lgc modelinde cop ve eer değerleri yükselmiştir.Ama yine önceki lcc serisine göre kapasite değerleri düşmüştür. Bu bilgileri yurt dışındaki internet bilgilerinden edindim.

Evet bende abkayın sitesindeki 09lgc olarak düzenleme yapılmış fiyat değiştirilmiş fakat halen değerlerle ilgili değişiklik yapılmamış,
    klima bakan arkadaşlar halen 8900 ve 12300 btu değerlerini görüp 3.60 kw makine aldıklarını sanıcaklar fakat hayal kırıklığına uğrucaklar..

09 lc için değerler
    soğutma 8900 btu 2.60 kw
    ısıtma 12300 btu 3.60 kw

09lgc için değerler
    soğutma 8500 btu 2.50 kw
    ısıtma 10900 btu 3.20 k w

asya 09 lgc

bana alırken bu değerleri verselerdi ben zaten gözü kapalı mitsubishi krigamine fd25va serisi klima alırdım
    hiç değilse eer 5.15 ,cop 5,25 değerleri var.

yaktığı enerji yüzde 30 tasarruflu bu klimaya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtascioglu -- 17 Şubat 2009; 20:46:55 >

• SELAM ARKADAŞLAR FUJİTSU ASYB 09 (PLAZMA) ALMAK İSTİYORUM KULLANANLAR MEMNUNMU FANI KAÇ KADEME SESSİZMİ EKSİ DERECELERDE ISITMA PERFORMANSI NASIL QUIET MODU VARMI AĞIZ ÇIKIŞ SICAKLIĞI KAÇ DERECE KENDİM PANASONIC İNVERTER KULLANIYORUM MEMNUN DEĞİLİM FUJITSUDA KLİMA 24 DERECEDE AYARLI İÇERİSİ 24 OLDU VE DIŞ ÜNİTE DURDU İÇ ÜİTEDE DURUYORMU YOKSA DÜŞÜK FANDA ÇALIŞIYORMU BİLGİ VEREN OLURSA ÇOK SEVİNİRİM İYİ GÜNLER(BURSA DA OTURUYORUM)
  • nerdesin cemil baba bursa çekirgemi yoksa....hani çekirge bi sıçrar iki sıçrar hesabı.....
    çaktın dimi köfteyi!!!
    inegöle bak sen yakın sana...
  • sen hastamısın GARAGULLİ dikkat et çakirge sana sıçramasın!!!!!!!ALDINMI KÖFTEYİİİİİİİ
  • hasta olan sensin FAKE herif.....bıktı senden forum git tedaviye...manisa yakın sana......bırak uydurma mesajları kirletme burayı
  • Nasıl anlıyorsunuz ben anlamıyorum walla fake mi değilmi? Burda kim birşey sorsa ben paşa paşa cevaplıyorum.))
  • şimdi bu şahsın açtığı onlarca fake nick var....hepsinde benzer senaryolar uydurur,soruları birbirine benzer.bir nickle överken öbürüyle aynı malı kötüler...yani bukalemun hesabı renkten renge şekilden şekle girer.....biraz takip edince anlaşılır kim olduğu:)
  • arkadaşlar hepinize merhabalar şubat ayının soğuk gittiği günlerde sizlerle bazı tecrübelerimi paylaşmak istedim.ben müstakil bir evde oturuyorum ve alt katım da babam oturuyor ve soba yakıyor aşağıda yanan sobanın benim odama 2 derece fark ettirdiğini tespit ettim nasıl tespit ettim babamlar şubat ayında 15 gün evde yoklardı benim klima set ettiğim değeri ulaşabilmek için adeta savaştı neredeyse termostat yapmadı yani şubat ayı elektrik çok yaktı diye tahmin ediyorum.birde çok soğuk olmasından dolayı dolayı sürekli 28 derece de kullandım.hal böyle olunca elbette fazla yakacak.yani kısaca şunu anladım bir evde yalıtım çok önemli en azından hiç bir şey yapamıyorsak oturma odamızı tam yalıtımlı yapmak gerekiyormuş.o yüzden yeni gideceğim evimde zemine 5 cm xps köpük,tavana 3 cm xps köpük döşetip öyle taşınacağım.çok faydasını olacağına inanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.