Şimdi Ara

Fujitsu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetten arastırdım ama bulamadım. İzmir'de oturuyorum guzelyalı ya da buca taraflarında fujitsu klima satan bayi var mı acaba?
    http://www.abkaygroup.com/bayiler.html buradan baktım ama bulamadım.
    Tesekkurler.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: iserkanakcay

Arkadaslar iyi aksamlar dilerim.
    İnternetten arastırdım ama bulamadım. İzmir'de oturuyorum guzelyalı ya da buca taraflarında fujitsu klima satan bayi var mı acaba?
    http://www.abkaygroup.com/bayiler.html buradan baktım ama bulamadım.
    Tesekkurler.

Saygılarımla

Selamlar,

Size yakın Özkay Klima Ltd.Şti. var sanırım.

Adres ve telefonları;

Bozkurt Cad.No:52
    Kahramanlar, Izmir, 35000
    0232 445 2652‎

http://maps.google.com adresine "İzmir, Fujitsu" diye girin adres tarifini görebilirsiniz.

• Selamlar, yaz geldi.. Kalite ile devam..
  • gerçekten harika bi marka şiddetle tavsiye edilir................................
  • DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, BAKIYORUMDA UZUN SÜREDİR FORUM SESSİZ. SANIRIM HERKES HALİNDEN MEMNUN.
    İZMİRDE ÇİĞLİ KİPA, BORNOVA FORUM, BALÇOVA KİPA, BODRUM KİPA VE ANTALYA KİPA DA FUJITSU KLASİK SERİ A SINIFI CİHAZLAR SATILMAYA BAŞLANMIŞTIR. KLİMA ALACAK OLANLARIN DİKKATİNE..!

SAYGILAR

CUMHUR DEMİRKAHYALILAR
  • Hocam selamlar

Yarın o zaman şu dediğin Klasik seri için Ant.KIPA ya gittiğimde bir ara bakarım,bana klasik lazım++

Birde şurada satılıyor derken;şu kadar indirim v.s de vardır deseydin daha güzel olacaktı

Bak Kriz var,ona göre,fiyatları indirin!!

Hayırlı işler
    ++

p.s KIPA hangi mağazada(Market bölümündemi) veya ayrı bir Stand v.s mi var nerede??

++

Bugün gittim ve KIPA mağ.içinde diğer Klimalarla beraber satılıyor Klasik 9000 lik ve fiyat 1.299(pahalı)
    Satılan klasik modele ait bilgiler sanırım en arka sayfadaki ASYA09U olan modelmidir??
    Satış nereden yapılıyor?
    Mağaza adı yok,sadece Bilal Beyin Kartviziti var

Bu arada "A-Klima" denen yerde kapanmış!!! KIPA daki görevli...orası kapandı orası.... dedi!
    Ancak mağazanın vitrininde 6 aydır "Tadilattayız" diye yazmaktadır

Kısaca sevmedim Fuji nin bu çalışmasını,zayıfsınız oldukça fazla(en azından Antalya da)++

Not;ancak KIPA daki Fuji satış sizemi ait yoksa doğrudan KIPA mı satıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 26 Haziran 2009; 0:50:18 >

• Beyler bu klimada Fujitsumu ?http://www.hepsiburada.com/siemens-s1zmi-a24000-bio-filtre-24.000-btuh-duvar-tipi-split-klima-/productDetails.aspx?categoryid=17453&productid=evsies1zma24000

Bildiğiniz üzere Fujitsu siemens diye geçiyor reklamlarda. Birde bu ürün hangi enerji sınıfı ve kullanan varmı ? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_83

Beyler bu klimada Fujitsumu ?http://www.hepsiburada.com/siemens-s1zmi-a24000-bio-filtre-24.000-btuh-duvar-tipi-split-klima-/productDetails.aspx?categoryid=17453&productid=evsies1zma24000

Bildiğiniz üzere Fujitsu siemens diye geçiyor reklamlarda. Birde bu ürün hangi enerji sınıfı ve kullanan varmı ? Teşekkürler.

Hayır Fujitsu değil o

Fujitsu General ve Siemens ayrı firmalar.

Siemens klimalarını airbilmemkim e ürettiriyormuş ve vestel, arçelik, bekodan farkı yokmuş. Kesinlikle tavsiye edilmiyor yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: FUJITSU

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, BAKIYORUMDA UZUN SÜREDİR FORUM SESSİZ. SANIRIM HERKES HALİNDEN MEMNUN.
    İZMİRDE ÇİĞLİ KİPA, BORNOVA FORUM, BALÇOVA KİPA, BODRUM KİPA VE ANTALYA KİPA DA FUJITSU KLASİK SERİ A SINIFI CİHAZLAR SATILMAYA BAŞLANMIŞTIR. KLİMA ALACAK OLANLARIN DİKKATİNE..!

SAYGILAR

CUMHUR DEMİRKAHYALILAR

Cumhur bey selamlar

Bende yeni klima aldım klasik ASY35UA modelinden (Abkay'ın ASY12UB diye sattığı model)
    Bu klimalar Made in Japan değilmidir ?
    Çünkü benim iç ünitemin yan tarafında Made in PRC yazıyo. yani Çin
  • Değerli arkadaşım,

Fujitsu General Kawasaki Japan adresli bir firmadır. Ancak FGL (Fujitsu General Ltd) in Tayland ve Çinde kendi fabrikalarında üretilmektedir.
    Cihazın yanında yazan PRC ibaresi sizi yanıltmasın arkadaşım. Yani Fason üretim yapan bir yerde üretilmiyor, kendi fabrikamızda üretlmektedir.

Saygılarımla
    Cumhur Demirkahyalılar
  • Sevgili Abani hocam nasılsın?
    Kipa konusunda bayiler değil, direk olarak ABKAY GRUP anlaşma yaptı. Dolayısıyla stand tasarımları ve şekli Kipanın isteği doğrultusunda gerçekleşti.
    Fiyat konusuna gelince fiyatın yüksek olması gayet doğal çünkü aynı zamanda bayilerde de satılıyor cihaz. Yani Bayiyi refüze edemeyiz, hak verirsin Eşit br orantı oturtmaya çalıştık.
    Satış Kipaya aittir, bilgilerinize..

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Hocam selamlar

Yarın o zaman şu dediğin Klasik seri için Ant.KIPA ya gittiğimde bir ara bakarım,bana klasik lazım++

Birde şurada satılıyor derken;şu kadar indirim v.s de vardır deseydin daha güzel olacaktı

Bak Kriz var,ona göre,fiyatları indirin!!

Hayırlı işler
    ++

p.s KIPA hangi mağazada(Market bölümündemi) veya ayrı bir Stand v.s mi var nerede??

++

Bugün gittim ve KIPA mağ.içinde diğer Klimalarla beraber satılıyor Klasik 9000 lik ve fiyat 1.299(pahalı)
    Satılan klasik modele ait bilgiler sanırım en arka sayfadaki ASYA09U olan modelmidir??
    Satış nereden yapılıyor?
    Mağaza adı yok,sadece Bilal Beyin Kartviziti var

Bu arada "A-Klima" denen yerde kapanmış!!! KIPA daki görevli...orası kapandı orası.... dedi!
    Ancak mağazanın vitrininde 6 aydır "Tadilattayız" diye yazmaktadır

Kısaca sevmedim Fuji nin bu çalışmasını,zayıfsınız oldukça fazla(en azından Antalya da)++

Not;ancak KIPA daki Fuji satış sizemi ait yoksa doğrudan KIPA mı satıyor??

• arkadaşlar merhaba iklimsada satılanasha09lgc ile fujitsunun burada övülen asya 9 modeli aynımıdır herhangi fark varmı tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueshine

arkadaşlar merhaba iklimsada satılanasha09lgc ile fujitsunun burada övülen asya 9 modeli aynımıdır herhangi fark varmı tavsiye edermisiniz

O aynımıdır bilmiyorum ama sanırım Fujitsu klimalar iklimsada satılmıyor. Kendi bayileri var. Benim klima Asya09LC. Geçen gün arkadaş geldi oturmaya. Bizim klima iş başında. Bu 18000 lik mi diye sordu. Hayır 9 luk dedim. Yer 25 m2 salon giriş kat Antalya. Değmeyin konforuma. Maaşallah. 1500 TL verdim ama helali hoş olsun..
  • Şu anda Bildiğim kadarıyla Akbay da ASYA09LCC getirmiyor. İklimsa da ASHA09LGC var.
    Değerleri önceki 9000 liklerden düşük yani bizim kullandıklarımızdan.

şu anda piyasada Fujitsu olarak ASYA09LGC, General olarak ASHA09LGC var.
  • General alın arkadaşlar süper uygun fiyatlar,aynı klima modele göre 1000 tl daha ucuz,

mesela 14000 btu fujitsu 3250 ama general 14000 2000 tl 12 taksit aralarında ısıtmada 5000 btu fark var ama beni o 5000 btu ilgilendirmez diyenler şu an iklimsadaki tanıtım fiyatından faydalansınlar çok uygun çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhenaz

General alın arkadaşlar süper uygun fiyatlar,aynı klima modele göre 1000 tl daha ucuz,

mesela 14000 btu fujitsu 3250 ama general 14000 2000 tl 12 taksit aralarında ısıtmada 5000 btu fark var ama beni o 5000 btu ilgilendirmez diyenler şu an iklimsadaki tanıtım fiyatından faydalansınlar çok uygun çünkü.

Dikkat Forumdaşlar bulaşmayın!!! e-bani-Gürcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

quote:

General alın arkadaşlar süper uygun fiyatlar,aynı klima modele göre 1000 tl daha ucuz,

Hocam kaç gündür takip ediyorum malum şahsı,yönetimede söyledim ama tınmıyorlar anlaşılan,yada neyi bekliyorlar gari
    Aynı nick lerle TF den anında şutlanıyor ama burada iş tutabiliyor ne hikmetse!

Çamdibi uçtu,Ferhanez duruyor,aynı nickler le TF de oluyor ama oradan anında uçuyor!!

Allah akıl fikir versin bu garibime,yaw Birol ver şuna istediği klimalarıda veriver sevabına ve sende zekatına say gari,böylece ciddi bir hayır işlemiş olursın sende

yaw yok böyle bir vaka dünyada,varsa şu var deyinde bilelim Beyler!!

Gerçi bu şahsıda doğrusu çok takdir ediyorum,ülen bu ne inat be

Abem sen tedavi ol ciddi hastasın+

Hadi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 6 Temmuz 2009; 15:31:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

quote:

Hocam kaç gündür takip ediyorum malum şahsı,yönetimede söyledim ama tınmıyorlar anlaşılan,yada neyi bekliyorlar gari
    Aynı nick lerle TF den anında şutlanıyor ama burada iş tutabiliyor ne hikmetse!

Çamdibi uçtu,Ferhanez duruyor,aynı nickler le TF de oluyor ama oradan anında uçuyor!!

Allah akıl fikir versin bu garibime,yaw Birol ver şuna istediği klimalarıda veriver sevabına ve sende zekatına say gari,böylece ciddi bir hayır işlemiş olursın sende

yaw yok böyle bir vaka dünyada,varsa şu var deyinde bilelim Beyler!!

Gerçi bu şahsıda doğrusu çok takdir ediyorum,ülen bu ne inat be
    Abem sen tedavi ol ciddi hastasın+

Hadi eyvallah

aman albani hocam gaza getirme bunu

• degerli arkadaslar, ben de ikinci el bir fujitsu almak istiyorum, yardimci olursaniz sevinirim. buldugum klimanin modelini katalogdan bbulamiyorum. modeli AOY 24 R. sanirim R22 gazli bir cihaz bu. 24000 BTU kapasiteli. salon 60 metrekare ve bunun iyi gelecegini düsünüyorum. öncelikle arkadaslar bu cihaz yaklasik ne zaman piyasadaydi, kac yasinda olabilir. buldugum fiyat 700 lira. bu fiyata alinabilir mi sizce. sogutma performansi nasil bir cihaz bu. lütfen bilgi rica ediyorum.
  • ben de aranıza katıldım....benimde artık bir Fujitsu ASYA09LC klimam var:)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.