Şimdi Ara

Fujitsu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asyb09ld arıyorum bulamıyorum. klimadakampanyada yı aradım ellerinde yok internet sitelerinde satışta analamadım bu işi.
  • Orijinalden alıntı: gtascioglu

Orjinalden alıntı: gtascioglu

Evet bende abkayın sitesindeki 09lgc olarak düzenleme yapılmış fiyat değiştirilmiş fakat halen değerlerle ilgili değişiklik yapılmamış,
    klima bakan arkadaşlar halen 8900 ve 12300 btu değerlerini görüp 3.60 kw makine aldıklarını sanıcaklar fakat hayal kırıklığına uğrucaklar..

09 lc için değerler
    soğutma 8900 btu 2.60 kw
    ısıtma 12300 btu 3.60 kw

09lgc için değerler
    soğutma 8500 btu 2.50 kw
    ısıtma 10900 btu 3.20 k w

asya 09 lgc

Sayın Cumhur Bey;
    Abkay ın sitesinde halen lc için olan değerler lgc ye yazılmış, düzeltmeniz ve vatandaşın yanıltılmaması ve zarara uğratılmaması için yukarıda 09 lgc için verilen değerlerde hatanın olduğunu söylemiştim.
    benim mesajımdan sonra siteye girdiğiniz ve forumu takip ettiğiniz açıktır.

Aşağıdaki soruları yanıtlarsanız sevinirim.
    1-09lgc iç ünite sağ yan tarafında yazan değerleri gördünüzmü?
    2-Gördüyseniz, halen abkayın sitesinde neden değerlerde değişiklik yapmıyorsunuz. Beklentiniz ve endişeniz nedir?

teşekkürler..

03 MART 2009 da sorduk ama o tarihte kuru gürültüye geldi kimse cevaplamadı halen milletin ağzı yanıyor bu seriden

• arkadaşlar selam. 40 m2lik dükkanım için fujitsuyu önerdiler . 18 lik inverter. model olarak şu yazıyor : asyb18l . biraz evvel okudum lcc lgc tartışması vardı. bu hangi sınıfa giriyor. broşürde lgc veya lcc bigi bir model yok. bir de ısıtması iyi galiba da soğutma olarak bu klimalar nasıldır ? hava debisi falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 19 Ağustos 2011; 17:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

arkadaşlar selam. 40 m2lik dükkanım için fujitsuyu önerdiler . 18 lik inverter. model olarak şu yazıyor : asyb18l . biraz evvel okudum lcc lgc tartışması vardı. bu hangi sınıfa giriyor. broşürde lgc veya lcc bigi bir model yok. bir de ısıtması iyi galiba da soğutma olarak bu klimalar nasıldır ? hava debisi falan ?

40 m2 ye 18 lik ha...Kesinlikle yetmez hele işyerine hiç olmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

arkadaşlar selam. 40 m2lik dükkanım için fujitsuyu önerdiler . 18 lik inverter. model olarak şu yazıyor : asyb18l . biraz evvel okudum lcc lgc tartışması vardı. bu hangi sınıfa giriyor. broşürde lgc veya lcc bigi bir model yok. bir de ısıtması iyi galiba da soğutma olarak bu klimalar nasıldır ? hava debisi falan ?

Onu satıcına sor açıkça şayet sicili bozuk LGC serisi ise geri göndereceğini söyle. Bir de resmi kataloglarından alacağın modeli bul ve teknik özelliklerini yaz.
  • sana kesinlikle lgc modelini gönderip yedirmeye çalışacaklar.
    lcc serileri yoktur. gidip kutunun üzerindeki bilgilere bakın dersen pardon doğru söylüyorsunuz diyecekler.
    türkiyedeki hiçbir firmada lcc serisi yok. ben çok araştırdım.
  • klimanın üzerine baktım ldc yazıyor. özellikle dikkatli baktım Ldc. yurt dışı sitelerini araştırdım. onlarda da ldc diye bir model yok atıyorum ,ltc, lbc gibi seriler var. Türkiye sitesinde bile doğru dürüst seri bilgisi yok.
  • sanırım ldc serisi plasma serileridir fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

sanırım ldc serisi plasma serileridir fena değil

• evet plazma da yazıyor klimada..
  • Plazma modeli de sorunlu diye hatırlıyorum ben. Geçen sene birisi alıp da rezil olmuştu klimanın soğutmaması yüzünden sanırım.
  • iyi akşamlar fujitsu asyg 12 lu modeli nasıl acaba almak istiyorum bitürlü karar veremedim.
  • Fujitsu almak risklidir bu devirde. Sadece üst segment Nocria serisini imkanı olan alabilir.
  • herkes KULLANIP, TECRÜBE ETTİĞİ konuda bilgi paylaşsın artık.Kulaktan dolma bilgilerle, sağdan soldan okuduklarıyla değil.Ali kardeş Fujitsu LGC seriden artık uzak duracaksın.Bütçen elveriyorsa üst modellere bakacaksın ama alt modellerinden uzak dur fujitsunun. eski LCC'ler harikaydı ki zaten kullanıyorum ASYA 14LCC, ama artık yeni seri LGCler FOS, uzak dur...

• Fujitsu artık şanına leke sürmüştür. Evvelki sene herkes Fujitsu'yu överken dahi bunu açıkça söylemiştim. Beni dinleyenler pişman olmadı, dinlemeyenler oldu.

Plazma modelleri de sorunludur, bilen biliyor ;)

Ama Nocria serisi prestij serisi olduğundan mükemmel sayılır ancak fiyatı da ona göre tabii ;)

Forumlarda bilgi aldığınız kişiyi iyi seçin. Internetin olumsuz tarafı bilenin de bilmeyenin de yazıyor olması. Bu sebeple yanlış tercihe sevk edilmeniz olasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 6 Eylül 2011; 20:11:43 >
  • herkese mrb .arkadaslar bu forumlara ve yazdıklarınıza cok kafa patlattım ve ısıtmada kullanabılcegım fujıtsunun sureklı uzerınde konusulan modelı asya 18 lcc klıma aldım sogutmada su an ıcın cok ıyı ama benım anlamadıgım bırsey var bu klıma da ısıtma btu 31000 lere nasıl ve hangı hava kosulunda cıkıyor.. bu konuda benı ve okuyanları bılgılendırırsenız sevınırım.
  • herkese mrb .arkadaslar bu forumlara ve yazdıklarınıza cok kafa patlattım ve ısıtmada kullanabılcegım fujıtsunun sureklı uzerınde konusulan modelı asya 18 lcc klıma aldım sogutmada su an ıcın cok ıyı ama benım anlamadıgım bırsey var bu klıma da ısıtma btu 31000 lere nasıl ve hangı hava kosulunda cıkıyor.. bu konuda benı ve okuyanları bılgılendırırsenız sevınırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dows11

herkese mrb .arkadaslar bu forumlara ve yazdıklarınıza cok kafa patlattım ve ısıtmada kullanabılcegım fujıtsunun sureklı uzerınde konusulan modelı asya 18 lcc klıma aldım sogutmada su an ıcın cok ıyı ama benım anlamadıgım bırsey var bu klıma da ısıtma btu 31000 lere nasıl ve hangı hava kosulunda cıkıyor.. bu konuda benı ve okuyanları bılgılendırırsenız sevınırım.

yok öyle birşey sen cihazın anlık değil sürekli verebileceği btu ya bak 31000 btu anlıktır sürekli değildir.
    hiç birşey ifade etmiyor bende var oradan biliyorum kafana takma öyle şeyleri sen nominal değerlere bak gerisi hikaye
  • cevap için tesekurler ama 31000 btu hıkayemı yanı?? salonum 33 m2 bu formu cok okudum ve kullanıcıların yorumlarına göre aldım ısıtmada daha cok kullanacagım sımdı sız oyle soyleyınce bıraz moralım bozulmadı degıl hanı satan arkadaslar ızmırden geldı ve salona baktılar ve bu cıhaz buraya fazla bıle gelır dedıler ama ben eger ısıtmada yetmeycekse bıraz daha farkını verıp 24 lcc almayı teklıf ettım ama yeter dedıler ve sunuda sormak ıstıyorum sogutmada 26 c ayarlıyorum ve cıkkısa surede calısma seklını dusuruyor ve cok sessız oluyor ama sureklı low modda yanılmıyorsam soguk ufluyor sıcak moda alınca 29 c ayarlıyorum 1.2 dakıka hızlı calısıyor ve bana gore ıyı bır sıcaklık verıyor ama sonra susuyor bunu yapmasının sebebı su an havaların sıcak olması ıle mı oluyor yoksa ben dıyelım kısın 26 c ayarladım ve ıcerıdekı 26 c nın sureklı sabıtlemesını yapacak sanırım yoksa ac kapamı olacak kullanıcı arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Orijinalden alıntı: dows11

herkese mrb .arkadaslar bu forumlara ve yazdıklarınıza cok kafa patlattım ve ısıtmada kullanabılcegım fujıtsunun sureklı uzerınde konusulan modelı asya 18 lcc klıma aldım sogutmada su an ıcın cok ıyı ama benım anlamadıgım bırsey var bu klıma da ısıtma btu 31000 lere nasıl ve hangı hava kosulunda cıkıyor.. bu konuda benı ve okuyanları bılgılendırırsenız sevınırım.

yok öyle birşey sen cihazın anlık değil sürekli verebileceği btu ya bak 31000 btu anlıktır sürekli değildir.
    hiç birşey ifade etmiyor bende var oradan biliyorum kafana takma öyle şeyleri sen nominal değerlere bak gerisi hikaye

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.