Şimdi Ara

Fujitsu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izler

sırf emin olmak için dün akbay grup müşteri hizmetlerini aradım telefona çıkan bayan fujithermanın birebir fujitsunun ürünü olduğunu fujitsu tehsislerinde üretildiğini hatta bununlada kalmayıp üretim tehsislerinde 2010-2011 sezonunda fujitsudan çok fujithermaya ağırlık verdiklerini falan filan pek anlamam teknik değerlerden bahsetti tabi söylediklerini samimi bulmadım telefonu kapattım ardında bayiyi arayıp klimaları getirmemelerini istedim sırf satmak için yapmadıkları şaklabanlık kalmadı oda ayrı bir mesele

peki üstatlar doğunun küçük bir ilindeyim daikin,sharp bulamadım mitsubishi dünyanın parası yerli markalarada pek güvenmiyorum ama demirdöküm yerlilerin en iyisi gibi geldi bana veya siz ne önerirsiniz?

aradığınız yerin abkay grup olduğuna emin olun derim çünkü distribütörlükten böyle bir bilgi hiç bi zaman çıkmamıştır. Çünkü fujitsu ve fujitherma ayrı markalardır. Fujitherma abkay grubun kendi markasıdır. Ve üretimini de çinde yaptırmaktadır. Fujıtsu ile bir ilişkisi yoktur. Tek ilişki abyaky grup çatısıdır. Kalite olarak da fujıtherma ıcın soyle soyleyeyım. Nasıl hala ınsanlar airfel, midea, arçelik, vestel, lg, contek, york vs. cihazları kullanıyorsa onlarla benzer aynı guvenılırlıkle fujıthermayı kullanabılır. Doğru ve gerçekçi bilgiler için lütfen abkay grubu arayın. VRF sistemler için VRF sistemler departmanını split için de split klıma sistemleri departmanını arayın ve bılgı alın.!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: manas35

Arkadaşım hiç endişelenme 28 m2 odayı rahat rahat ısıtırsın. Bende de ASYA09 var ve 17 m2 oturma odamı çok rahat ısıtıyor. Kışın 24 m2 lik salona taşıttırmayı düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Gyo35

arkadeşlar bende 14 asya fujitsu aldım 28 merte kerye ara kat salon ama sanki içime sinmedi küçükmü geldi diyorm içimden bu alanı izmirde kullanmak için kışın bu klima ısıtırmıki,bilgisi olanların yardımını bekliyorum ,almayabilirimde daha bügünü alayımmı

mrb sızın kullandıgınız fujıtsu asya 14 LCC mı?? LC .mi??
  • arkadaşlar LCC veya LCserilerinin zorda olsa bulunabildiği yazılıyor bir zamandır. ben önce kullanıcılardan ve hocalardan şunu öğrenmek istiyorum. LCC ve LC aynı klimamıdır. çünkü LCC yazıp girdikmi yabancı sitelere site açılınca LC olarak belirtiliyor değerlerine kadar. öncelikle bunu merak ettim herkeze selamlar.
    aslında konuyu açan gaysar arkadaşımız foruma girip bri aydınlatsa bizleri. çünkü konuyu LC olarak açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

arkadaşlar LCC veya LCserilerinin zorda olsa bulunabildiği yazılıyor bir zamandır. ben önce kullanıcılardan ve hocalardan şunu öğrenmek istiyorum. LCC ve LC aynı klimamıdır. çünkü LCC yazıp girdikmi yabancı sitelere site açılınca LC olarak belirtiliyor değerlerine kadar. öncelikle bunu merak ettim herkeze selamlar.
    aslında konuyu açan gaysar arkadaşımız foruma girip bri aydınlatsa bizleri. çünkü konuyu LC olarak açmış.

İnternet sitelerinde Hep LC YAZAR.Ancak cihazlar elinize geldiğinde ARA KOD dediğimiz L(G)C ya da L(C)C, L(E)C şeklinde gelir.Ama kataloglarda her zaman serisini belli eden LC geçer.Tabiki bu LCC değildir. Son seri ve son koda sahip olan L(G)C serisidir.Plasma serisi de L(D)C diye geçer aslında.Önünüze kutusu gelmeden LCC ya da LGC olduğunu anlayamazsınız.Ha bir de LCC ve LGC'nin iç ve dış üniteleritamamen farklı.Buradan da anlayabilirsiniz.Ancak bazı LCC elinde kalmış bayiler var sanırım ama BULMAKTA SORUN.Bulunsa hemen bir tane kapmak lazım, distribütör ne kadar YAŞ olursa olsun LCC ciddi sağlam ve rakipsiz bir makinedir(sınıfında).Umarım aydınlatıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt07 -- 1 Kasım 2011; 13:24:25 >

• fujitsu asyg12lu klimayı aldım. yaklaşık 20 gündür kullanıyorum şimdilik memnunum havalar iyice soğuduğunda da memnun kalcazmı bakalım. iyi akşamlar
  • son durum nedir daikin kullanıcısı olarak fujitsu dan uzakmı durayım
  • klima +5 derece de olsa 0 derece de olsa arada 3 dk kadar duruyor. ama çalıştığında üfleme ısısında değişiklik yok. fakat -10 derecelerde nasıl çalışır bilmem
  • dışarsı -3 derece. ağız sıcaklığı 52 derece santigrat. 3-4 saatte bir 5 dk kadar duruyor. ama dış ısıya bağlı değil sanırım. +5 dereceyken de duruyordu. üfleme ısısı düşmüyor.diğer klimaya kalsaydık donuyorduk şimdi. umarım böyle gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

dışarsı -3 derece. ağız sıcaklığı 52 derece santigrat. 3-4 saatte bir 5 dk kadar duruyor. ama dış ısıya bağlı değil sanırım. +5 dereceyken de duruyordu. üfleme ısısı düşmüyor.diğer klimaya kalsaydık donuyorduk şimdi. umarım böyle gider

ornapsen tercih ve yorumlarından dolayı teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

quote:

Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

arkadaşlar LCC veya LCserilerinin zorda olsa bulunabildiği yazılıyor bir zamandır. ben önce kullanıcılardan ve hocalardan şunu öğrenmek istiyorum. LCC ve LC aynı klimamıdır. çünkü LCC yazıp girdikmi yabancı sitelere site açılınca LC olarak belirtiliyor değerlerine kadar. öncelikle bunu merak ettim herkeze selamlar.

İnternet sitelerinde Hep LC YAZAR.Ancak cihazlar elinize geldiğinde ARA KOD dediğimiz L(G)C ya da L(C)C, L(E)C şeklinde gelir.Ama kataloglarda her zaman serisini belli eden LC geçer.Tabiki bu LCC değildir. Son seri ve son koda sahip olan L(G)C serisidir.Plasma serisi de L(D)C diye geçer aslında.Önünüze kutusu gelmeden LCC ya da LGC olduğunu anlayamazsınız.Ha bir de LCC ve LGC'nin iç ve dış üniteleritamamen farklı.Buradan da anlayabilirsiniz.Ancak bazı LCC elinde kalmış bayiler var sanırım ama BULMAKTA SORUN.Bulunsa hemen bir tane kapmak lazım, distribütör ne kadar YAŞ olursa olsun LCC ciddi sağlam ve rakipsiz bir makinedir(sınıfında).Umarım aydınlatıcı olmuştur.

Hocam dün akşam bayide inceleme fırsatım oldu.9-12 ve btu serilerinde LGC yazıyordu.18 ve 24 btu serilerinde LCC yazıyordu ..Bu dediğiniz LCC lermi acaba..?
    Dış ünitede ise LCL yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 28 Nisan 2012; 11:06:29 >

• Arkadaşlar fujitsu inverter klimam var. İçinden türkçe açıklama kılavuzu çıkmadı.. kumandada "AİR CLEAN" ve " COİL DRY" tuşları var bunlar ne zaman kullanılır ne yapar . Bir de Master control tuşunda "DRY" ve "auto" seçenekleri var bunlar ne işe yarar ne yapar ?
    son olarak , test run diye bir düğme var. buna kalem ile basılıyor bu ne işe yarıyor..
    kumanda da bu
    http://www.vashpult.ru/image/7242
  • fujıtsunun yenı serı ınce klımaları hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar ASYG 12 LU ???
  • quote:

Arkadaşlar fujitsu inverter klimam var. İçinden türkçe açıklama kılavuzu çıkmadı.. kumandada "AİR CLEAN" ve " COİL DRY" tuşları var bunlar ne zaman kullanılır ne yapar . Bir de Master control tuşunda "DRY" ve "auto" seçenekleri var bunlar ne işe yarar ne yapar ?
    son olarak , test run diye bir düğme var. buna kalem ile basılıyor bu ne işe yarıyor..
    kumanda da bu

Auto = otomatik çalışmaya kendi karar vermesi bence kullanmayın saçmalıyor klimalar.
    Dry = Nem alma
    Coil Dry = yazın klimayı buna basarak kapatın, klimanın içindeki nemi alarak klima kendisini kapatıyor, çokta faydası oluyor.
    Test Run = Klima ilk takıldığında bunun ile çalıştırılması gerekiyormuş.
    Air Clean = Bende bilmiyorum. İnternetde şöyle bir araştırınca hava temizleme yazıyor.

Aldığınız klima markasının ithalatçısını arayınız size mutlaka kullanma kulavuzunu göndersinler.

• Eğer önü göründüğü gibi düz ise ben beğenmedim neden mi ? Bir kaç bu tip klima kullandım dahalen biri sanayide bir arkadaşımızda var suzumi yazın serinletmede başarılı değil ama kışın ısıtmada harika, önü düz olunca ben tam hava geçirgenligi olduğunu sanmıyorum zaten bu tip klimaları kullananlar filtrelere baksınlar anlayacaklar.

Eğer ön paneli emura gibi kulanımda açılıyorsa iyidir, bu benim kendi görüşüm.
  • mrb evet emura gıbı acılıyor ama kullanan yok sanırım ??
  • bu lgc serisinin neyi kötü ben 1.5 yıldır kullanıyorum. kışın süper ısıtıyor. yazın buz gibi. bi açıklasanız. bizde bakalım. sorun ne bu klimada. sorusu olan arkadaslar varsa yanıtlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belen51

bu lgc serisinin neyi kötü ben 1.5 yıldır kullanıyorum. kışın süper ısıtıyor. yazın buz gibi. bi açıklasanız. bizde bakalım. sorun ne bu klimada. sorusu olan arkadaslar varsa yanıtlarım.

aynen katılıyorum bende belen51e. annemlere aldım bende bu lgc serisinden ısınmak için 2 kış geçti, gayet de güzel ısınıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Arkadaşlar fujitsu inverter klimam var. İçinden türkçe açıklama kılavuzu çıkmadı.. kumandada "AİR CLEAN" ve " COİL DRY" tuşları var bunlar ne zaman kullanılır ne yapar . Bir de Master control tuşunda "DRY" ve "auto" seçenekleri var bunlar ne işe yarar ne yapar ?
    kumanda da bu

Auto = otomatik çalışmaya kendi karar vermesi bence kullanmayın saçmalıyor klimalar.
    Dry = Nem alma
    Coil Dry = yazın klimayı buna basarak kapatın, klimanın içindeki nemi alarak klima kendisini kapatıyor, çokta faydası oluyor.
    Test Run = Klima ilk takıldığında bunun ile çalıştırılması gerekiyormuş.
    Air Clean = Bende bilmiyorum. İnternetde şöyle bir araştırınca hava temizleme yazıyor.

Aldığınız klima markasının ithalatçısını arayınız size mutlaka kullanma kulavuzunu göndersinler.

teşekkürler..

• Bende asy30ub modelini aldım bakalım görecez nasıl bir cihaz ama lgc -lcc modeli anlamadım ama kime sordumsa fujitsu klima dediler.
  • Merhabalar arkadaşlar 12 m2 balkonu pvc doğrama ile oda ile birleştirilmiş oturma odasına yaz kış kullanılacak yakıtı az fujitsu inverter klima tavsiyenizi bekliyorum.Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.