Şimdi Ara

Fujitsu siemens 1424 alanlar parmak kaldırsın... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
21.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ayrı bir program yüklemedim. Pilin üzerine sağ tıklayınca çıkan güç kontrolü menüsünden maksimum pil i seçtim sadece.
    Fan çalışmasıyla ilgili görüşleriniz nedir ? Fanın devreye girmesi otomatik olabilir mi yoksa sürekli çalışır mı ? Benim fan sanki çalışmıyor.
    Teşekkürler,
  • valla pc ye cok yükleniyosan sürekli açlışır. ben ilk aldığımda cok efedi davranıyodum pc me sonraki 6. gün bir başladım uğraşmaya o gün bugündür fan susmuyoo. daha acılırken başlıyoo çalışmaya. belki fan tluna basmıştım zırt pırt ayarı bozulmuştur. :)

ama makinalar cok iyi.
  • Fanın devreye girmesi tamamen otomatik.Eğer lavye nin üstündeki 3 kısayol tuşundan fan işarei olan aktifse ve ışıklardan ay işareti olan her zaman yanıyorsa bu fanı devreden çıkardın anlamına gelir ki bu durumda fan nerdeyse hiç devreye girmiyor. Bende onu dene ve bu tuşa bir aha basarak fanı devreye sok
    kharon arkadaşım Centrino_Hardware_Control_1.8.2_Setup ı google da arat karşına çıkan programı indir. Bu program çok güzel her zaman işlemcinin hzıznı, hdd nin sucaklığını ve ekran kartının hızlarını görüyorsun ama tek kötü yanı sıvcaklığı her zaman 75 derec göstermesi ki bu konuyu araştırdığımda bunun yanlış bir bilgi olduğunu öğrendim. Biz ne yazıkki işlemcini sıcaklığını öğrenemiyoruz
  • Touchpad kullanımında sıkıntı çekiyorum.
    çoğu durumda mouse imleci normal kullanılıyor. Fakat mouse imleci bazen gecikmeli takip ediyor veya bazen bi yerde takılıyor aynı işlemi tekrar yapmam gerekebiliyor.

Tray barda Synaptics Pointing Device işaretçi seçeneklerinden> haraket> işaretçi hızını biraz daha arttırdım.
    Buna rağmen touchpad kullanımında rahat değilim.

1424 te böyle bir sorun yaşayan oldu mu veya bununla ilgili ayar yapabileceğim bir bölüm varmı.
  • 1- Otomatik fan'ı tam anlayamadım, yani ilk açtığımda çalışmaması normal ancak oyun oynarsam büyük ihtimalle devreye girecek anlamına mı geliyor ?
    Fan ışığı yanmıyor (gece modunda değil.) bu arada.
    fan düğmesine basıp - kapatınca seste bir değişiklik olmuyor.

2- Lap Top ile birlikte orjinal windows cd si çıkmadı. Olması gerekiyormudu ? Lisans olmalıydı diye düşünüyorum.

Teşekkürler !
  • ya fujitsi gercekten cok ısınıo...plastik zati....onu alcagıma ben olsam datron 1.73 islemcili alırdım...949dolar artı kdv....datronun işlemcisi daha ii 512 mb ve 60 gb hem...o da 15.4'' ekran...tek eksigi dwdwr...o da nolcak 70dolar daha koyar eklettiririm...yani datron gercekten fs1424 den dah hesaplı ve ii....yanlışmı düşünüorumki...?
  • Otomatik derken onu demek istemiştim ama o düğmeye basınca fanın çalışmasını kesmesi yada sesini yavaşlatması lazım . Orjinal cd vermiyolar zaten ama verdikleri cd bir image den oluşuyor. Ama cd bin üzerinde fujitsu-siemens recovery cd rom yazması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: valhalax

Touchpad kullanımında sıkıntı çekiyorum.
    çoğu durumda mouse imleci normal kullanılıyor. Fakat mouse imleci bazen gecikmeli takip ediyor veya bazen bi yerde takılıyor aynı işlemi tekrar yapmam gerekebiliyor.

bu sorunu vatanbilgisayarda incelemiştim ve fs-1424lerin tamamında görmüştüm, hatta işlemcisinin ya da raminin yetersiz kaldığını düşündüm o an ve oyunları denemek istedim... oyunu açma hızı süperken, diğer oyunlarda bütün kastırmalarıma rağmen hiçbir takılma olmadığı halde, counter gibi bi oyunda ani hareketlerde fare hareketten yarım saniye sonra hareket ediyordu.. bunun işlemciyle bi alakası olmadığına eminim ama sorunun neyden kaynaklandığını da bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissue

ya fujitsi gercekten cok ısınıo...plastik zati....onu alcagıma ben olsam datron 1.73 islemcili alırdım...949dolar artı kdv....datronun işlemcisi daha ii 512 mb ve 60 gb hem...o da 15.4'' ekran...tek eksigi dwdwr...o da nolcak 70dolar daha koyar eklettiririm...yani datron gercekten fs1424 den dah hesaplı ve ii....yanlışmı düşünüorumki...?

9700 Ekran kartı Bu notebookun en büyük artılarından biri anı zmanda dvd-rw double layer olması bu özellikler varmı o cihazda??
  • bugün itibari ile bende Fs 1424 sahibi oldum Teknosadan aldım HAyırlı uğurlu olsun bana
  • Çanta için link veriyorum...

VANGUARD VGA-3084A ALÜMİNYUM NOTEBOOK ÇANTASI

Bu çantadan 6 çeşit var sanırım hepsinin boyutları farklı, bu en büyüğünün bir altı...

Alacaksanız eğer bu modeli alın çünkü cuk oturuyor, nootbook yanına adaptor ve mouse....

Biraz pahalı bir çanta ama size şunu söliyim o paranın hakkını veriyor, kalitesi 50 metre uzaktan belli oluyor.....

Mükemmel bir tasarımı var

Mavi bilgisayarda daha ucuz ama ürün stoklarda yok....
    Onun linkini gönderdim ki iç tasarım resmini görün diye çantanın....
    Hepsi buradada o resim yok :)

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=143&s=b37Ap7Rw31xCfOo9Wou73wQnY2mQun

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=997&productid=bs15008

• quote:

Orjinalden alıntı: byesiler

bugün itibari ile bende Fs 1424 sahibi oldum Teknosadan aldım HAyırlı uğurlu olsun bana

Hayırlı olsun gülegüle kullan NE kadar verdin ?
  • 1780 YTL'ye aldım Antalyadayım sonuncusunu ben aldım ilginç olan antalyadali diğer teknosada aynı makine 1700 dolar gibi bir fiyatla satılıyor bir kaç çeşiti daha mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byesiler -- 4 Ağustos 2005, 10:02:30 >
  • ARkadaşlar benim laptop fişten çekili iken köşesideki 3 tane ışık çok hafif derecede yanıp sönüyor sürekli.sizce neden oluyo bu.aynı sorunla karşılaşan var mı.Pil 100 de 100 dolu.pili çıkartınca sönüyolar.fakat tekrar takınca yanmaya başlıyolar.Anlamadım neden böyle oluyo.Bilen var mı.KHARON sende öle bişe oldumu
  • daha yeniyim ama wireless çalışıyor olmasın
  • Yok abi.alet tamamen kapalı.açık deil.bu sabah yapıodu öle bırakmak zorunda kaldım .anlamadım.böle hızlı ve küçük aralıklarla hafif hafif yanıp sönüyo durmadan.Pili bile çıkardım.ama takınca tekrar yapmaya başladı.Anlamadım nie eböle.Bi fikri olan var mı başka ?
  • 17-northernlight
    18-byesiler
    19-valhalax

yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun.

---(muhtesem kadronun tam listesi ilk mesajımda)----
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissue

ya fujitsi gercekten cok ısınıo...plastik zati....onu alcagıma ben olsam datron 1.73 islemcili alırdım...949dolar artı kdv....datronun işlemcisi daha ii 512 mb ve 60 gb hem...o da 15.4'' ekran...tek eksigi dwdwr...o da nolcak 70dolar daha koyar eklettiririm...yani datron gercekten fs1424 den dah hesaplı ve ii....yanlışmı düşünüorumki...?

hocam alan almış zaten...
    alacak arkadaşlara bilsinler ki
    fiyat / performans olarak (datrondan kotu olmakla birlikte) hala iyi...

ha datron alınır mı neden alayım ki? uzakdoğu üretimler bunlar .. bozulunca garantisi biziz abi yaklaşımları ile daha fazla karşılaşma riskiniz var.

bu japon destekli alman üretimi canavarda ise en güzel tarafı markası ve destegi..
    datroncular 4440372 yi arayın . keşke diceksiniz bizimde boyle destegimiz olsa arkamızda.

hem datronu da inceledik zamanında eğreti duruyor kasası klavye emanet...
    bu da plastik ama oyle degil.

ben pişman olmadım
    olanı görmedim.
    bugun alsam aynısını alırım.

bu topicte artık keşke bunu alsaydık ya da bu daha iyiymiş demek yerine artık
    deneyimleri sorunları çözümleri paylaşalım....

• quote:

Orjinalden alıntı: ICARUS

Yok abi.alet tamamen kapalı.açık deil.bu sabah yapıodu öle bırakmak zorunda kaldım .anlamadım.böle hızlı ve küçük aralıklarla hafif hafif yanıp sönüyo durmadan.Pili bile çıkardım.ama takınca tekrar yapmaya başladı.Anlamadım nie eböle.Bi fikri olan var mı başka ?

ICARUS hicbir bilgim yok abi..

hic durmadan 4440372 yi ara..
    kesin çözeceklerdir..

sonucu belirtirsen bize de ışık tutar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

quote:

Orjinalden alıntı: valhalax

Touchpad kullanımında sıkıntı çekiyorum.

bu sorunu vatanbilgisayarda incelemiştim ve fs-1424lerin tamamında görmüştüm, hatta işlemcisinin ya da raminin yetersiz kaldığını düşündüm o an ve oyunları denemek istedim... oyunu açma hızı süperken, diğer oyunlarda bütün kastırmalarıma rağmen hiçbir takılma olmadığı halde, counter gibi bi oyunda ani hareketlerde fare hareketten yarım saniye sonra hareket ediyordu.. bunun işlemciyle bi alakası olmadığına eminim ama sorunun neyden kaynaklandığını da bilmiyorum.

ben de touchpadin hastasıyım.
    hicbir yamugunu gormediğim gibi
    bir ton ince ayar ile nette dolaşırken müthis keyif veriyor...

synaptics pointing device dan tüm ayarları dikkatlice okuyup yapın. insallah düzelir...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.