Şimdi Ara

Fujitsu siemens 1424 alanlar parmak kaldırsın... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
21.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya tam şeridin gectiği kısım sizdede delik mi. güvenlik şeridinin gectiği kısım coapcoapcoap yazan yerde ortada dairesel bir delik var ve enuine yazısı okunuyorda. sizdede öylemi. bende öylede bende erimiş heralde dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cempatik -- 26 Temmuz 2005, 19:05:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byesiler

yaw seniki masaüstü pc olmuş artık evrim geçirmiş

kucağıma alıp oda oda dolashıyorum falla pek masaüstülüğü yok yani :P genelde hep kucak üstünde.
  • @cempatik

geniue şeridinin geçtiği yerde altta bir vida var galiba. elimle dokununda oyle bir hisse kapıldım. bunun haricinde herhangi bir yerde bir deformasyon yok. ayrıca orda bu kadar ısınan herhangi bir parçada yok bidiğim kadarıyla. belki sizinki başka bir nedenden dolayı delinmish olabilir.
  • http://www.microsoft.com/resources/howtotell/tr/windows/quiz_coa.mspx?quizType=oem&compareButton=%26%23350%3Bimdi+Kar%26%23351%3B%26%23305%3Bla%26%23351%3Bt%26%23305%3Br

suicider bu link geldi şimdi elime. oradada yazıyor. bir açıklık var diye. acaba onumu kasdediyorlar bilmiyorum. delik derken bende açıklığı kasdediyorum.
    sizinkinde yoksa sizde sorun var demektir :) :)

• ben sizinki gerçekten delinmeye bashladı olarak anladım =) yoksa sayfada gösterilen aynı açıklık bendede var. ama tam o noktaya gelen altta bir boshluk var gibime geldi elimle biraz yoklayınca.
  • yaaa tam bi mağmalıkk hissettim kendimi. ya o kısım sanki erimiş gibi duruyorya bende heralde aşırı ısındığı için erimeye başladı kağıt dedim :)

artı çok şekilsiz bir daire şeklinde oluşu beni böyle düşündürdü. bunu microsoft yapmış olsa düzgün bir daire olur dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cempatik -- 26 Temmuz 2005, 19:32:57 >
  • aman hocam tek derdin o olsun valla =) alette bashka sorun olmasında microsoft çıkartması o kadar dert deil bence =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cempatik

arkadaşlar sizin bilgisayarlarda bu xp logosunun (product key'in) oldugu kagıt nereye yapıştırılmış durumda. benimki eriyorda. acaba yanlış yeremi yapıştırdılar die merak ettim

Erime değil, kendinden öyle. Merak etmeyin.
  • teşekkür ederimm musti. gönlüm ferahladı :) suicider bende öyle bişi yok deyince beynimden kaynar sular dökülmüştü :) neyse şeytan kulağına kurşun makina taş gibi. bide fan arada sussa daha iyi olacak ama yinede iyi makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cempatik -- 26 Temmuz 2005, 20:17:12 >
  • Ya abiler iyi makineleri almışsınız, hayırlı olsun ama b...nu çıkardınız artık, amma mıncıklıonuz. Nerelerini konuşmaya başladınız , makinanın arkasındaki deliğe kadar indiniz. En sonunda bozacacaksınız vallaha benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newone -- 26 Temmuz 2005, 20:40:16 >
  • kardeş sence makina aşırı ısınıyorda kasasına yapışmış olan microsofot etiketini eritiyorsa bu ıncık gıncıkmıdır. :) lemmm patlar bee patlarr.. ondan şeyettik bizz :):):)
  • Tamam tamam kızma, haklısın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicider

quote:

Orjinalden alıntı: cempatik

arkadaşlar sizin bilgisayarlarda bu xp logosunun (product key'in) oldugu kagıt nereye yapıştırılmış durumda. benimki eriyorda. acaba yanlış yeremi yapıştırdılar die merak ettim

card reader hemen 1 santimetre kadar gerisine yapıshtırılmısh durumda. ve herhangi bir erime durumu yok. alet günde 16 saat kesin açık ve çoğu zaman işlemci kullanımı %100 civarında.

benim de aynı yerde etiket.

@suicider sen aletin hakkını veriyormussun hakketen ..benimki gnde 3-4 saat açık cpu kullanumu max 30-40%

powera basınca kronometre tutarmısınız rica etsem ..benimki biraz geç açılıyor gibi...

• etiketi sökmesinler diye o kısmı eritip kasaya yapıştırıyolar.
    etiketi kaldırmaya çalışırsan parçalanır.
  • arkadaşlar bilgisayarım tam oalarak şuanda 27.07.2005 22.30 itibariyle 72 saattir açıktı. makinadan açıklamalar: fanın sürekli çalışmasına rağmen makinada bir kasılma söz konusu değil.
    makiana söylenenlere göre o kadarda çok ısınmıyor. (birkaç arkadaşım ısınıyor diyoduda)

amaaannnnnn ne söylenir iştee. tık yok makinada iyi seçim yapmışız. :):):)

tahtaya vurun ( şeytan kulağına kurşun vs.. vs..)
  • arkadaşım bilgisayarının usb lerine bişiler takılıysa pc nin açılması baya gecikiyor. bende usb adsl modem, optik mouse ve webcam takılıyken açılması biraz daha geçikiyor.
  • bende katıldım bu 1424 alanlar arasına,
    yalnız fazla ısınıyor gibi geldi banada çünkü el yakacak dereceye geliyor ısı, ben diyorum altına 2 tane fan lı bi şey yapsam bunun daha mı iyi olur acaba
    yazın açarım fanları,

Bunun dışında makine süper, en ufak bir kasılma yok, yalnız çanta vermemesi kötü, zarara soktu bizi boşu boşuna

VANGUARD VGA-3084A ALÜMİNYUM NOTEBOOK ÇANTASI
    bu çanta bence bu notebook için biçilmiş kaftan pahalı ama bir kere alırsınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AriStiD

VANGUARD VGA-3084A ALÜMİNYUM NOTEBOOK ÇANTASI
    bu çanta bence bu notebook için biçilmiş kaftan pahalı ama bir kere alırsınız...

bakabileceğimiz bir sayfa varmı? link verebilirmisin? birde nerden kaça aldın öğrenebilirmiyim çantayı?
  • Arkadaslar bende yeni katıldım aranıza ...Isınma diyorsunuz ama siz amd notebook kullanmamıssınız sanırım....Daha onceki notebook umun fan sesi, hic durmadıgından ,diger odada uyuyan cocuklarımı uyandırıyordu. Yani eskiliginden degil 6 ay once almıstım.Ama fs 1424 cok farklı birde 512 mb ram ilave ettim.... Degmeyim keyfime..Saglıcakla kalın.
    Saygılarımla
  • 15-aristid
    16-amazon

hayırlı olsun sayımız artıyor

dernek mi kursak???
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.