arkadaşlar 1424 deki ram'ler pc2700 değil mi? yani 333 mhz?
buna ddr 400 ram takarsak sorun olmaz değil mi? yani güzelim ddr 400 lerin max ddr 333 hızında çalışacak olmasının dışında, bir uyum problemi vs ?
selam arkadaşlar açıkçası bukadar insanı bi üründen dolayı memnun görünce insanında canı çekiyo.bende istedim şimdi ama en uygun fiyat nerde var?alan arkadaşlar bi söylese.
sezat sanırım piyasada fazla kalmadı mı nedir? fiyat arttı ... pcepo da yok mesela
ben peşin 1025 usd ye aldım. 55 dolar 512 kingston ram 39 ytl snopy çanta .. mis gibi oldu ...
bu arada arkadaşlar google da "fujitsu siemens,1424" yazın aratın uluslarası aramada bile ilk 2 sırada bizim topicler çıkıyor emeği geçenlere teşekkürler
Arkadaşlar bu UNDERVOLTING olayını verdiği adresten okuyan ve deneyn varmı. Eğer yaptıysanız deneyimerimizi paylaşalım. Bu olay kesinlikle overcock gibi makineye zarara veren bir şey değil.
quote:
Orjinalden alıntı: discrepancy
Arkadaşlar bu UNDERVOLTING olayını verdiği adresten okuyan ve deneyn varmı. Eğer yaptıysanız deneyimerimizi paylaşalım. Bu olay kesinlikle overcock gibi makineye zarara veren bir şey değil.
discrepancy ben baya bi inceledim ama denemeye tırstım cpu woltajı falAn ..Keşke el Atmışken açıklmalı dökümAn niteliğinde bişey yazsaydın . Yani yanlış anlşılmasın kendim için deil walla ingilizcem iyidir.Fakat Malum olay çok anladığımız bi olay değil voltajlarla falan oynuyosun çünkü.. cihazda yeni hesabı herkez eminim max özen gösteriyodur.ama ÖNEMLİ bi konu mutlaka el atmak lazım:)
Haklısın ama bu olay overclock kadar riskli değil. Sonuçte şlemciyi daha az voltajla çalıştırmak onu hiçbir zaman yanmasına veya fazla ısnımasına yol açmaz. Ayrıca voltaj kısa bşir test ediliyo centrino conrtol s,center tarafıondan ve işltmciyi çalıştırmaya yetmesse yükseltiliyo Bunun işlemci için bir zararı yok
kharon hakikaten öyle ya. piyasada ne msi m510 var ne de fs 1424 .
quote:
Orjinalden alıntı: kharon
sezat sanırım piyasada fazla kalmadı mı nedir? fiyat arttı ... pcepo da yok mesela
ben peşin 1025 usd ye aldım. 55 dolar 512 kingston ram 39 ytl snopy çanta .. mis gibi oldu ...
bu arada arkadaşlar google da "fujitsu siemens,1424" yazın aratın uluslarası aramada bile ilk 2 sırada bizim topicler çıkıyor emeği geçenlere teşekkürler
arkdslar bnde eer laptop alırsam fs 1424 almayı dusunuyorum. ama bnim için oyunlarda çok onemlı pil 3 saat benim için ii .merak ettım aranızda san andreas oynayan varmı nası ,takılıyormu .bnim masaustumde fx5200 var ondan daha ii olcak galiba ???
quote:
Orjinalden alıntı: kharon
Arkadağım ben Antalyada sordum 1900 lira diyorlar bu alete vatanda halen varmı biginiz varmı oraya gidip alayım bu kadar fark varken sen fiyatlara Kdv eklenmemiş galiba yoksa benmi yanlış anladım
pcdepoya netten sipariş versem bir sorun çıkarmı
sorun yaşayanı duymadım ama ıcın rahat etsın ıstıyorsan pcdepo.com dan urun alanlar dıye bır topıc aç
quote:
Orjinalden alıntı: byesiler
pcdepoya netten sipariş versem bir sorun çıkarmı
PCDepo'da fiyatı 1085$+KDV ama $'ı 1.389'dan hesaplamış. Piyasa da dolar 1.350 - 1.355 gibi birşey halbuki. Gerçek fiyat 1115$+KDV gibi birşey oluyor ?
ee nakıtte ındırımde yapıyorlar zaten fıyat dagada asagı gelıyor
quote:
Orjinalden alıntı: discrepancy
pil süresi olarak test etmedim daha ama shu anda 6x çarpanında 0.908v de kullanıyorum. ve ısınma biraz dushmush durumda. herhangi bir stabilite sorunuylada karshılashmadım daha. 3 saattir netteyim ve aradada 2d tabanlı olsa bile oyun oynuyorum. herhangi bir takılma yada kitlenme sorunu yok. birazdanda prime 95 te torture test e sokucam.
arkadaşlar sizin bilgisayarlarda bu xp logosunun (product key'in) oldugu kagıt nereye yapıştırılmış durumda. benimki eriyorda. acaba yanlış yeremi yapıştırdılar die merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: cempatik
arkadaşlar sizin bilgisayarlarda bu xp logosunun (product key'in) oldugu kagıt nereye yapıştırılmış durumda. benimki eriyorda. acaba yanlış yeremi yapıştırdılar die merak ettim
card reader hemen 1 santimetre kadar gerisine yapıshtırılmısh durumda. ve herhangi bir erime durumu yok. alet günde 16 saat kesin açık ve çoğu zaman işlemci kullanımı %100 civarında.