Şimdi Ara

Fujitsu siemens 1424 alanlar parmak kaldırsın... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
21.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • led olayı daha önce dikkatimi çekmemişti ama dün gece baktığımda aynı olayın bendede olduğunu gördüm. ben şikayetlerin sayısını 2 kişiden daha fazla olarak gördüm yada öyle zannettim onun için sorun yapılacak bir shey deil ihtiyacı duydum.

pil ömrü olarak makinede sürekli wifi açık ve mp3 ile birlikte nette gezinme esnasında pil yaklashık 3.5 saat kadar gidiyor bende. ama centrino control centerdan işlemciyi 600mhz ye kitleyip işlemci çalıshma voltajınıda biraz aşağıya çektim ben. bunun etkisi oldu.

3dmark puanları ise sürücüye ve windowsun durumuna göre deişiyor. ben aldığımdan beri windowsun canını çıkardım ve arkada sürekli bir sürü program çalıshıyor ve kendi driverını kullanıyorum. discrepancy farklı bir driver kullandıysa ve temiz bir windowsta aldıysa bu puanları bu kadar fark olabiliyor. ama genel olarak 3d performansı beni tatmin ediyor.

• Arkadaşlar ben CD yazarken 56X lik cd yi max 10 X le yazdı.Bizm DVD WR hangi hızlarda yazıyo.Bi de bende HL DT ST flm yazıyo nero da.Bu LG nin kodu deilmi.Philips demişti biri sanki bizm DVD WR lara???
  • arkadaşım m1424 ü bilmiyorum ama m1425 lerde aynı isimli hitachi var. nec olması gerekirken. çünkü aynı laptopun almanyadan alınmışı nec.
  • @suicider
    LED olayı sende de varsa genel sayılabilecek bir durum olarak kabul edebilirim.

Ben dinamik pil yöntetimini seçmiştim. CHC ile dediğin ayarları kullanarak bir bakalım pil durumuna. Bakalım sonuç ne olacak.
  • bu genel bi sorun:(
  • Evet bu sorun genel sorun ben baya bir araştırdım 1424 alan arkadaşların hepsinde aynı olay var....Ben dahil :)
  • alan herkeste olduğuna göre bu üç ledin yanıp sönmesi sorun deil aletin karakteristiğidir.

dvd rw bende nec 6500a
    özellikleride 8x dvd r; 4x dvd rw; 24x cd r; 16x cd rw
    aletin yazma özellikleri bu ve benide gayet memnun ediyor.
  • Sistem özelliklerinden bakınca çalışma hızı 592 Mhz yazıyor. Hiçbir kontrol programı kullanmıyorum default değer yani. Bu değer sabitmidir. Bus hızıyla bir ilgisi varmıdır ? Sizlerde kaç yazıyor. . .
    Teşekkürler . . .
  • Bende de öle yazıyo.Fan tuşuna da basılı flm deilken üstelik.Bu normalmidir?neden böle gösterio??

Bi de DVD WR herkeste farklı marka anlaşılan.Nasıl bişe olduysa öle artık..Benimki cd sine göre kendi max yazma hızı belirliyo.56X lik CD ye 10X yazdı maximum
  • eğer ekstra bir program yüklemediyseniz işlemci çalışma hızı işlemci yüküne göre deişiklik gösterir. 600 - 800 - 1200 - 1600 mhz hızlarından bir tanesini o anki işlemci yüküne göre ayarlar.
  • Hmm..o zaman desktoptayken default olarak 600 MHZ e ayarlıo kendi....Oyunlarda performans kaybı olmuyo zaten..Ama cd yi 10 x te yazdı maximum.O raatsız etti beni.Üstelik cd de hyundai markaydı.Sizde de cd sine göre yazma hızı veriyomu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICARUS -- 10 Ağustos 2005, 13:49:29 >
  • cd yazmayı denemedim ama dvd ye göre hız kitliyebiliyor. desktopta kullandığım pioneer writer ile 12x rahat yazdığım 8x dvd lere max 6x yazabiliyorum. bu tamamen firmware ile alakalı bir olay.
  • E peki nsı halledicez bunu firmware update bana ehlikeli gelio.Ama bi cd yede 10 X şle yazmak sıkıo beni .(
  • kullandığın bosh medyayı deiştirceksin hız sorunundna kurtulmak için. birde official firmware i olduktan sonra firmware güncellemenin sakıncası yok.
  • Hmm.öle de ama bizm makinelerde aynı modellerde bile farklı marka kullanmışlar bu dvd yazıcıyı.hangisinin bizmki için olduğunu nerden anlicas ki.Ayni dediğim gibi aynı model makinede bile farklı yazıcılar çıkıyo ?
  • writer ı lg olanları bilmiyorum ama nec için firmware i nec in kendi sayfasında bulmushtum. ama kutudan çıktığı haliyle en yeni firmware yüklüydü onun için 1 ay kadarsonra tekrar bakmaya karar verdim. firmware i aletin tam model numarasını google da aratarak bulabilirsin ayrıca. sadece modifiyeli firmware olmamasına dikkat et az da olsa sorun çıkarma ihtimalleri var çünkü.
  • arkadaşlar bizim 1424 leerin işlemcisi centrino değilmi everest programında dothan olarak gösteriyo .Muhtemelen yanılıuodur everest işallah yanılmaz
    board 915 mi?855mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgulmaster -- 10 Ağustos 2005, 16:41:53 >
  • Dothan bizm centrino işlemcilerin kod adı gibi düşüneblirsin.YEni çipsetli olanlara ise sonoma diyolar mesela ancak onlarda sonuçta centrino makineler.Yani işte şu wi fi düşük güç tüketimi flm bileşeni
  • Board modelline(Chipset)ine baktım ama bulamadım .boardın modelini bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgulmaster -- 10 Ağustos 2005, 16:46:45 >
  • yanılmıyosam 855 çipsetliydi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.