Şimdi Ara

Fujitsu siemens 1424 alanlar parmak kaldırsın... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
21.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: nazgulmaster

arkadaşlar bizim 1424 leerin işlemcisi centrino değilmi everest programında dothan olarak gösteriyo .Muhtemelen yanılıuodur everest işallah yanılmaz
    board 915 mi?855mi

centrino intelin işlemci, board ve wifi karttan oluşan platforma verdiği isimdir. ilk çıkanlarda banias işlemci bulunurken daha sonra çıkanlarda dothan en son çıkanlarda ise somona işlemcisi bulunmaktadır.

fs1424 te anakart çipseti 855pm oluyor.
  • BilgiAlanı Değer
    Optik Sürücü _NEC DVD+-RW ND-6500A (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:8x, CD:24x/16x/24x DVD+RW/DVD-RW)

benimki nec hocam ayrıntılı bilgi için de:

http://www.de.nec.de./productdetail.php?id=1214

sizinki de bundandır herhal
  • kharon çok şanslısın. nereden aldın bu laptopu?
  • ben bimexten aldım.sende al
  • bende m 1425 var. süper bişi yaw
  • BEncede 1425 çok güsel.Ama ben ekran kartı farkı var sadece die düşündüm ve 9700SE yeter fazla para vermiyeyim ekran kartına dedim.yaNi ben bi ekran kartı için 300 dolar fazla vermek istemedim.Ancak 1425 gerçekten canavar bişi.Hayırlı olsun
  • hocam ben pcdepo dan aldım
    ama tamamen şans..

bu arada pil takılı iken ve kapalı iken ışıklar yanıp sönmüyor . bende o "sorun" yok yani..
  • @kharon

Bizde ışık problemi var ayrıca benim DVD-RW da HL kodlu. Gerçi daha DVD yazmadım ama PC de kullanıdığım Philipsten gayet memnunum.

Aynı makinayı almamıza rağmen en şanslı seçim seninmiş tekrar kutlarım.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ICARUS

ARkadaşlar benim laptop fişten çekili iken köşesideki 3 tane ışık çok hafif derecede yanıp sönüyor sürekli.sizce neden oluyo bu.aynı sorunla karşılaşan var mı.Pil 100 de 100 dolu.pili çıkartınca sönüyolar.fakat tekrar takınca yanmaya başlıyolar.Anlamadım neden böyle oluyo.Bilen var mı.KHARON sende öle bişe oldumu

al bendende o kadar icarus
    aynısını bendede yapıyor.
    yani sol alt köşe sağdaki 3 ışık değilmi?

napcaz hocalar bu işi
  • kapağı çizik bir notebook isteyen varsa

ışıık problemsiz
    nec optik okuyuculu
    olanı değişelim sizinle

aman ha aman
    kapağa gri yere dikkat !!
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kharon

kapağı çizik bir notebook isteyen varsa

ışıık problemsiz
    nec optik okuyuculu
    olanı değişelim sizinle

aman ha aman
    kapağa gri yere dikkat !!

güzel kardeşim yorma kafanı kapaktaki çiziğe bence aletin fonksiyon ve görüntüsü zarar görmediyse hiç üzülme

imaj hiç birşeydir en nihayetinde.....
  • yaw benim DVD-Rw de neck Daha mı iyi bu neck lg den?
  • arkadaşlar yeni ufuklara açılalım

bizim aletlerde tv nasıl seyredeceğiz.
    tv kartları var ama satılanlar analog dijital leri yolda geliyormu. beklesekmi acaba?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kharon

BilgiAlanı Değer
    Optik Sürücü _NEC DVD+-RW ND-6500A (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:8x, CD:24x/16x/24x DVD+RW/DVD-RW)

benimki nec hocam ayrıntılı bilgi için de:

http://www.de.nec.de./productdetail.php?id=1214

sizinki de bundandır herhal

nerde yazıyor lg mi nec mi olduğu likteki fotodaki gibi benimkinde dış kısımda dvd filan yazmıyor. simsiyah yani
  • Nero ile cd kopylarken gördüm
  • bende HL DT ST yazıyor

nec filan yazmıyor
  • @excalibur07
    HL DT ST LG lerin kullandığı kod. Bu durumda senin DVD de LG ve NEC LG den daha iyi.

ısılar gösterdiğinden bahsedilmişti. CHC işlemci ısısı hakkında doğru bilgi vermiyor ve diğer programlar tam doğru bilgi vermiyorlar. Forumda hangi başlık altında olduğunu hatırlayamadığım bir yerde Sistem Info programları ve BIOS farklı
  • excalibur hocam
    benim optik okuyucunun da sağında solunda bişey yazmıyor (neden ki)

ben everest programından aldım bu bilgiyi...

tv out deneyen var mı asıl ?
    deneyimleri paylaşalım cemaat.
    herkes sustu yaw.
  • KHARON ben denedim s video çıkışını kardeşim.
    çok küsel çalışıo walla.Film flm da izledim.güsel takılma flm yok.Renkler de canlı canlı.Çok ii çalışıo..

denediğim televizyon SONY 72 ekran dı.Kendiliğinden zaten s video girişi vardı televizyonun ben ordan dendim.
    Scart ile bağlarsanız kalitesi nasıl lur bilemem.Ama bi farkı olmaz bence.

bi den ben bugün ram alıcam alete..ancak 256 mı yoksa 512 mi alsam karar veremedim.Eğer fazla farkı olmassa 256 ram alıcam 512 ram yerine.Sizce ne yapaym??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICARUS -- 12 Ağustos 2005, 15:26:07 >
  • 256 takarsan tüm slotların dolar ve bundan sonraki aşamada 1GB yükseltmen için iki ramini de elden çıkarman gerekir. 512 alırsan yine slotların dolar ama 1GB için sadece bir 256 yı çıkartıp diğer 512 yi kullanabilirsin.

Ben kadıköyde bir iki yere fiyat sordum 512 Kingston DDR333 lerin fiyatları artmış herhalde bana 60+KDV üzerinde fiyat verdiler. 256 lar ise 25-30+kdv civarında diye hatırlıyorum.
    Kingston yerine başka marka bakarsan fiyatlar daha ucuzlayabilir V-DATA isminde 512 bir ram de 10-15$ fark oluşuyordu. Bu marka için iyi bir iki şey duydum ama VDATA kullanmadım, o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim seni.

Bende 512 almayı düşünüyorum alırsan nerden, kaça aldın ve perfonmans artışı konusunda beni de bilgilendirirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.