Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanırım Amilo V2045 için gösterebilirsiniz. Ben davamın temelini o dönem sattıkları bu üründe SATA disk olduğunu kataloglarında ve tanıtımlarına belirtmedikleri ve profesyonel olmayan kişilerin işletim sistemi kuramayacağı yönünde oluşturdum. Ayrıca ısınma, klavyede tuş atlama sorunlarını ilave ettim. Öncelikle tüketici hakem heyetine başvurdum buradan çıkan karar iadeydi fakat teknosa uygulamadı. Sonra mahkeme süreci başladı. Bilirkişi diskin sata olduğunun belirtilmesi gerektiğini, tuş atlama problemi olduğunu yazmış. sonuçta şahit ifadeleri ile birlikte iade kararı çıktı. Şimdi bu konuda başka bir arkadaşımın açtığı dava var ben onda şahit olarak dinlendim. eğer ondada iade kararı çıkarsa belki savcılığa başvurup toplatma davası için suç duyurusunda bulunabilirim.
  • beyler

fs yeni bir model çıkarmış

aslında üzerinde fs yazmasa alınacak makina ama bir bakıverin

özellikle ekran kartı go7600 ve 2500 ytl

amilio 1556
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24386
  • yanlış yere yazmışsın arkadaşım. bu forum u okuyanlar kolay kolay fujitsuya yaklaşmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: baltazar11

beyler

fs yeni bir model çıkarmış

aslında üzerinde fs yazmasa alınacak makina ama bir bakıverin

özellikle ekran kartı go7600 ve 2500 ytl

amilio 1556
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24386
  • 1.5 yıldır2045 kullanıyorum ilk çıktığında fiyat performan olarak yanına yaklaşılmadığı için bu modele karar verdim. teknosa dan alan biriyim ve tam cihazı alacakken çalışan cihazın işlemci fanından ses gelmeye başladı ve cihazı o gün değiştirdi teknosa sağolsun dükkanda yapılabilecek her tür kontrolü yaptım işe geldim windows yükledim wifi yi deniyim dedim makina çakıldı. bütün gece uraştım wifi açtığın anda gidiyor. daha notebook 10 saat lik bile değil ve 2 cisinde de sorun çıktı

verdik teknosaya değişim dedim yok servise gönderecez. 1 saat şube müdürü ile tartıştım sonunda kullanamadığım notebook için servisin keyfini 14 gün bekledim değişime karar verdiler. teknosada şuan kullandığım cihazı ibreti alem olsun diye bütün müşterilerinin önünde 45 dakik denedim film seyrettim wireless denedim. şube müdürü ile baya atışmıştık

neyse burada yazılanları okuyunca hepimize geçmiş olsun diyorum. sonuç şuan cihazımda 1.5 senede hiçbir sorun yaşamadım. performans olarak şuan güncel oyunları oynuyorum. fan sesi beni rahatsız etmiyor.servislik bir durumum olmasından korkuyorum 6 ay sonra garantisi bitince kendimizle yüzleşince ne olacak acaba?

bu arada bir soru dvd eksi medyaya yazarken sorun yaşıyan varmı sanırım 1000 dvd den sonra biraz bocalamaya başladı:)

• dvd DE MEKANİK SES VAR.

quote:

Orjinalden alıntı: emule79

1.5 yıldır2045 kullanıyorum ilk çıktığında fiyat performan olarak yanına yaklaşılmadığı için bu modele karar verdim. teknosa dan alan biriyim ve tam cihazı alacakken çalışan cihazın işlemci fanından ses gelmeye başladı ve cihazı o gün değiştirdi teknosa sağolsun dükkanda yapılabilecek her tür kontrolü yaptım işe geldim windows yükledim wifi yi deniyim dedim makina çakıldı. bütün gece uraştım wifi açtığın anda gidiyor. daha notebook 10 saat lik bile değil ve 2 cisinde de sorun çıktı

verdik teknosaya değişim dedim yok servise gönderecez. 1 saat şube müdürü ile tartıştım sonunda kullanamadığım notebook için servisin keyfini 14 gün bekledim değişime karar verdiler. teknosada şuan kullandığım cihazı ibreti alem olsun diye bütün müşterilerinin önünde 45 dakik denedim film seyrettim wireless denedim. şube müdürü ile baya atışmıştık

neyse burada yazılanları okuyunca hepimize geçmiş olsun diyorum. sonuç şuan cihazımda 1.5 senede hiçbir sorun yaşamadım. performans olarak şuan güncel oyunları oynuyorum. fan sesi beni rahatsız etmiyor.servislik bir durumum olmasından korkuyorum 6 ay sonra garantisi bitince kendimizle yüzleşince ne olacak acaba?

bu arada bir soru dvd eksi medyaya yazarken sorun yaşıyan varmı sanırım 1000 dvd den sonra biraz bocalamaya başladı:)

• mrb arkadaşlar bende bir v 2045 kullanıcısıyım.Laptopu 1 sene önce aldım bu güne kadar da çok şükür herhangi bir problem yaşamadım fakat son zamanlarda fanım anarmal bir şekilde ses yapıyo hatta abartmıyorum nerdeyse normal bir pc kasası kadar bir ses vvar.
    Servise götürsem garanti kapsımında bana yardımcı olurlarmı??
  • tozlarını temizlerler:))
  • inş sadece tozdan dolayı yapıyodur bide değişme falan olursa bekle babam bekle
  • Selam arkadaşlar 2005 ekim ayında ankara kızilay Teknosa dan hevesle aldığım Amilo Pro v2045 ve yaklaşık 2000 / 2100 ytl verdiğim laptopu geçen aya kadar sorunsuz kullandım ancak geçen ay 1 senedir oynadığım oyun olan need for speed underground 2 oynarken birden ekran göz kırpmaya başladı renkler herşey birbirine geçti makinayi düğmesinden kapatıp yeniden başlatmak istedim ama daha açılırken bios yazısı vs çıkarken gene göz kırpmalar rakamların harflerın birbirine geçmesini takiben makina daha açılmadan ekran gitti daha sonraki restart denemelerimde makina hiç açılmamaya başladı yani power ışığı yanıyor ama ekran açılmıyor ve işlemci ışığnıdada bir hareketr olmuyordu acaba aşırı zorladım ısınma sorunu falanmı dedim sabaha kadar bekledim sabah makina normal açıldı ekran kartını güncelledim sorun çözülür sandım ama tekrar oyun oynarken makina aynı tepkileri vermeye başladı makinayı formatladım bir umut ama gene aynı sorunlar ile karşılaştım. oyunda ekran göz kırpmaya başladığı anda oyundan çıkıp masa üstüne dönersem düzeliyor alet ama oynadığım anda gidiyor herşey arkadaşlarım bana çok kasmışsındır dediler makinayı ama aldığımdan beri oynadığım oyunlar 1 sene sorun yaratmamıştıda şimdimi kasmıştı yani bir sorun olduğu kesin ama yazılanları okuduktan sonra servistende çekinmeye başladım. Benim için büüyk hayal kırıklığı oldu ilk laptopumdu bu ve bana töbe ettirdi laptop konusunu bu alet her ne kadar işim gereği laptop kullanmam gereksede bir daha töbe dedirtti bu alet bana o verdiğim paranın neredeyse yarısına o zamanın en güncel Masa üstünü kurardım yazık yani . Eğer makinayı sadece internete girmek word excel üstünde ve basit programlarda kullanırsam bir sorun yapmıcak belli ama delirtti beni bu alet sat kurtul diyorlar ama satmamda milletinde canı yanmasın . benim danışmak istediğim aletin daha garantisi dolmadı eminim servistende çözüm çıkmıcak yada aylarca beklicem ama servise başvurursam fatura ibrazı zorunlumu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 22 Ocak 2007; 22:18:15 >

• geçmiş olsun. bende aynı tarihlerde almıştım şimdi iade ediyorum. sende garantisi bitmeden servise gönder ama sanırım oyun ile test etmeyeceklerinden senin gördüğün problemi görmeyecekler ve normal diyecekler.

quote:

Orjinalden alıntı: swatcamgoz

Selam arkadaşlar 2005 ekim ayında ankara kızilay Teknosa dan hevesle aldığım Amilo Pro v2045 ve yaklaşık 2000 / 2100 ytl verdiğim laptopu geçen aya kadar sorunsuz kullandım ancak geçen ay 1 senedir oynadığım oyun olan need for speed underground 2 oynarken birden ekran göz kırpmaya başladı renkler herşey birbirine geçti makinayi düğmesinden kapatıp yeniden başlatmak istedim ama daha açılırken bios yazısı vs çıkarken gene göz kırpmalar rakamların harflerın birbirine geçmesini takiben makina daha açılmadan ekran gitti daha sonraki restart denemelerimde makina hiç açılmamaya başladı yani power ışığı yanıyor ama ekran açılmıyor ve işlemci ışığnıdada bir hareketr olmuyordu acaba aşırı zorladım ısınma sorunu falanmı dedim sabaha kadar bekledim sabah makina normal açıldı ekran kartını güncelledim sorun çözülür sandım ama tekrar oyun oynarken makina aynı tepkileri vermeye başladı makinayı formatladım bir umut ama gene aynı sorunlar ile karşılaştım. oyunda ekran göz kırpmaya başladığı anda oyundan çıkıp masa üstüne dönersem düzeliyor alet ama oynadığım anda gidiyor herşey arkadaşlarım bana çok kasmışsındır dediler makinayı ama aldığımdan beri oynadığım oyunlar 1 sene sorun yaratmamıştıda şimdimi kasmıştı yani bir sorun olduğu kesin ama yazılanları okuduktan sonra servistende çekinmeye başladım. Benim için büüyk hayal kırıklığı oldu ilk laptopumdu bu ve bana töbe ettirdi laptop konusunu bu alet her ne kadar işim gereği laptop kullanmam gereksede bir daha töbe dedirtti bu alet bana o verdiğim paranın neredeyse yarısına o zamanın en güncel Masa üstünü kurardım yazık yani . Eğer makinayı sadece internete girmek word excel üstünde ve basit programlarda kullanırsam bir sorun yapmıcak belli ama delirtti beni bu alet sat kurtul diyorlar ama satmamda milletinde canı yanmasın . benim danışmak istediğim aletin daha garantisi dolmadı eminim servistende çözüm çıkmıcak yada aylarca beklicem ama servise başvurursam fatura ibrazı zorunlumu acaba ?

• Teşekkürler . işte benden zaten ondan çekiniyorum ama artık şansımı deniycem
  • merhaba arkadasılar sizlerin derin bilgilerine ihtiyacım var.
    simdi benim bilgisayarım siemens fujitsu dizüstü ben bilgisayarı alalı 1 sene oluyo 1 sene icinde baya bi garantiye götürmek zorunda kaldım.ve pc cok arıza yaptığı icin leptopu degitirme hakkına sahip oldum.ancak leptopu degistirmem icin servis raporlarını göstermem lazım elimde 2 tanesi mevcut digerleri bilinmeyen sebepşerden dolayı bulamadım.
    Demek istediğim servis raporlarını bilgisayarın seri numarasından bulabilecegim bi site var mı?bilgisayar kaç kere garantiye girmiş vs..bunları nasıl öğrenebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sartre -- 24 Ocak 2007; 17:55:08 >
  • ram upgrade'i düşünenler bana PM atabilir, elimde 512 mb 533 mhz kingston ram var. iki aylık, kutusunda. upgrade nedeniyle satılık.
  • Fujitsu Siemens ler içinwww.datapro.com adresinden sorgulama yapabilirsin fakat elinde arıza kayıt no ve cihaz seri no olmalı.

quote:

Orjinalden alıntı: sartre

merhaba arkadasılar sizlerin derin bilgilerine ihtiyacım var.
    simdi benim bilgisayarım siemens fujitsu dizüstü ben bilgisayarı alalı 1 sene oluyo 1 sene icinde baya bi garantiye götürmek zorunda kaldım.ve pc cok arıza yaptığı icin leptopu degitirme hakkına sahip oldum.ancak leptopu degistirmem icin servis raporlarını göstermem lazım elimde 2 tanesi mevcut digerleri bilinmeyen sebepşerden dolayı bulamadım.
    Demek istediğim servis raporlarını bilgisayarın seri numarasından bulabilecegim bi site var mı?bilgisayar kaç kere garantiye girmiş vs..bunları nasıl öğrenebilirim

• arkadaşlar ben hp dv6189 modelinde karar kılmıştım (1399$+kdv 12 taksit) ama ilgili forumda ses problemi olan bi bölük insan var herkes aynı şikayetten bahsediyor pavilion serisinin sorunlu olduunu söylüyorlar bende alternatif olarak toshiba ve fujitsu-siemens bakmaya başladım yukarda bahsettiğim bilgisayarın özelikkleri şunlar: AMD turion 64bit x2 işlemci 2GB ram 120 hdd 256 ekran kartı webcam bluetooth 15.4 ekran kartı dvd lightscribe gib yok yok bi bilgisayar fujitsu-siemens te bu özelliklerde 1500$+kdv civarında bilgisayar varsa modeli nedir ve bu modeli kullananan varsa beni bilgilendirebilirmi cevaplar için şimdiden teşekürler

• YUSUFM

karar kesinleşti mi
  • Arkadaşlar çok acil bu aletin ikinci ram slotu nerede!!!
  • çok teşekkür ederim dün forumunuzu okudum hemen sorunumu hallettim.

saygılarımla;

osman şafak kayır.
  • evet şuan avukatta icraya gidecek.

quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

YUSUFM

karar kesinleşti mi
  • benım 6 ay ettı 2045 kullanalı ve mouse kafayı yemıs durumda kendı kendıne oynuyor saga goturuyorum mesela etrafta kendı kendıne cırıt atıyor ve benım sastıgım nokta bazen fan oyle bı calısıyorkı gurultu o bıcım ama bazen de hıc calısmıyor calıssada alcak duzeyde calısıyor ve son bısey dıyecem performans olarak memnunum ama gorsel acıdan arızalı bugunlerde 3 tane vıdası altından tak dıye dustu herhal yuksek ısıdan oldu bılmıyorum servıse versem kesın 30 gunden asagı elımde olmayacak ee benım programcılık okuyorum kardesım odevlerımızı bız bılgısayrda yapıyoruz benı magdur edeceklerını bılıyorum onun ıcın servıse de vermeye de korkuyorum ama pısmanım ya bılmıyorum asus da almak vardı aslında ama neyse pil desen full sarj ettım cıkardım tam 1.43 dk surdu bu benıım ıcın az yanı korkuyorum kampuse gıdeyım.......
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.