Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • v2045 'im var malesef . Fujitsu Siemens i hiçbir Allah 'ın kuluna düşmanıma dahi tavsiye etmiyorum şiddetle alınmasına karşıyım bunlar fabrika hatası ürünler . Teknosa bana vitrinde durmuş ürünü gönderdi hepsiburada.com aracılığı ile bize itelediler . Hepsiburada.com geri göndermemi söyledi ben sinirlendim o an önemsemedim boşverdim . Ses problemi pardus windows farketmiyor ses gidiyor birden kesiliyor geri gelmiyor veya bir kaç saat sonra birden geri geliyor arkadaşlar ne yaptım ise düzeltemedim ki binlerce pc kurmuş insanım hiç abartmıyorum herkes her sorununu bana sorar . sorun sürücü gibi geliyor irq çakışması gibi geliyor . ama tam sonucunu alamadım . SES GİDİYOR ve AYNI DURUMU YAŞAYAN FUJITSU SIEMENS ZEDE DEĞERLİ DOSTLAR YARDIM EDİN : SAYGILAR
  • Allah rızası için şu klavye sorunundan kurtulmak için banada yollayın şu klavye update biosunu.Lütfen.

hakan.live@windowslive.com

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Ekran sorununu bu topik den aldığım bilgilerle hallettim.
    Sorunu yazdığım yer
    http://forum.donanimhaber.com/m_24439346/mpage_1/key_//tm.htm#33435252

Öcelikle söylemek isterim ki elektronik dünyası hızla gelişyor ve takip de zorlanıyoruz..
    600 tl istenen ekran kartı değişimine çözüm.. Belki de onlar yaptık diyeceklerdi bilemiyorum ama paylaşmak isterim..
    Tuş sorunu bios güncellemesi ile çözülüyor ama ben gerek duymuyorum şimdilik.. Daha doğrusu biraz çekiniyorum biosla oynamaktan nedense.
    Bios güncelleme programı
    http://support.ts.fujitsu.com/com/support/downloads.html
    de var... Diğerleride...

Dizüstüne format attıktan sonra bazı güncellemeler yaptı bitirdi windows. Bundan sonra benim işlerim başladı programları kurmak falan.
    -Bir program için framework 3.5 gerekti.. normal güncellemede bulmuyor bu programı biz yükleyeceğiz..
    -Dirct X 9 Os XP için en son çıkmış xp nin orjinal bir programı. Görüntü kalitesi ile ilgili sanırım... Bu program da güncellemede bulunmuyor..
    -Ati mobility redeon x300 içinde en son sürüm indirilip kurulacak fujitsu-siemens in sitesinden..
    -Ayrıca Ati nin catalayst programı var ki en son darbeyi bu program vuruyor.. " 9-3-mobile_xp32_dd_ccc_enu " gibi bir ismi var.. Ati nin sitesinde varmış. bunu indirip kurdum..
    Olay tam anlamıyla benim için şok oldu... Bilmeden gelişti ama ekran görüntüsünde ki farkı anlayacaksınız..
    Ekran kartını 256 mb a çıkmış gösteriyor ki sanalmı gerçekmi anlayamadım. Ama 256 ya yakın sanki görüntüler.... yada bana öyle geldi...
    Birde aklıma şu soru gelmiyor değil... MS acaba Ati ye gizli bir çelme atarmı.. Bizlerde bunun kurbanımıyız.. Çünkü sorun windowsun güncellemesi ile başladı.. Gerçi main board a arıza gözüküyor test makinesinde ama .. Atin nin catalyst programını güncelleme olarak sunması ve sorunu düzeltmesi aklıma şeytani düşünceleri ve şüpheleri getiriyor. Develer tepişir, biz eziliriz hesabı...

Tek sorun ısınma... Bazı programlarda oluyor.. Oyun gibi mesela... Bir şey olmuyor ama tedirgin ediyor.. Onun içinde fanlı bir altlık almak tek çözüm gibi...
    Atamıyacağıma ve dahi satamıyacağıma göre (2006 da 1900 TL ye aldım, şimdi para etmiyor) böyle idare edeceğim artık.. 3 senede bir laptop atacak kadar zengin değilim maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedreamms -- 6 Ağustos 2009; 2:59:14 >

• cpu degısıyrmu bu aletın
  • 2045 imin ekran kartı bozulmuş?Nerden yenisini alabilirim.2.el de olabilir.Veya onun yerine başka hangi kartlar olabilir? Hiç ekran kartını değiştiren oldu mu? Bulamassam ekran kartı hariç diğer parçalrımı ihtiyacı olanlara sayabilirim.Ama öncelikli ekran kartı bulursan 2045 le yola devam.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.