Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14.09.2006 tarihinde servise teslim ettiğim bilgisayarımın 30 iş günü dolması üzerine fujitsudan para iade istedim.
    bu talebi yapar yapmaz evi dataprodan aradılar bilgisayarınız hazır dır gelip alabilirsiniz diye.
    ve bunun üzerine neyse dedim gittim bilgisayarı aldım fakat alır almaz virüs programını yüklerken bilgisayar kendiliiğinden kapandı evet burdan çıkarılıcak mana servisimizin kıymetini bilelim her bilgisayar sahibine nasip olmaz.bugün yine arıcam ve en içtenliğimle telefonla konuşan arkadaşımıza güzelcene anlatmaya çalışıcam ve paramı isticem dahda olmazsa artık topuklarına sıkmayı düşünüyorum.
    Ne dersiniz hoş olmaz mı?
  • Arkadaşım tek çözüm hakkını yargıda aramak. uğraşma daha fazla servislerle.

quote:

Orjinalden alıntı: EASTanbul

bıktım yemin ediyorum bıktım

14.09.2006 tarihinde servise teslim ettiğim bilgisayarımın 30 iş günü dolması üzerine fujitsudan para iade istedim.
    bu talebi yapar yapmaz evi dataprodan aradılar bilgisayarınız hazır dır gelip alabilirsiniz diye.
    ve bunun üzerine neyse dedim gittim bilgisayarı aldım fakat alır almaz virüs programını yüklerken bilgisayar kendiliiğinden kapandı evet burdan çıkarılıcak mana servisimizin kıymetini bilelim her bilgisayar sahibine nasip olmaz.bugün yine arıcam ve en içtenliğimle telefonla konuşan arkadaşımıza güzelcene anlatmaya çalışıcam ve paramı isticem dahda olmazsa artık topuklarına sıkmayı düşünüyorum.
    Ne dersiniz hoş olmaz mı?

• arkadaşlar benim ilk versiyon sonama 512 ddr2 533 ram li 60gb hdd li modeli ram yükseltmek istiyorum bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. bir de ddr2533 mhz yazıyor ama cpuz programında ddr2 sdram 266mhz gösteriyor biri bana bunu anlatabilirmi?
  • ne lanet makineymiş bu ya.. aylardır bu foruma bakıyorum her gün cevap yazan mağdur sayısı artıyor.. bende de tuş problemi ve bilumum diğer problemler var ekran kartı yancak diye bazen tırsıyorum..

ne diyeyim ...Allah bize sabır versin şu yazıyı 4 kez kontrol ettim tuş atlama olayı yüzünden kendim halledemem diye de hiç bulaşmadım

acaba need for speed carbonu kaldırır mı

• sorun çok ilgilenen yok biz kendi aramızda konuşup duruyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: osmaniac

ne lanet makineymiş bu ya.. aylardır bu foruma bakıyorum her gün cevap yazan mağdur sayısı artıyor.. bende de tuş problemi ve bilumum diğer problemler var ekran kartı yancak diye bazen tırsıyorum..

ne diyeyim ...Allah bize sabır versin şu yazıyı 4 kez kontrol ettim tuş atlama olayı yüzünden kendim halledemem diye de hiç bulaşmadım

acaba need for speed carbonu kaldırır mı

• bu alet son zamanlarda kendi kendine elektrik gider gibi birden kapanmaya başladı.. böyle bi sorunu olan varmı başka
  • benım alet de 2045 1.86 ghz sonoma 1 gb ram ve 80 gb hdd benımde arada kapanmaya basladı ender oluyo ama kapanıo...
  • ya yusufm iyi hoş güzel yargı diyosunda ben öğrenciyim yargıyla nasıl uğraşayım.ve ödevlerimde var bilgisayarsız olmuyor sen ne yaptın yargıda bi sonuç alabildin mi?
  • Arkadaşlar bende ilk aldığımda çok güzel bi heyecanla almıştım ama şimdi nefret ediyorum arkadaşlarım artık dalga geçiyo (senden çok garantide kalıyor diye) daha yeni aldım garantiden ama sorun giderilmemiş fan kafasına göre çalışıyor.Ve oyunu açarken kapanıyor veya canı sıkılınca kapanıyor fan hiç susmadığı zaman işlemci 32 dereceye kadar düşüyor ayıplı mal olması için neler yapmalıyız
  • ya kusura bakmayında okudukça cevap verme gereği hissediyorum arkadaşlar hep aynı şeyler söyleniyor powerplay menüsünden ayarları kısalım falan filan.Benim anlamadığım bi nokta var madem ayarlarını kısıp kullanıcaz ozaman neden paylaşımsız alıyoruz ben bu bilgisayarı boş zamanlarımda oyunda oynayabileyim diye aldım ama oyunu açmaktan korkuyorum açınca bilgisayarın bitarafına bişeyler oluyor bu firma Alman firması acaba onlar bu konu hakkında ne düşünüyorlar veya Türkiye'de böyle bi sorun varolduğundan haberleri var mı.şikayet sayfalarında şikayetlere firma cevap vermiyor
    F.S. nin herhangi bir modelini almayın ve bu ülkeden bu markanın uzaklaşması veya kendini düzeltmesi için gereken ne varsa yapalım artık F.S. kullanıcıları olarak YETERRRRRRRRRRRRRRRR!!!
  • Arkadaşlar,

Forumu takip eden herkes biliyor ki bu makine çok iyi değil. Ama ben yaptığım son değişiklikler ile sorunsuz kullanıyorum. Zaten alırken de fiyatından dolayı çok üst beklentiler ile alınacak bir makine olmadığını düşünüyordum. Tek üzüldüğüm nokta, arkasında SIEMENS kalitesinin olduğunu sanmamdı.
    Benim sıkıntıları gidermem için yaptıklarımı kısaca anlatayım.

1. BIOS Update yapılması şart. ( FSC sitesi zaten bunun için gerekli desteği sağlıyor. )
    2. XP kurulumunu makineye format atarak tekrar yapmak gerek.
    3. Tüm Driver için makine ile gelen CD kullanalım.
    4. Klavye için son güncelleme yüklenmeli. ( forumda ilgili dosyanın bağlantısı önceki sayfalarda mevcut)
    5. Ekran kartı için CATALYST 5.5 yüklersek daha da süper olur. ( CATALAYST 5.5 Mobile internette yapılan kısa bir arama ile bulmak mümkün )

İsteyenlere elimde bulunan driver ve BIOS Update dosyalarını mail atarım.

Ben bunları yaptım ve şimdilik bir sorunum yok. Fan ara sıra devreye giriyor ve çok rahatsız etmiyor.
    Oyunları da çok rahat oynuyorum. ( NFS Most Wanted, CS Condition Zero , DOOM vb.)

Hepimize geçmiş olsun. :)

• bios update i nası yapacaz sorun o :( yanlış bir hamlede laptop kullanılmaz olabilir onun için deneme yanılma yöntemiyle yapmaya cesaretim yok
    sana msn mi yazdım bi açıklama yaparsan çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpico -- 23 Kasım 2006; 12:22:38 >
  • serpico,

ben de senin gibi çok korkmuştum.
    5 dakkada hallettim. ilk sayfalarda nasıl yapılacağı anlatılmıştı...
  • Merhaba,

Önümüzdeki ay duruşma var şuan herşey olumlu sonuç bekliyorum artık.

quote:

Orjinalden alıntı: EASTanbul

ya yusufm iyi hoş güzel yargı diyosunda ben öğrenciyim yargıyla nasıl uğraşayım.ve ödevlerimde var bilgisayarsız olmuyor sen ne yaptın yargıda bi sonuç alabildin mi?
  • merhabalar
    az önce amilo pro v2045 model bilgisayarımı düşürdüm yanlışlıkla.ekranı kırıldı,yeşil bişeyler çıkıyor kırık yerlerden. Servisi aradım,şu an kapalı dükkan. Sizce ne olur,ne yapmalıyım? Garanti kapsamı içine girer mi,girmezse ne kadar para isterler benden??
  • geçmiş olsun. kırılmalar garanti kapsamına girmez. birde ekran epey para tutar. işin biraz zor..
  • Arkadaşım geçmiş olsun. Düşme sonucu kırıdığı için garanti kapsamı dışında kalır.
    Aşağıdaki link fiyat konusunda sana yardımcı olur.

http://www.softxbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=0051-4-17

• Bios updatei yaptım. sorunsuz çalışıyor.

http://www.geocities.com/mehha/KBC0019.zip

neroyla boş cd ye yazıp başlatıyorsunuz. karşınıza gelen sekmede

A:>kbc

yazıp bırakıyorsunuz. bilg. kendini kapatır. tuşa basıp açın. klavye sorunu kalkıyo.
  • Arkadaşlar,

Teknosa aleyhine Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 iadesi için açtığım dava bugün bitti. Hakim iade kararı verdi. Şimdi iade etmek için izleyeceğim yol konusunda açıkcası fikrim yok. Bana yardımcı olacak hukuki mevzuatı bilen arkadaş varsa sevinirim. Süreç boyunca yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
  • @YUSUFM

Senin davayı emsal göstererek biz de daha kısa sürede sonuçlar alabilir miyiz acaba, ne dersin? Sen delil olarak ne kullandın, bilirkişi raporu nasıldı, onları da yazabilirsen sevinirim.

İzlemen gereken yol olarak da kaymakamlıklara bir danış derim ben, tüketici haklarıyla ilgili yetkililer kaymakamlıklarda oluyor galiba.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.