Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım forumda istediğin cevabı bulmuşsundur?

quote:

Orjinalden alıntı: medikalci

arkadaslar meraba fujitsu siemens amilo pro m1451g almayı dusunuyorum bu özelliklere en uygun fiyat bu makinaya ait .forumu okudun ama acaba aynı sorunları amilo pro m1451g icin de yasarmıyım...acil cevap yazarsanız sevirim

• arkadaşlar ben 7 aydır fs2045 kullanıcısıyım(aslında 1ayı serviste geçti ama...)bilgisayarda birçok sorun yaşadım:aşırı ısınma(oyun oynarken),bu sırada birkaç defa da bilgisayar kitlenmesi,dvd writer'ın dvd yazarken hata vermesi,dvdleri çoğu zaman okuyamaması ve bu sırada işlemciyi çok kasması gibi(%100 çalışıyor bu sırada), bazen touch pad'i görmemesi gibi..servise yolladım ve tamir ettik diyerek geri yolladılar...tabi ki değişen hiçbir şey yok,sorunlar...teknosaya götürdüm(ordan almıştım) ve hiçbir şey yapılmadığını anlattım.umursamaz bir tavır takındılar...tekrar servise yolladılar hala beklemedeyim..birçok şikayet dilekçesi filan yazdım.yanıt bekliorum.aslında pek umudum yok.acaba aranızda bu sorunları çözebilecek önerileri olan birileri var mı? keşke paraya kıyıp hp ya da toshiba alsaydım

• Dvd writer ın da sorun var anlaşılacağı gibi . Ama 100 de 100 çalışması herhangi bir sorun değil bana göre . 10 aydır kullanıyorum . Oyunlarda reset attı. (Normaldir). Doom 3 tü çünkü . Aşırı ısınma mutlak olacak .Yeni oyunlarda mutlaka reset atma gibi sorunlar olacak. Bunlar Masaüstü Bilgisayarlarda bile görülüyor . Tek şikayetim var. Müzik dinlerken yüksek sesle bir süre sonra makina reset atıyor . Hoparlörleri pek kasmamak lazım . Onun dışında makinemden çok memnunum .
  • senin gibi problemlerle uğraşan çok kişi var bu sitede. sen en güzeli hukuki yolları denemeye başla.

quote:

Orjinalden alıntı: mflgl

arkadaşlar ben 7 aydır fs2045 kullanıcısıyım(aslında 1ayı serviste geçti ama...)bilgisayarda birçok sorun yaşadım:aşırı ısınma(oyun oynarken),bu sırada birkaç defa da bilgisayar kitlenmesi,dvd writer'ın dvd yazarken hata vermesi,dvdleri çoğu zaman okuyamaması ve bu sırada işlemciyi çok kasması gibi(%100 çalışıyor bu sırada), bazen touch pad'i görmemesi gibi..servise yolladım ve tamir ettik diyerek geri yolladılar...tabi ki değişen hiçbir şey yok,sorunlar...teknosaya götürdüm(ordan almıştım) ve hiçbir şey yapılmadığını anlattım.umursamaz bir tavır takındılar...tekrar servise yolladılar hala beklemedeyim..birçok şikayet dilekçesi filan yazdım.yanıt bekliorum.aslında pek umudum yok.acaba aranızda bu sorunları çözebilecek önerileri olan birileri var mı? keşke paraya kıyıp hp ya da toshiba alsaydım

• arkadaşlar ,son öğrendiğim bir bilgiye göre;hasarlı cihaz servisten tamir edilmeden dönerse,kaymakamlıklarda bulunan tüketici haklarını korumak için açılan bir kısım varmış,oraya başvurabiliyormuşuz.Onlar ilgili firmayı arayıp,birkaç gün içerisinde ya arızalı ürünün tamir edilip teslim edilmesini ya yenisinin verilmesi ya da para iadesinin yapılmasını şart koşuyorlarmış,aksi takdirde çok yüklü mevlada para cezası kesiliyormuş.Benim bilgisayar yapılmadan gelirse tekrar,ben de oraya başvurruda bulunacam artık...
  • bilgisayar 4.sefer servisten geldi.biosu baştan kurmuşlar sanırım,çünki klavye atlama sorunu flashlayarak halletmiştim ama tekrar aynı proplemi yapmaya başlamış.neyse bios u flaslayarak sorunu hallettim.siemensin sitesine girdiğimde 2006 yılında bi flaslama daha yayınlamışlar.acaba bunu nası yapcaz.bios u nasıl güncelleyebiliriz.bios konusun da uzman olan bi arkadaş varsa mümkünse yardımcı olsun.http://www.fujitsu-siemens.com/support/downloads.html bu bölümden bios u ve xp profesionelı tıklarsanız bios la ilgili günçelleştirmeleri görebilirsiniz.
  • Bu klavye düzelte için yapılan biosu nasıl kurduysan öyle olması lazım. İndirirken cd için olanı seç. Sonra cd'ye kaydet.
  • çok yardımcı oldun sağoldaha detaylı bilgi please.dos a yazarken hangi dosyanın ismini yazcaz mesela.esas benim merak ettiğim flas lama değilde biosu güncelleyemezmiyiz.
  • Ben klavye düzeltmek için yaptım birtek bios güncellemeyi. Yeni biosu indirdim ama kurmadım. Burada o klavye düzeltmek için gerekli olan biosun anlatımı vardı. Onun gibidir herhalde her. İndirdiğin zaman hangi dosyanın ismini yazacağını görürsün.
  • yeni biosu nerden indirdin.siemens in sitesindeki bios sadce flas lamak için.bios un tamamı değil bildiğğim kadarıyla.yeni biosu nerden buldun yani,ve bisoun nasıl kurulcağını bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lüfen.
  • Zaten o işte. 18.02.2006 tarihinde yayınlaran ISO CD-IMAGE olanını indirip burada klavye düzeltmek için yayınlanan biosun açıklamasında yazan gibi cd'ye kaydedip yapacaksın.
  • Arkadaşlar,

Para vererek aldığınız cihazın problemlerini halletmeye çalışmak yerine firmaya göndermeyi deneseniz daha iyi olmazmı? neden garantisi varken ve problemli makina satılmışken siz uğraşıyorsunuz. Bırakın problemleri fujitsu halletsin.
  • Bu topic yine hareketlenecek anlaşılan çünkü teknosa yine FS V2045 satışına başlamış.

quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

Arkadaşlar,

Para vererek aldığınız cihazın problemlerini halletmeye çalışmak yerine firmaya göndermeyi deneseniz daha iyi olmazmı? neden garantisi varken ve problemli makina satılmışken siz uğraşıyorsunuz. Bırakın problemleri fujitsu halletsin.
  • Maalesef bu aletten geçen kasım bende teknosa dan aldım.. servise göndereyimde tertemiz göndersinler diyodum aleti.. taki burda yazılanları okuyana kadar.. klavye sorununa mecbur burdaki yöntemle çözüm buldum.. aşırı ısınma sorunu kaldı tek.. 80 dereceyi görüyo alet sık sık..
    teknosa 899 $ + kdv den satışa sunmuş bu sorunlu aleti gene.. resmen milletle dalga geçiyorlar.. başka firma olsa direk toplatmıştı bu modelleri
  • iki sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.bilgisayarın ekranı kapanıp kapnıp açılyo pır pır açılıp kapanıyo yani.acaba bios ubdate falan yapsak bişe değişirmi.ikinci sorunum ise bunun driver cd si kayıp,nerden bulabilirim acaba.belki ekran kartının driverından kaynaklanıyo olabilir.onu tekrar yüklemeyi denicem.bios ubtade yapmasını bilen varmı bu arada,bu bilgisayarda yapan varmı mesela hiç
  • Çok normal,bu zihniyeti yaşatan zaten bizleriz.Biz burda ne zaman teknosa ve fujitsu ile ilgili yaşadıklarımızı anlatsak millet ya anlamak istemedi,ya da .................Oysa bahsettiğimiz buydu.Bunun iyi niyet neresinde.Bunun adı milleti enayi yerine koymak değil de nedir ? Teknosa fujitsu sevenlerin gözü aydın.Kampanyaları devam ediyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: serpico

Maalesef bu aletten geçen kasım bende teknosa dan aldım.. servise göndereyimde tertemiz göndersinler diyodum aleti.. taki burda yazılanları okuyana kadar.. klavye sorununa mecbur burdaki yöntemle çözüm buldum.. aşırı ısınma sorunu kaldı tek.. 80 dereceyi görüyo alet sık sık..
    teknosa 899 $ + kdv den satışa sunmuş bu sorunlu aleti gene.. resmen milletle dalga geçiyorlar.. başka firma olsa direk toplatmıştı bu modelleri

• Geçen sefer kampanyayı kesmelerinin sebebi vardı, bu sefer millet uyanmadan bir miktar daha yedirmeyi planlıyorlardır. Artıkwww.sikayetvar.com dan takip ettiğim kadarıyla müşteri şikayetlerine cevap bile vermiyorlar yok gibi davranıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Çok normal,bu zihniyeti yaşatan zaten bizleriz.Biz burda ne zaman teknosa ve fujitsu ile ilgili yaşadıklarımızı anlatsak millet ya anlamak istemedi,ya da .................Oysa bahsettiğimiz buydu.Bunun iyi niyet neresinde.Bunun adı milleti enayi yerine koymak değil de nedir ? Teknosa fujitsu sevenlerin gözü aydın.Kampanyaları devam ediyor...
    quote:

Maalesef bu aletten geçen kasım bende teknosa dan aldım.. servise göndereyimde tertemiz göndersinler diyodum aleti.. taki burda yazılanları okuyana kadar.. klavye sorununa mecbur burdaki yöntemle çözüm buldum.. aşırı ısınma sorunu kaldı tek.. 80 dereceyi görüyo alet sık sık..

• fujitsu siemens laptoplarla ilgili yazılanları genel olarak okudum.
    f-s amilo pro v 2030 model fiyat olarak uygun bir laptop bulmuştum ama şimdi bu yazılanlar beni endişenlendirdi. bir sorum olacak dostlar
    bahsedilen problemler fujitsu siemenslerin tümünde mi yaşanıyor? yoksa bazı modellerinde mi? başta da söylediğim gibi fujitsu siemens amilo pro v 2030 modelini alacaktım ama kararsızım şu an. allah rızası için akıl verin bana ne yapayım karar veremedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cohen01

fujitsu siemens laptoplarla ilgili yazılanları genel olarak okudum.
    f-s amilo pro v 2030 model fiyat olarak uygun bir laptop bulmuştum ama şimdi bu yazılanlar beni endişenlendirdi. bir sorum olacak dostlar
    bahsedilen problemler fujitsu siemenslerin tümünde mi yaşanıyor? yoksa bazı modellerinde mi? başta da söylediğim gibi fujitsu siemens amilo pro v 2030 modelini alacaktım ama kararsızım şu an. allah rızası için akıl verin bana ne yapayım karar veremedim..

iyiliğini kötülüğünü boşver.. asıl sorun fujitsu siemensin servis sorunu..
    örnek veriyorum benim babamın hp marka laptop un klavyesinde iki tuşuna su damlamış.. babamda onu fön makinasıyla kurutayım demiş sıcak havayla.. kabardı tabi tuşlar.. servisine haber veriyo.. adamlar kargo gönderip aleti istediğin yerden aldırıolar servisten sonra istediğin yere teslim ediolar.. sonuç: klavye yi tamamıyla değiştirdiler garanti kapsamında.. kargo dahil babamın cebinden tek kuruş çıkmadı..
    fujitsi siemens mi servis namına hiç birşey yok servise gönderdiğine pişman olursun

• Müşteri hizmetleri desteği sıfır..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cohen01

fujitsu siemens laptoplarla ilgili yazılanları genel olarak okudum.

iyiliğini kötülüğünü boşver.. asıl sorun fujitsu siemensin servis sorunu..
    örnek veriyorum benim babamın hp marka laptop un klavyesinde iki tuşuna su damlamış.. babamda onu fön makinasıyla kurutayım demiş sıcak havayla.. kabardı tabi tuşlar.. servisine haber veriyo.. adamlar kargo gönderip aleti istediğin yerden aldırıolar servisten sonra istediğin yere teslim ediolar.. sonuç: klavye yi tamamıyla değiştirdiler garanti kapsamında.. kargo dahil babamın cebinden tek kuruş çıkmadı..
    fujitsi siemens mi servis namına hiç birşey yok servise gönderdiğine pişman olursun

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.