Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oradada bir problem var ya ödemeyi dolar üzerinden yapacaklar ve tabii yasal faizi ile. bakalım mahkeme neye karar verecek..

quote:

Orjinalden alıntı: hortladim

ok izindeyiz o zaman bakalım nasıl baglanacak bu işin sonu..
    kotusu suki iade alınırsa dolar uctu giiti yerine ne alacaaz onu bilmiyorum..
  • Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 için iade davası açmak isteyenlerden mesaj bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 için iade davası açmak isteyenlerden mesaj bekliyorum.

gelişmelerden haberadr edersen sevinirim...
  • Bugün bir başka fujitsu davasında tanıklık yaptım. şuan benim bildiğim 5 dava var. Mücadele devam ediyor.

quote:

Orjinalden alıntı: hortlek

quote:

Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 için iade davası açmak isteyenlerden mesaj bekliyorum.

gelişmelerden haberadr edersen sevinirim...

• hergün yeni bir sorun okuyorum ne zaman bitecek bu fujitsu işkencesi.
  • quote:

ben bugün 3.defa istanbuldaki servisine gönderdim ve ürününü değişimin aksi takdirde tüm yasal haklarımı kullanarak hakların da dava açarak paramın iadesini isticemi bildirdim.sonucunu bekliyorum.benim anlamadığım ürün servistren geleli 1 hafta oldu ama yinee aynı sorun ve üzerine şimdi bir de sabit diski görmemeye başladı.bu ürünü dava etmek isteyenler acaba yeni bi topic deki mi birleşsek
  • fujitsu siemens amilo pro v2045 cihazım pilde çalışırken wireless dan sürekli belirli periyotlarda kopuyor ve windowsa onartarak tekrar nete bağlanabiliyorum.notebookumu şarj cihazında prize takılı olarak çalıştırdığımda bugüne kadar böyle bir problem hiç olmadı.bahsettiğim durum bir mekanik problemmidir?yada pilde çalışırken prensip olarak wireless a az güç gönderimi mi oluyor bundan dolayımı wireless bağlantımda sorun yaşıyorum?teknik servise götürüp test ettirmem gerekiyormu? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prozzac77 -- 11 Haziran 2006; 13:52:31 >
  • birde şu notebook a bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_7558535/tm.htm
    alacağın notebook un modelini pm lersen fiyat verebiliriz
  • fujitsu için bu siteden biraz zor müşteri bulursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prozzac77

fujitsu siemens amilo pro v2045 cihazım pilde çalışırken wireless dan sürekli belirli periyotlarda kopuyor ve windowsa onartarak tekrar nete bağlanabiliyorum.notebookumu şarj cihazında prize takılı olarak çalıştırdığımda bugüne kadar böyle bir problem hiç olmadı.bahsettiğim durum bir mekanik problemmidir?yada pilde çalışırken prensip olarak wireless a az güç gönderimi mi oluyor bundan dolayımı wireless bağlantımda sorun yaşıyorum?teknik servise götürüp test ettirmem gerekiyormu? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Bu her laptopta vardır. Pil ömrünü uzatmak için wirelles karta giden enerjiyi kısar.

Buyur çözümünü veriyorum.

quote:

Masaüstünden Bilgisayarıma sağ tıkla ==>Özellikler ==>Donanım ==> Aygıt Yöneticisi ==> Ağ bağdaştırıcısından wirelles kartı seç üzerine sağ tıkla özelliklerine gir. Özelliklerde advanced yazan yere tıkla. Sol ortadaki listede power management sekmesini seç. Yanında eğer "Use default value" kutucuğu işaretliyse o işareti kaldır. Ve altındaki çubuğu highest olarak ayarla.

Ayrıca şubatta V2045 için yeni bios çıkarmışlar. Ama elimde boş cd olmadığı için deneyemedim.

• orcunsau çok teşekkürler süpersin , beni servislerde dolaşmaktan kurtardın :)
    bu işi o servisdekiler bile bilmiyorlar ya çok garip bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prozzac77 -- 13 Haziran 2006; 22:44:05 >
  • Eğer yüklemeyi bilmiyorsan ve servise giderim diyorsan dataprodan başka yerde yükletme. Ben önce bu klavye sorununu çözmek için bios update yaptım. Nasıl yapılacağı da açık bir şekilde yazılmıştı.
  • ticket ımı aldım fujitsudan yarın goturcem dataproya tşkler
  • zaman la insanlar V2045 tecrübesi kazanıyor bakalım daha ne yöntemler gelişecek:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_kayhan13

Ben de 8 ocakta teknosadan aldım v2045i. Martın ortalarına doğru ekranda garip mavilikler, görüntü kayıpları olmaya başladı. sadece yazı olan bir internet sitesini açarken düzgün görüntü var ancak resimli falan bir sitede ekran sapıtıyor, yarısı görünmüyor, titriyor, alttan yeşil şeyler ıkıp tüm ekranı kaplamaya başlıyor falan. renkler garipleşti zaten. son zamanlarda da hiç kullanamaz oldum bilgisayarı. servise verecem ama hiç de umutlu değilim. bir çözüm yolu bilen ya da aynı sorundan servise veren varsa ve bir şeyler yazarsa çok mutlu olurum. işin kötüsü 45 gün sonra okul bitecek ve ben adanaya dönücem. Bu bilgisayar da hayatta 45 günde hallolmaz, bi daha ankaraya gel git olacak galiba. of ya, benim hiç böyle işim olmazdı ama bu sefer kandım galiba...

aralık ayında teknosadan aldım. 2. gün ekran senin bahsettiğin şekilde mavileşti bazı yerleri, ama arada dediğin gibi düzeliyordu. teknosaya gittim geri, ilk geldiğimdeki o ilgi sıfırı bırakın eksilerdeydi. biraz kavga ettik. müdürleri geldi. o biraz daha bilgili ve mantıklı konuştu. servise gönderdik. 1 hafta içinde yenisini gönderdiler. ama benim aldığım yerde bana istersem servisten gelecek olanı ya da burada depoda olanı verebileceklerini söylediler servis onay verince. bende ekran değiştirir servis yollar geri diye, depodan aldım. yani fs genel olarak problem çıkarabiliyor. bu arada wireless için söyleyeyim, toshiba nın çekmediği yerde çekti..

• quote:

zaman la insanlar V2045 tecrübesi kazanıyor bakalım daha ne yöntemler gelişecek:)))

keşke bunlara hiç gerek kalmasaydı, ama olan oldu artık, ah ah..
  • ARKADAŞLAR BENİM KONUMADA BİR EL ATIN

http://forum.donanimhaber.com/m_7748670/tm.htm
  • barış bey, sayfanızdaki reklamınızda beni suçlamanızı anlayamadım? yaşadığım problemleri dile getirdim ayrıca iyi incelerseniz değil 1-2 problem en az 100 fujitsu problemi tespit edersiniz.
    yetmezsehttp://www.sikayetvar.com/?ara=fujitsu&loc=ara&s22.x=27&s22.y=7 adresten fujitsu şikayetlerini görebilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

ARKADAŞLAR BENİM KONUMADA BİR EL ATIN

http://forum.donanimhaber.com/m_7748670/tm.htm

• arkadaslar peki bundan sonra v2065 modeli cıktı ondada bu sorunllar warmı
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın solunda bir giriş var.Nedir o?Bende bir kablo var bir ucu bu girişe giriyor diğeri USB.Acaba bu kablo ile laptopı bir bilgisayara usbden bağlayabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.