Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

arkadaşlar bunları okumasaydım bugün yarın bende almıştım.şimdi size sorum oyun için aynı fiaytlarda hangi marka laptopu tavsiye edersiniz.teşekkürler

Burada sorunlu olduğu idda edilen benim de sorunsuz bir şekilde kullandığım V2045'in ilk versiyonudur. Yani klavyesi beyaz olanı. Ondan sonra ram,işlemci ve ekran kartında iyileştirilmeler yapılarak ve klavyesi siyaha döndürülerek yeni versiyonu piyasa sürülen ikinci versiyonudur. İkinci versiyonlarda sorun giderilmiştir.

Ayrıca sorunlu bir parti mal getirildi diye bütün ürünleri kötüleyen insanların lafına kanmayın. Fujitsu-Siemens'in aynı özelliklerde başka makineleride var V2045 haricinde. Ama sonuçta karar yine sizin.

Bu arada söyleyeyim. Ben FS çalışanı filan değilim. Bu söylediklerimden dolayı bunları diyeceklerinide biliyorum. O arıza kaydı denen zımbırtılarıda c/p yapıpta kanıt diye ortaya koymayın.

• Bende de v2045 var. Benim harddiskte sorun çıktı. Teknik servise götürdüm. 2 Hafta oldu ses soluk yok. Aradığımda harddisk değişecekmiş, yurtdışından parça bekleniyor diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madboy24 -- 9 Nisan 2006; 9:18:12 >
  • Valla çok iyi anlamıyorum ama laptop alacaksan toshibadan şaşmayacaksın diyor herkes. Bilemiyorum. Ama fiyat bundan yüksek olacaktır tabi. Bence sonradan başın ağrısın istemiyosan biraz daha fazla ödemelisin. Hem pencere kenarı olsun hem de şöför arkası olsun olmuyo tabi...
  • quote:

arkadaşlar bunları okumasaydım bugün yarın bende almıştım.şimdi size sorum oyun için aynı fiaytlarda hangi marka laptopu tavsiye edersiniz.teşekkürler

yukarıdaki cevap senin içindi
  • Merhaba,

Fujitsu ile en büyük mücadeleyi yapanlardan biriyim. Elbette bütün ürünleri kötü değildir ama eğer firma bilinçli olarak problemli ürünü piyasaya sürüyorsa ve sahip çıkmıyorsa, servis hizmeti veremiyorsa, müşteri hizmetleri sıfır sa siz ne dersiniz? alın mı dersiniz yoksa problemleri anlatırmısınız? Bunca problemi yaşadıktan sonra elbette fujitsu ya hayır derim...

quote:

Orjinalden alıntı: Orcun87

quote:

Burada sorunlu olduğu idda edilen benim de sorunsuz bir şekilde kullandığım V2045'in ilk versiyonudur. Yani klavyesi beyaz olanı. Ondan sonra ram,işlemci ve ekran kartında iyileştirilmeler yapılarak ve klavyesi siyaha döndürülerek yeni versiyonu piyasa sürülen ikinci versiyonudur. İkinci versiyonlarda sorun giderilmiştir.

Ayrıca sorunlu bir parti mal getirildi diye bütün ürünleri kötüleyen insanların lafına kanmayın. Fujitsu-Siemens'in aynı özelliklerde başka makineleride var V2045 haricinde. Ama sonuçta karar yine sizin.

Bu arada söyleyeyim. Ben FS çalışanı filan değilim. Bu söylediklerimden dolayı bunları diyeceklerinide biliyorum. O arıza kaydı denen zımbırtılarıda c/p yapıpta kanıt diye ortaya koymayın.

• son not: senin zımbırtılar dediğin kayıtlarda adı geçenler mağdur olmuş verdikleri paranın karşılığı servis alamamış serviste cihazı 1 ay 2 ay kalmış mağdurlardır.

Bu arada söyleyeyim. Ben FS çalışanı filan değilim. Bu söylediklerimden dolayı bunları diyeceklerinide
    biliyorum. O arıza kaydı denen zımbırtılarıda c/p yapıpta kanıt diye ortaya koymayın.
    quote:

Orjinalden alıntı: Orcun87

quote:

• kesin uygundur:)

quote:

Orjinalden alıntı: mephisto28

Arkadaşlar 2045 modelinde memory card yuvası var. Digital kameralarda kullandığımız memory pro duo stick card uyumu varmıdır? Yani kameranın memory cardını taksam sorun çıkarmı? Bu konuda bilgim yokta mazur görün:)
  • Kusura bakmayın cevap vermekte biraz geciktim.Touch Pad daki sorunu halletmenin en kısa yolunun driver ı update etmek olduğunu öğrendim.Ben de firmanın kendi web sitesinden driver ı indirdim.Şu anda hiç bir sorun yok.Takır takır çalışıyor.Eğer sizin de mouse unuz kendi kendine ekranın belirli noktalarına konumlanıyorsa veya virtual scrool özelliği gibi bir çok özelliği kullanırken sorun yaşıyorsanız driver ı update etmelisiniz.İşte driver linki:

Windows 2000/XP v8.1.2
  • Uygundur ben denedim, okuyor.
  • mephisto28,

Uygundur ben denedim okuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: mephisto28

Arkadaşlar 2045 modelinde memory card yuvası var. Digital kameralarda kullandığımız memory pro duo stick card uyumu varmıdır? Yani kameranın memory cardını taksam sorun çıkarmı? Bu konuda bilgim yokta mazur görün:)
  • arkadaşlar benim fs durduk yere kendini kapıyor.çok sık olmuyor ama can sıkıcı bi durum.bu konuda bilgisi olan veya yardım edebilecek kimse var mı???
  • Bi ara benim makinede de oldu fakat şu aralar olmuyor. Ekran kartından olabilir. Ya da işlemci çok ısınıyordur.

quote:

Orjinalden alıntı: digimurattt

arkadaşlar benim fs durduk yere kendini kapıyor.çok sık olmuyor ama can sıkıcı bi durum.bu konuda bilgisi olan veya yardım edebilecek kimse var mı???
  • fujitsu kazazedeleri.
    1- memorystıckpro güvenle kullanabilirsin.ben aylardır kullanıyorum sorun yok.ama onların küçük olanları var onu kartuşu olmadan kullanma içine kaçabilir çalışıyor ama çıkarmak zor oluyor.
    2-tüm yazılanları ve tartışmaları okudum .benim makine ne zaman bozulacak diye heyecanla bekliyordum .6. ay geldi ve sorun başladı .makine kendiliğinden sn içinde kapanıyor .ortalama süre; pilde kullanırken haftada 3-4 defa .nedeni bilen uzman arkadaşlardan çözümü ile ilgili cevap bekliyorum.
    3-fandan çok ses geliyor...
    4-wireless güçlü değil söyleki 900$ hp 5 tane ağ bağlantısı bulurken fs hiç tane buldu formda söylenen programları yükledim yine yooookkk..
    bi kurban bulursam 3-5 bakmıycam satacam kurtulacammm
    kimseyede almasını tavsiye etmiyorum....
  • alacak bulursan satarsın. 2. eline 500 ytl vermiyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: totorina

fujitsu kazazedeleri.
    1- memorystıckpro güvenle kullanabilirsin.ben aylardır kullanıyorum sorun yok.ama onların küçük olanları var onu kartuşu olmadan kullanma içine kaçabilir çalışıyor ama çıkarmak zor oluyor.
    2-tüm yazılanları ve tartışmaları okudum .benim makine ne zaman bozulacak diye heyecanla bekliyordum .6. ay geldi ve sorun başladı .makine kendiliğinden sn içinde kapanıyor .ortalama süre; pilde kullanırken haftada 3-4 defa .nedeni bilen uzman arkadaşlardan çözümü ile ilgili cevap bekliyorum.
    4-wireless güçlü değil söyleki 900$ hp 5 tane ağ bağlantısı bulurken fs hiç tane buldu formda söylenen programları yükledim yine yooookkk..

• DURUM OKADAR KÖTÜ HAA..
    PEKİ MAKİNEYİ KURTARMA YOLU YOKMU?..
    YOKSA ÇİÇEKMİ DİKELİM ÜSTÜNE..
  • quote:

fujitsu kazazedeleri.

modeli neidir? v2045 mi 1650 mi hangisi

• EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc.

--------------------------------------------------------------------------------

Sürüm EVEREST v2.20.405/tr
    Anasayfa http://www.lavalys.com/
    Rapor Türü Rapor Sihirbazı
    Bilgisayar TEKNIK (xxxxx)
    Oluşturan xxxxxx
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail)
    Tarih 2006-04-28
    Saat 22:23

Özet

--------------------------------------------------------------------------------

Bilgisayar:
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional
    OS Servis Paketi Service Pack 2
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Bilgisayar Adı TEKNIK (xxxxxx)
    Kullanıcı Adı xxxxxx

Anakart:
    CPU Türü Mobile Intel Pentium M 740, 1733 MHz (13 x 133)
    Anakart Adı FUJITSU SIEMENS AMILO Pro V2045
    Anakart Çipseti Intel Alviso i915PM
    Sistem Belleği 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
    BIOS Türü Phoenix (07/11/05)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM10)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM11)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM12)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM13)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM14)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM20)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM21)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM6)
    İletişim (COM ve LPT) Toshiba BT Port (COM7)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI MOBILITY RADEON X300 (128 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI MOBILITY RADEON X300 (128 MB)
    3D-Hızlandırıcı ATI Mobility Radeon X300 (M22)
    Monitör Generic Television
    Monitör Plug and Play Monitor [NoDB]

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı Intel 82801FBM ICH6-M - High Definition Audio Controller [B-2]

Depolama :
    IDE denetleyici Intel(R) 82801FB/FBM Ultra ATA Storage Controllers - 266F
    IDE denetleyici Intel(R) 82801FBM Ultra ATA Storage Controllers - 2653
    IDE denetleyici Texas Instruments PCIxx21 Integrated FlashMedia Controller
    Disk Sürücüsü SAMSUNG HM080JI (80 GB, 5400 RPM, SATA)
    Optik Sürücü _NEC DVD+-RW ND-6650A (DVD+R9:4x, DVD-R9:4x, DVD+RW:8x/8x, DVD-RW:8x/6x, DVD-ROM:8x, CD:24x/20x/24x DVD+RW/DVD-RW)
    SMART Sabit Disk Durumu OK

Bölümler:
    C: (NTFS) 20002 MB (2065 MB boş)
    D: (NTFS) 20002 MB (19935 MB boş)
    E: (NTFS) 36303 MB (1544 MB boş)
    Toplam Boyut 74.5 GB (23.0 GB boş)

Giriş:
    Klavye Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
    Fare HID-compliant mouse
    Fare Synaptics PS/2 Port TouchPad

Ağ:
    Ağ Bağdaştırıcısı Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Network Connection
    Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC (10.0.0.4)
    Modem Motorola SM56 Data Fax Modem

• Beyazorkide,

Senin makine ne oldu arıza yaptıydı. 1-2 haftadır forumdan uzaktayım neler oldu bilmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

quote:

fujitsu kazazedeleri.

modeli neidir? v2045 mi 1650 mi hangisi

• Ben de 8 ocakta teknosadan aldım v2045i. Martın ortalarına doğru ekranda garip mavilikler, görüntü kayıpları olmaya başladı. sadece yazı olan bir internet sitesini açarken düzgün görüntü var ancak resimli falan bir sitede ekran sapıtıyor, yarısı görünmüyor, titriyor, alttan yeşil şeyler ıkıp tüm ekranı kaplamaya başlıyor falan. renkler garipleşti zaten. son zamanlarda da hiç kullanamaz oldum bilgisayarı. servise verecem ama hiç de umutlu değilim. bir çözüm yolu bilen ya da aynı sorundan servise veren varsa ve bir şeyler yazarsa çok mutlu olurum. işin kötüsü 45 gün sonra okul bitecek ve ben adanaya dönücem. Bu bilgisayar da hayatta 45 günde hallolmaz, bi daha ankaraya gel git olacak galiba. of ya, benim hiç böyle işim olmazdı ama bu sefer kandım galiba...
  • Allahım kafayı yemek üzereyim, bu şaka olmalı ya, kesin kararlı bir şekilde servise götürmek üzereyken bilgisayarı son kez bir deneyeyim dedim ve bilgisayar ilk günkünden daha da sorunsuz bir halde çalışıyor, ben ne yapayım şimdi ya?? İşin içinde Siemens cinleri olduğunu düşünmeye başladım. Şimdi bu 3 gün çalışır böyle, sonra tekrar bozulur ben bir daha kafayı yerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz kundera -- 30 Nisan 2006; 18:19:03 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.