Bende burda okuyp almaktan az kaldı vazgeçenlerden olacaktım ancak aldım ve gayet memnunum . teknosadan almanıza gerek yok evkurda çok iyi fiyatlı bir kampanyası var fiyatının düşük olmasının yanı sıra yanındada oldukça güzel hediyeler veriliyor. ancak stoklarında yakalamak oldukça zor . Pro V 2045 + epson all in one 3850 + bluetooth 250 mt + canon analog foto mak. hepsi 1414 kdv dahil ytl fiyatı kacırmayın derim.
bende teknosada yanında verilen 4 hediyeye kandım aldım yoksa aklımın ucundan bile fujitsu almak geçmezdi. tabii şimdi pişmanım ve mahkeme kapılarında sürünüyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: egemen.yediel
Bende burda okuyp almaktan az kaldı vazgeçenlerden olacaktım ancak aldım ve gayet memnunum . teknosadan almanıza gerek yok evkurda çok iyi fiyatlı bir kampanyası var fiyatının düşük olmasının yanı sıra yanındada oldukça güzel hediyeler veriliyor. ancak stoklarında yakalamak oldukça zor . Pro V 2045 + epson all in one 3850 + bluetooth 250 mt + canon analog foto mak. hepsi 1414 kdv dahil ytl fiyatı kacırmayın derim.
ben evkurdan aldım. üründe sorun yok. zaten böyle bir şeyi böyle yerlerden alıyorsanız servisi unutun. bunu artık herkes bilsin.
ama teknosa kadar iğrenç bir yer yok. teknosada sadece cd mouse ıvır zıvır alınır başka bişi alınmaz.
ne zaman gitsem kasada bir-2 kişi servis bekliyor, neden başka yerle iletişim kurmak zorunda olduklarından bahsediyor.
fujitsunun da servis anlaışı çok kötü. hatta kötü ötesi...
quote:
Orjinalden alıntı: apollo_creed
ben evkurdan aldım. üründe sorun yok. zaten böyle bir şeyi böyle yerlerden alıyorsanız servisi unutun. bunu artık herkes bilsin.
ama teknosa kadar iğrenç bir yer yok. teknosada sadece cd mouse ıvır zıvır alınır başka bişi alınmaz.
ne zaman gitsem kasada bir-2 kişi servis bekliyor, neden başka yerle iletişim kurmak zorunda olduklarından bahsediyor.
arkdaşalar bende bir kaç ay önce vatan bilgisayardan v2045 aldım şu ana kadar bi problem yaşamadım ama memnun olmadığım noktalar var ve ardından sorularım 1-ekranın görüntü kalitesi hiç tatmin etmiyor.kaliteyi arttırmak için herhangi bir şey yapılabilirmi?? 2-fan çok ses yapıyo ve 10 dakka çalışıyo durması 10 saniye bile sürmüyo. acaba bu normalmi??
hadi arkadaşlar yardımm
hayta85 arkadaşım forumu takip etmelisin... bak ben 2 saat forumu inceledim ve problemi çözdüm ısınma problemi çok kolay halledilebiliyor daha çok şey yazmıştım ama forum yollamadı postamı neyse kısaca anlatayım...
1.Google a gir notebook hardware monitor yaz 2.indir kur eğer kuramazsan otomatik olarak microsoftun sitesinden netframeworkü indirecektir sadece sen ileri tıkla :))) 3.notebook hardware monitoru çalıştır ve cpu speed tabından dynamic switch veya max batary olanı tıkla 4.atinin control panelinden powerplay sekmesinden En uygun pil ömrü şeklinde yap 5. 15 dk bekle sonra sessiz arada çalışan bir fanın olsun ağlamayan zırlamayan çalışsa bile sessiz çalışan bi fan nasıl ama
forumu takip etttt.... ekran görüntü kalitesi bence gayet normal ama daha fazlasını istiyorsan msi notebook harika parlak görüntü süperrrrr benim kuzende var number 1
2.000 YTL öde cihaz al sonrada forumlarda gez servislerde gez uğraş ne güzel iş.
quote:
Orjinalden alıntı: EASTanbul
hayta85 arkadaşım forumu takip etmelisin... bak ben 2 saat forumu inceledim ve problemi çözdüm ısınma problemi çok kolay halledilebiliyor daha çok şey yazmıştım ama forum yollamadı postamı neyse kısaca anlatayım...
1.Google a gir notebook hardware monitor yaz 2.indir kur eğer kuramazsan otomatik olarak microsoftun sitesinden netframeworkü indirecektir sadece sen ileri tıkla :))) 3.notebook hardware monitoru çalıştır ve cpu speed tabından dynamic switch veya max batary olanı tıkla 4.atinin control panelinden powerplay sekmesinden En uygun pil ömrü şeklinde yap 5. 15 dk bekle sonra sessiz arada çalışan bir fanın olsun ağlamayan zırlamayan çalışsa bile sessiz çalışan bi fan nasıl ama
forumu takip etttt.... ekran görüntü kalitesi bence gayet normal ama daha fazlasını istiyorsan msi notebook harika parlak görüntü süperrrrr benim kuzende var number 1
Arkadaşlar ya bende de aynı makina var. Ben Gold Bilgisyar Kadıköyden almıştım. Benim sorunum notebook u açınca hiç bir görüntü yok. Ama notebook hafif bir sallıyınca :) açılıyor. Anlıyacağınız notebook a güç geliyo ama harddiskten boot etmiyo. Böyle sorun başına gelen ve ya çözümünü bilen varsa bi zahmet cevap yazabilir mi? Fujitsu mağdurlarına Allah sabır versin.
Kardeş garantisi varsa hiç uğraşma. Soğuk lehim olabilir temassızlık olabilir. Direk aldığın yere götür. İade etmenin yollarını ara
quote:
Orjinalden alıntı: madboy24
Arkadaşlar ya bende de aynı makina var. Ben Gold Bilgisyar Kadıköyden almıştım. Benim sorunum notebook u açınca hiç bir görüntü yok. Ama notebook hafif bir sallıyınca :) açılıyor. Anlıyacağınız notebook a güç geliyo ama harddiskten boot etmiyo. Böyle sorun başına gelen ve ya çözümünü bilen varsa bi zahmet cevap yazabilir mi? Fujitsu mağdurlarına Allah sabır versin.
Ben de öyle yapıcam zaten. Ama bi sorayım dedim yine de. Belki de bir çözümü filan vardır. Cevabın için saol
quote:
Orjinalden alıntı: Zeus45
Kardeş garantisi varsa hiç uğraşma. Soğuk lehim olabilir temassızlık olabilir. Direk aldığın yere götür. İade etmenin yollarını ara
quote:
Orjinalden alıntı: madboy24
yahu arkadaşlar bakın okadar abartılcak bişey olmayacağı kanısına vardım bence abartmayın bu bilgisayarda tek sorun var oda ısınmadan kaynaklanıyor diğerleri fasa fiso başka bişey olursa verirsin garantiye beklersin bütün firmalar böyledir casperdan almadığıma mutluyum en azından servis fiyatları dudak uçuklatıcı
ben şimdi memnunum sadece bi ekran kartım yanmıştı artık düzeldi ısınma problemimde kalktı artık onunla iyi geçinmeye bakıcam memnunum fan sessizliği harika olağan üstü profesyonal olan bunu soğutur soğutmasını da bilir. Testlerdeki performansları üst seviyelerde eğer oyun oynayacaksanız neden laptop alıyorsunuz öyle değil mi? Yaşasın kablosuz tek kelime kablosuz harika rahatlık ve özgürlük... oyunlarda performans güzel hernekadar masaüstü kadar olmasada ramler tek kelime harika harddisk hızlı ses güzel, wirelles bayakı iyi 3 kat altımdaki ağa bağlanabiliyorum
abartılcak kadar kötü değil bilgisayar
Alın size sony vaio hani o çok övdükleri 3500 ytl 4000 ytl fiyatla alınan laptop özellik tamam ama aşşağılara doğru inin bakın nasıl.Hemen ısı problemi ile karşılaşıyorlar Sorunsuz firma yoktur arkadaşlar NOT:Benim görüşümdür yanlışlarım olabilir kusura bakmayın
http://forum.donanimhaber.com/m_5690685/tm.htm
kıyas bile olmaz
quote:
Alın size sony vaio hani o çok övdükleri 3500 ytl 4000 ytl fiyatla alınan laptop özellik tamam ama aşşağılara doğru inin bakın nasıl.Hemen ısı problemi ile karşılaşıyorlar Sorunsuz firma yoktur arkadaşlar NOT:Benim görüşümdür yanlışlarım olabilir kusura bakmayın
http://forum.donanimhaber.com/m_5690685/tm.htm
arkadaşım direk sitenin adını yazsanda bizi kurtarsan daha iyi olmaz mı? dedigini yaptın 50 bin tane sonuç çıkıyo microsoft.com da aynen öyle..tşk
quote:
ARKADAŞLAR BU FAN SESİNİ AZALTMAK İÇİN "NOTEBOOK HARDWARE CONTROL" PROGRAMINI BİLEN BİR ARKADAŞ ANLATIRSA(AYRINTILI) HAYIR DUAMIZI ALIR..FORUMDA VAR DENMİŞ BİRKAÇ YERDE BAKTIM ANLAYAMADIM VEYA GECENİN BU SAATİNDE FARKEDEMEDİM..HANGİ AYARLARI NERDEN NASIL YAPMAMAMIZ GEREKTİGİNİ ANLATIRSANIZ ÇOK SEWİNİRİM.GENELDE MİN. DE KULLANIYORUM BATARYAYI FAN ARA ARA GİRİYO.TŞK.. (AKLIMA GELMİŞKEN DEVAMLI PİLLİ KULLANIYORUM ŞARJ EDERKEN SÜREKLİ FAN DEVREDE!! BİR ÇARESİ VAR MI)
Fan sesini azaltmak istiyorsanız.
-Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayın -Özellikler-->Ayarlar-->Gelişmiş-->POWERPLAY-->Powerplay ayarları
Yapıp o sayfadaki bütün ayarları en uygun pil ömrü olarak ayarlayın. O zaman fan sesli çalışmıyor.
denedim ama gene sessiz ortamlarda rahatsız edici düzeyde...
İLGİLENDİGİN İÇİN TŞK..FAKAT DEGİŞEN PEK BİŞEY OLMADI..EGER BU KONUDA ÇÖZÜME ULAŞMIŞ BAŞKA ARKADAŞLAR VARSA TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUZ...
quote:
Orjinalden alıntı: DieScheisse
Fan sesini azaltmak istiyorsanız.
-Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayın -Özellikler-->Ayarlar-->Gelişmiş-->POWERPLAY-->Powerplay ayarları
Yapıp o sayfadaki bütün ayarları en uygun pil ömrü olarak ayarlayın. O zaman fan sesli çalışmıyor.
Ben de uzun uğraşlar sonun Evkurdan bu aleti aldım.Alalı 5 gün oldu ve cihaza dair izlenimlerim şunlar:
-Öncelikle şunu belirteyim ki gayet hızlı yazmama rağmen tuş atlama gibi bi problemim olmadı. -Sistem tabiiki Home Edition du ve Partition Magic programı ile partisyonları 2 dk. gibi kısa sürede ayarlayarak Pro kurdum. -Fan sesi bende de var ama çok da rahatsız edici düzeyde değil. -Ara sıra Touch Pad sorun çıkartıyor.Ok kendi kendine rasgele bazı noktalara konumlanıyor ve tıklanmış gibi davranıyor. -Ses kalitesi çok da tatmin edici değil.Açıkcası bu kadar ufak hoparlorlerden çok da iyi bir performans beklememek lazım. -Wireless imde sorun var.Adaptör takılı değilken 5 dk bağlı kalıyorum ve kopuyorum.Elimdeki modem US Robotics 9110.Şu anda wireless bağlantısı için modem ile verilen stick i kullanıyorum.Stickle bağlanırken veya adaptör takılı iken hiç bi sorunum yok. -Hava çıkışı ve girişi sağlıksız yerlerde olduğu için asla yumuşak bir zeminde kullanmayın.Masanın üzerinde kullanırken bile hava akışının daha sağlıklı olması için cihazı mümkün olduğunca masanın arkasında;çıkan hava bi yere temas etmeyecek şekilde tutmaya çalışın. -Şu anda korktuğum için sadece NFS Underground 1 i yükledim.1024*768 çözünürlükte ve Full Detail de sorunsuz oynayabiliyorum.Grafikler gayet iyi. -Most Wanted yüklemek istiyorum ama ekran kartının yanmasından korkuyorum. -Ve son bi hatırlatma...Pilinizin ömrünün daha fazla olmasını istiyorsan sık sık boşalmasını sağlayın ve tekrardan şarj edin.Böylece hem pil performansından hem de pil ömründen kazanacaksınız. Bu fiyata bu sistem gayet iyi.Cihazın kullanımına dikkat ettikten sonra çok büyük problemler çıkacağını sanmıyorum(İnşallah...)
Cihaz hakkındaki sorunlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.