Az önce Fujitsu Siemens AMILO Pro v2045 yine yan yattı... Laptopda çalışırken mavi bi ekran geldi kendini restartladı (ki bu aralar çok geliyodu o mavi ekran daha önceki windows çökmesinde de aynı mavi ekran gelmişti ) BIOS açılışında altta geçen mavi şeridin yarısında donup, daha sonra da Operating System not found diye hata veriyor. İlk windows da bu mavi ekran yüzünden göçmüştü, hatta Neroyu kurmaya kalktığımda c:/program files/ahead klasörüne kurmaya çalışınca da bikaç kez aynı mavi ekran ve restart ile karşılaştım. Sonunda hedef dizini c:/program files/nero yapınca sorun ortadan kalkmıştı.
Şimdi sorunun kaynağı veya çözümü hakkında bilgisi fikri yorumu olan var mı? Bir de PC Depodan aldım, yetkili teknik servisi nerde bunun?
Harddiski sağ altta mı bu aletin? Eğer öyleyse benim hdd kafa atıyo da...
Fujitsunun Amilo ları çok güzel.Yeni çıkanlar ise kötü.Adamlar fiyattan düşcem diye neler yaptı.Yazıık
Biçok arkadaş tepki gösteriyo söyleyince de benim de hoşuma gitmedi... Ya ne biliyim arkadaşlar Fujitsu çok iyi dedi diye fazla beklentiye girdim sanırım...
İlk bakışta güzel alet, ama kullandıkça sorunlar çıkıyor, FS nin belkide ürettiği en sorunlu alettir. Ama aynı zamanda hiç sorun yaşamayan insanlar war, onlar gayet memnun
quote:
Orjinalden alıntı: Walandyl
Biçok arkadaş tepki gösteriyo söyleyince de benim de hoşuma gitmedi... Ya ne biliyim arkadaşlar Fujitsu çok iyi dedi diye fazla beklentiye girdim sanırım...