Şimdi Ara

Fujutsi-SIEMENS YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1500 ytl ye fujutsi-siemen notebook buldum
    core 2 dou 1,8
    1 gb ram
    120 hdd
    on board ekran kartı
    bence fiyat gayet uygun ama fujutsi siemens notebook hakkında hic bir bilgim yok
    kullanan?
    bilgisi olan ?
    servisi hakkında bilgisi olan ?
    var ise buraya görüşlerini yazssınlar?
    almamda cok etkili olacaktı
    varsa herhangi bilginiz Fujutsi siemens hakkında yazın lütfen

• zahmet edip arama yaparsanız fujitsu diye maden bulursunuz.
  • saolun fakat ben FS kullanan birileri varsa bana FS notbook ların nasıl oldugunu teknik servislerinin nasil oldugunu sormustum
  • arkadasim ii bir secim kutlarim
  • fena değil ama FS amilo pa 1510 biz bunu 1547 ytl ye aldık bi incele istersen
    Ekran kartı Ati x300 amd x2 işlemcili
  • ben 1655 kullanıyorum 1 senedir hiç bi problemim olmadı bayada sarsıldı son zamanlarda dizimden falan düşürdüm taş gibi hala bir tek yeni aldıktan 3 ay sonra pili şarj etmedi servise verdim 10 gün sonra yeni pili ile aldım hala süper çalışıyor hatta konuda açmıştım o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

fena değil ama FS amilo pa 1510 biz bunu 1547 ytl ye aldık bi incele istersen
    Ekran kartı Ati x300 amd x2 işlemcili

ona baktım hoş bir notebook fakat ekran kartı beni pek ilgilendirmiyor(oyun felen oynamam)bundaki ekran kartı bana yeter işlemciye gelince amd X2 ile core 2 dou yu kiyas etmeye gerek yok yani 1505 benim için daha uygun
  • Ben de bir FS Pa 1510 kullanıcısı olarak gayet memnunum aleten. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ama bir ara satılan 2045 yada 2065 modelleri sorunluydu oda bir gerçek. Sanırım onlarda teknosa dan alınan ürünlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 15 Şubat 2007; 22:33:40 >
  • evet 2045 ve 2065 kasalar sorunlu kasalar siyah renkli alanlara karalar baglatan makinalar.....
    quote:

Orjinalden alıntı: muuzoo

Ben de bir FS Pa 1510 kullanıcısı olarak gayet memnunum aleten. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ama bir ara satılan 2045 yada 2065 modelleri sorunluydu oda bir gerçek. Sanırım onlarda teknosa dan alınan ürünlerdi.
  • valla ben amilo 1420 modelini kullanıyorum.haziranda 3 sene olacak..bu yazın şarj aletinde sorun çıktı yaptırdım..garantisi bitmişti...garantiden sonra her yerde makinayı yapmıyorlar;yapsalarda 100-150 lira alıyorlar..tavsiyem sarj bataryasını hiç oynatmayın,çekmeyin,asılmayın...
  • 1 yıldır 1451g modelini kullanıyorum gayet memnunum
  • arkadaşlar bu FS servisi nasil bilgisi olan var mı?
  • kacırma derım arkadasım baskada bısey demem....
  • Bende pa1510 u 1 senedir kullanıyrum gayet memnunum. aynı özelliklerde ekran karti ati1100 paylaşımlı olması tek eksisi. birde fan açılınca işlemci hızı yarıya düşüyor baya farkediliyor.. 1500 e almıştım f s uygun fiyata bilgisayar satıyor ekran kartı 256 ise al kaçırma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.