Şimdi Ara

Full Body Program Önerisi Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum ve hocam beni split çalıştırıyordu. Son 3 aydır hiçbir gelişme gösteremedim ve bir de full body denemek istedim ancak araştırdığımda hareketler benim için çok zor geldi. Hepsinde dips, barfiks var ve ben bu hareketleri yapamıyorum o kadar güçlü değilim. Dips yapsam yapsam 4-5 tane yaparım. Barfiks hiç yapamam. Anlamadım ben mi aşırı güçsüzüm? Millet yeni başlayanlar için full body program yapmış içi böyle hareketlerle dolu

• Yaş, Vücut yapısı, Kilo, Kas oranı, Yağ oranı önemli. Bende 8.ay oldu yapalı. 3 set 7-12 Dips rahat yaparım. Ama Full Body ile başladım. Full Body Güç kazanma amaçlı başlangıçta iyi. Sonra Split yapmaya başladım.

Ama şuanki Split de yaptığım Kilolar ile Full Body yapmaya çalışsam kesin yarısında biterim.

Benim tavsiyem ve görüşüm ki, her mit tavsiye ve Görüş bu spor dalında kişiye göre farklılık gösterebilir.

Full Body ile başlayıp her bölgeye 1-2 hareket ve Max ağırlık ile güç kazandırmak olmalıydı.

Dips Barfiks gibi ağır hareketler zaman ve Sabir gerektiriyor. Zamanla alışırsın. Bugün 2 yarın 3. Ben hiç Barfiks yapmadım mesela. Dips rahat yapıyorum ama. Tabiki başlangıçta zor idi. Split programin nasıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaş 19, kilo 75 yağ oranım %16-17 spora başladığımda 60 kiloydum baya kilo aldım biraz yağlandım haliyle ama kas kütlemde inanılmaz arttı. başlangıçta çubuk kolluydum 2.5kg dumbel ile harekette zorlanıyordum şimdi aynı yere 12.5kg dumbel giriyorum. ama dediğim gibi vücut ağırlığım kaslarıma ağır geliyor herhalde bu ağırlıksız hareketlerin hepsinde zorlanıyorum. şınav ve lounge aynı şekilde diğerlerine nispeten zor geliyor ancak onları tamamlayabiliyorum 3-4 set çıkarabiliyorum. dips maks 5-6 yapabilirim. split programım 3 gündü göğüs-önkol, sırt-arkakol, omuz-karın-bacak her biri 4-5 hareket.. problem şu ki haftada 3 gidebiliyorum yani her bölgeyi haftada 1 çalıştırıyorum. bu yüzden gelişimim az olacağını düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.