Şimdi Ara

Full donanım passat mı? boş kasa 3.20 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3.20 ne kadar boş olabilirki premium araçlarda bir çok markada en üst pakette dahi olmayan özellikler standart marka algısı ve sürüş dinamikleri yeter o kadar para markaya verilir donanım ek bir özellikdir,bu arada passatda sınıfının lider modeli ama ikisi arasında cvp net
  • Hocam ful donanım passattan kastın higline ise gerçekten dağlar kadar fark var.
    Hayalet ekran+ısıtmalı ve masajlı koltuklar+ led mercek farlar+viraja duyarlı farlar ve araçta ekstra r-line paket varsa yemişim BMWsini.
    Gerçekten çok keyifli ve konforlu bi araç.
    Servis bana 1 haftalığına vermişti B8 higline, ben aracımı almaya 3 gün geç gitmiştim. Araç kendisine aşık ediyor resmen.
  • Hayatında boş BMW görmeyen adamlar BMW iyidir diye sallamış gene.

Highline passsatla boş BMW yi görseler o zaman kafadan passat derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Hüsnü kuruntunun anlamını öğrenin de gelin ilk önce, daha binmediğiniz araca çok bilmiş bir şekilde yorum yapmak hüsnü kuruntu değil, benim sedan araçta hacim aramayın demem hüsnü kuruntu öyle mi?

Bir aracın sedan olmasının segmentiyle alakası yoktur. Segment üzerinden hipotez yaratıp karşı tarafı çürütmeye çalışmak ile nereye varmaya çalışıyorsunuz?

Burada insanlara biz dediğiniz fili alıp belki yıllarca kredi ödemesine ya da elindeki likiti çıkarmasına sebep veriyoruz. Fili almakla fil görmek arasında ciddi bir fark var. Ben o fillere bindim, siz görmekle ne olduklarını anlatamazsınız.

Doğuş bu ülkede en çok satan araç distribütörü olabilir, ancak aynı zamanda tüketici haklarına adına en çok dosya açılmış distribütör. Dünya kıyamet bugün üretilen motorlarının ve şanzımanlarının yürütümden ne kadar yoksun olduğunu ve üreticilerinin arkalarında durmayışını biliyor. Hatta son kepazeliklerinden sonra İsveç gibi ülkelerde VAG araçlarının satışı bile yasaklandı, CEO'su istifa etti vs.

Benim gibi DSG'sinin iki milisaniyede vites atmasına, turbo dağılım dengesine aldanıp bu araçları satın alırsanız yarın sizin de benim gibi VW servislerine herhangi bir gün herhangi bir zamanda gitmek zorunda kalma korkunuz olabilir. Bu kuvvetle muhtemel. Zamanında W212, S60, F10, F30 alan tanıdıklarım o hor kullanmalarına rağmen bir kere servis görmediler. Ben şanzımana eğimde aracın yükünü bile bindirmedim, yağ sıcaklığını kontrol ederek araca devir yaptırdım. Trafikte yarım saat kullandığımda aracın turbosunun ve şanzımanının değişimi bana inanılmaz bir korku veriyor.

• kesinlikle passat.

• Passat.Donanımlı bmw dersen iş değişir.

• Aldığınız araçta sorun yaşamıssınız. Sizin gibi binlerceside sorun yaşamış olabilir. Ama bu vw markasının avrupa genelinde birçok sağlamlığıyla bilinen japon markasını geride bıraktığı gerçeğini değiştirmez.

Aracı bırakın her türlü satın aldığınız eşyada sorun çıkabilir. Ben 2 sene kullandığım notebuğu yenisiyle değiştirdim. 1 sene kullandığım çamaşır makinasını geri verdim. Bunun gibi kaç defa ürünü ya değiştirdim yada geri verdim.

Hukuk devleti olmadımızın farkındyım. Ama hala bu dediklerim yapılabiliyor. Eğer hakkınızı aramadıysanız , ağlamayana meme yok. Gidiceksiniz avukatınıza parasını verip hak arıcaksınız. Satıcının merhametine güvenip ah vah deyip dizlerinizi dövmiceksiniz.

Diğer yandan ahalinin israf etmesi kafası kopmuş tavuk gibi koşturup banka kredisiyle araç alması markaların satıcıların sorunu değil. Kapital dünya herkes para kazanacak. Kafasız ülkeler fakirleşicek dierleri zenginleşicek. Adam olsaydık bizde yapıp satardık.

Genişlik baştada dediğim gibi . her araçta her segmentte aynı vasıfları ararım. Konfordan hacme, fiyattan donanıma kadar.

Bu araçlara bindim konuşuyom diyorsunuz. Alıcılar araçları satın alırken km lerce binipmi alıyorlar. Siz böyle yaptıysanız hata etmissiniz. Başkalarının tecrübesini kullanmayı deneyin. Ben öyle yapıyorum. Bu bana aracı km lerce binmekten kurtarıyor. Elektriği benden önce abinin biri bulmuş bende kullanırım. Tekrar bulmaya gerek yok.

• Manuelse passat diyecemde manuelse passat alinmaz ki, ama dsg de alinmaz iki ucu b.klu deynek, 320 derim ben ne zaman bozulcak korkusundan iyidir.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Aldığım araçta sorun yaşadım. Malum firmanın eski çalışanı olduğum için benim problemim çözüldü, farkındaysanız tüketici haklarındaki şikayetlerden ve davalardan bahsettim. Herkes benim gibi şanslı değil, olmayanı da çok tanıyorum. Emin olun, sizden çok daha fazladır. Kendi başınızı yakarsınız, umrumda da olmaz.

Burada mesele notebook veya çamaşır makinesiyle açıklanamaz. İnsanlar bunlar için 48 ay çoğu kişinin net geliri olan ödemesi olan krediler çekmiyorlar. Benim de şu anda Philips marka televizyonum var, n11'den aldım kırık çıktı, satıcı değiştirmedi. Temmuz 2016'da alınan televizyonla hakem heyetine gittim, ardından mahkemelik olduk en son kazandık, şu anda icrada ve hala televizyonu alabilmiş değilim. Gidin bakın malum markanın servislerine kaç araç DSG'den motor arızalarından yatıyor, cehaletten arınıp öyle konuşun.

Hukuk devleti değiliz demişsiniz, hayır hukuk devletiyiz, ancak bürokrasi çok yavaş. Kendi başınızı yakarsınız, yine umrumda da olmaz. Gidin deneyin.

Ayrıca ben bu kadar para verip araç alacaksam, sizin gibi deneyimsiz insanların oluşturduğu psüdo-deneyimlerden yanlışlıkla faydalanmak yerine iyisi mi giderim aracı kullanırım. Bu kadar para vereceğiniz araçları gidin araç kiralamadan kiralayın, farkı görün. Ben öyle yaptım. Şu anda da çok rahatım ve mutluyum.

• Arabayı park ettikten sonra arkamı dönüp son bir kez daha baktığımda Passat yerine BMW'yi görmek isterim. İster 116 olsun ister 760. Benim düşüncem böyle.

• Fazla söze gerek yok...Bmw , bmw' dir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.